facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klein Advies Groep

Klein Advies Groep

Info

Uw belangen en wensen hebben bij Klein Advies Groep nog steeds de hoogste prioriteit.

Geschiedenis

In een tijd als deze waarin kostenbesparingen bij o.a. banken, verzekeraars en grote intermediairs leiden tot het verlies van een persoonlijke benadering naar de klanten, streven wij nog steeds naar een “ouderwets” klantcontact. Op dit moment bestaat ons team uit 4 daadkrachtige medewerkers. Het feit dat wij ervoor hebben gekozen om een “kleine tussenpersoon” te blijven, heeft voordelen voor u als klant.

Zo bezoeken wij u nog desgewenst thuis, op het moment dat het u het beste uitkomt. En wilt u liever contact via de “modernere” digitale weg, ook dan is dat uiteraard mogelijk. U bepaalt bij ons nog zelf hoe u onze service wenst te ontvangen.

interieur

Uw belangen en wensen staan bij Klein Adviesgroep nog steeds op de hoogste plaats. Ook de verzekeraars en geldverstrekkers waar wij zaken mee doen, sluiten aan op deze visie.



"Al meer dan 25 jaar een begrip voor al uw financiële vraagstukken.Wij begeleiden u graag op een persoonlijke , maar professionele manier.Door onze service reikt ons klantenbestand inmiddels tot ver buiten onze regio.Ons team bestaat uit daadkrachtige medewerkers , met nog echt interesse in onze klanten.Dit uit zich door persoonlijk contact, afspraken en bezoeken wanneer het u het beste uitkomt.De aankoop van een woning of gewoon een goede verzekering, zijn belangrijke fases in een mensenleven en wij begeleiden u van het begin tot het eind.In een tijd waarin veel digitaal bij ons mogelijk is blijven wij het menselijke aspect uitdragen.Tijdens een goed gesprek ,in een ontspannen sfeer, kunnen wij alle mogelijk"
Adres: Dahliastraat 1a, 4101 HA Culemborg
Telefoonnummer: 0345 510000
Stad: Culemborg
Route: Dahliastraat 1a
Postcode: 4101 HA


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 16:30
Dinsdag: 08:30 - 16:30
Woensdag: 08:30 - 16:30
Donderdag: 08:30 - 16:30
Vrijdag: 08:30 - 16:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Bij dit bedrijf merk je duidelijk het principe: doen wat je zegt en zeggen wat je doet. Goed in overleg met ons als klant en helder in uitleg en advies! Wij hebben dit als klant in meerdere situaties ervaren! Wij raden iedereen aan, die bijvoorbeeld financieel advies nodig heeft, een keer contact op te nemen met dit bedrijf.
Wij zijn na een niet zo plezierig einde met onze assurantie adviseur in contact gekomen met Wim de Klein. Zij hebben onze portefeuille overgenomen en het met veel kunde tot een overzichtelijk geheel gesmeed. Uiterst plezierig contact aan over gehouden. Een fijn advies kantoor,waar je als individu serieus wordt genomen. Inmiddels bezig met het oversluiten van onze hypotheek,waar ze ons op een fijne manier in begeleid hebben. Wim,Diana en Willem erg bedankt voor jullie expertise.
Voor 10 jaar terug super geholpen toen wij ons 1e huis kochten, nu onze hypotheek overgesloten en weer super geholpen. Dankjewel klein adviesgroep
Het persoonlijke contact en de ontzorging van mijn financiële zaken was voor mij een uitkomst. Ik heb alles erg fijn ervaren in een tijd die voor mij erg moeilijk was.
Wordt goed en netjes geholpen door het gehele team raad Klein Adviesgroep zekers aan.
Deskundig, betrouwbaar en adequaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid