facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kledingreparatie & Stomerij Planetenbaan

Kledingreparatie & Stomerij Planetenbaan

Info

Kledingreparatie en Stomerij heeft 5 functies in 1; kleding-en schoenreparatie, stomerij, sleutelservice en u kunt terecht voor naamplaten (cadeau tip)

Geschiedenis

Is uw broek gescheurd? Heeft u nieuwe gordijnen nodig? Wilt u een nieuwe sleutel bij laten maken en heeft u behoefte aan schone lakens? Voor al deze problemen kunt u terecht bij Kledingreparatie & Stomerij Planetenbaan in Bilthoven.

Voor wat kunt u terecht?

Het is 1 bedrijf met 5 functies!

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij verschillende diensten aan. Zo hoeft de klant niet verder te zoeken.

Ten eerste kunt u bij ons terecht voor kledingreparatie en stomerij. Daarnaast repareren we ook schoenen en hebben we schoenproducten ter beschikking van onze klanten. In onze winkel kunt u ook meteen terecht voor sleutelservice en naamplaten (cadeautip!) U hoeft dus helemaal niet verder te zoeken!

Geschiedenis

Kledingreparatie & Stomerij Planetenbaan is reeds ruim 4 jaar gevestigd op de Planetenbaan in Bilthoven. Sinds kort is het bedrijf overgenomen door een jonge, levendig en enthousiaste eigenaar. De oude eigenaar heeft het bedrijf gestart met de oorspronkelijke diensten, kledingreparatie en stomerij.

De nieuwe eigenaar, tevens ook de kleermaker, heeft het bedrijf levendiger gemaakt door extra diensten aan te bieden voor de klanten. Zo hebben we de sleutelservice, schoenreparatie en naamplaten toegevoegd.

De kleermaker, Kazem Akhoundzade, heeft ondanks zijn leeftijd 20 jaar ervaring. De klanten verbazen zich tot op heden hoe deze jonge man wonderen verricht met zijn handen in stukken stof! Maar de klanten die de vakbekwaamheid en talent van deze jonge man zien, komen ze altijd terug. Daarom hebben we ook vele vaste klanten die regelmatig terug komen. Zijn geheim is leergierigheid, enthousiasme en het oog voor klanttevredenheid. De heer Akhoundzade heeft in zijn vaderland, Afghanistan en later na immigratie in Nederland zich gespecialiseerd in kledingreparatie en het maken van kleding op maat. Zo kan hij een herenpak tot 4 maten verkleinen!

Hij kan niet alleen toveren met bestaande kledingstukken maar hij kan ook nieuwe kledingstukken, gordijnen en kussenslopen op maat maken.



Waarom kiezen voor ons?

De ervaring, betrokkenheid en klantgerichtheid van kledingreparatie & stomerij Planetenbaan zal u niet teleurstellen! Wij staan klaar om uw wensen waar te maken door goed naar u te luisteren, mogelijkheden te bespreken en een mooi en passend prijs met u af te spreken.

We staan klaar om uw van dienst te zijn!

Adres: Planetenbaan 27, 3721 Ka Bilthoven
Telefoonnummer: 030-7525362
Stad: Bilthoven
Route: Planetenbaan 27
Postcode: 3721 Ka


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kledingreparatie Zeist, Kledingreparatie De Bilt, Stomerij De Bilt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Richard James Richard James 2 km Vertaald door Google dicht bij perfectie ... Origineel close to perfection ...
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kledingreparatie & Stomerij Planetenbaan met het openbaar vervoer


Bilthoven, RIVM/1e Brandenburgerw. 160 meter
77
Bilthoven, RIVM/1e Brandenburgerw. 180 meter
77
Bilthoven, Poolsterlaan 200 meter
58
Bilthoven, Poolsterlaan 210 meter
77
Bilthoven, Poolsterlaan 220 meter
58

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid