facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KLEEDJETAFEL

KLEEDJETAFEL

Info

Bij KLEEDJETAFEL vind je alles om je tafel mooi te dekken. Van los item tot compleet pakket.



"Als er mensen bij me komen eten, heb ik altijd meer lol in het bedenken hoe ik de tafel zal dekken, dan het koken zelf. Als jij het nou precies omgekeerd hebt, ben je hier op het goede adres! Bij KLEEDJETAFEL kun je pakketten kopen of huren om je tafel mooi te dekken voor kleine en grotere gezelschappen. Die pakketten combineer je met je eigen servies en bloemen die je mooi vindt. Ook kun je losse items bestellen in de shop, waarmee je de tafel je eigen stijl meegeeft. Daarnaast is het mogelijk dat ik in overleg met jou een tafel op maat ontwerp. Ik kan je al het werk uit handen nemen of je een kleine handreiking doen; alles is bespreekbaar."
Adres: uitveld 6, 3945 ET Cothen
Telefoonnummer: +31618093860
Stad: Cothen
Route: uitveld 6
Postcode: 3945 ET


Recensies
Zelfs op zondag een vriendelijke reactie gehad op mijn appje over de bestelling. Op tijd geleverd. Prachtig en professioneel verpakt met een vriendelijk bedankkaartje. Mooi kwaliteit. Kortom top service dus!
Leuk persoonlijk contact! Snelle en zorgvuldige verzending +++
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid