facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klaver Haardencentrum Friesland

Klaver Haardencentrum Friesland

Info

De grootste kachelwinkel van Friesland!
http://www.klaverhaarden.nl

Geschiedenis

Voor uw houtkachel, gaskachel, pelletkachel, houtgestookte cv, rookkanalen en veel meer!

Klaver is als familiebedrijf al meer dan 100 jaar gevestigd in Dokkum.

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van houtkachels, gaskachels, pelletkachels, natuursteen schouwen, houtgestookte cv-systemen en de bijbehorende rookkanalen en bouwkundige ombouwen.

Wij staan voor u klaar met vakkundig advies en denken graag met u mee.

Tevens zijn wij een totaalinstallateur voor: gas, water, centrale verwarming (CV), elektra, domotica.
Service en onderhoud van cv-ketels.
Voor particulier en bedrijf.
Reparatie en vervangen van zinken goten.
Onderhoud en aanleg van noodverlichting, ontruimingsinstallaties en inbraakdetectie.
Ruim assortiment hout-cv-ketels, pellet cv-ketels en pelletkachels.
Energiebesparende (Led) verlichting, pv-panelen en zonnepanelen.

Label

-

Producten

Pelletkachel, houtkachel, elektrische kachel, infrarood panelen, pelletketel, rookkanaal, onderhoud, service



"Het familiebedrijf Klaver is al meer dan 100 jaar gevestigd in Dokkum.Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van houtkachels, gaskachels, elektrische kachels, pelletkachels, pelletketels, natuursteen schouwen, houtgestookte cv-systemen en de bijbehorende rookkanalen en bouwkundige ombouwen.Wij bieden duurzame oplossingen om uw gasverbuik omlaag te brengen of zelfs helemaal van het gas af te gaan.Als 5-sterrenspecialist staan wij graag voor u klaar met vakkundig advies en denken graag met u mee.Onze eigen ervaren monteurs zorgen voor een zorgvuldige installatie van uw haard en rookkanaal.Graag tot ziens in onze showroom aan de Doorvaart 1 te Dokkum!"
Adres: Doorvaart 1, 9101 RE Dokkum
Telefoonnummer: 0519 222 723
ln.mukkodrevalk@ofni
Stad: Dokkum
Route: Doorvaart 1
Postcode: 9101 RE



op zoek naar gerelateerd: klaver dokkum tweedehands, goedkope kachels friesland, klaver haardencentrum dokkum, pelletkachel friesland, houtkachels friesland, gaskachels friesland, klaver pelletkachel, gashaard friesland
Recensies
We zijn snel en professioneel geholpen aan onze houtkachel en wij raden klaver haarden centrum zeker aan.
Zeer goed geadviseerd, en daarom ook een pelletkachel bij Klaver aangeschaft. De installatie is keurig en netjes uitgevoerd. Ook alles zeer netjes achtergelaten!! Installatie en werking duidelijk uitgelegd, en wedt ook alle tijd voor genomen!! Een aanrader!!!
Goede service en uitleg bij uitzoeken van pelletkachel. Ook het plaatsen van kachel en rookgas kanaal ging snel en kundig. Wij zijn heel blij met onze aankoop en zitten er warmpjes bij.
Vriendelijke en professionele mensen helpen je de goede keuze maken. Topservice met onder andere even thuis komen checken en een zakje gratis pellets om hem meteen thuis aan te kunnen doen :
Uitstekende service en heel vriendelijk personeel. Onze gashaard, waarvan wij dagelijks gebruik maken, was plotseling defect. De gashaard hebben we een paar jaar geleden gekocht bij een andere leverancier, tevens installateur. De servicedienst van de leverancier laat het volkomen afweten. Na diverse mails laten ze niets meer van zich horen. Via internet uitgekomen bij Klaver. Na telefonisch contact nodigt Klaver ons uit om de mogelijk defecte onderdelen te laten testen in de showroom. Men nam hier ruimschoots de tijd voor. Na het testen bleek de ontvanger van de afstandsbediening welke in de gashaard zit, defect. Meteen een nieuwe meegekregen, die ook meteen goed door Klaver werd afgesteld. Na terugplaatsing van de nieuwe ontvanger in de gashaard functioneert de gashaard weer als vanouds. Nogmaals dikke pluim voor de uitstekende service van Klaver Fam. Gerlsma, Joure
Gewoon topservice, we hadden probleem gemeld zelfde dag nog opgelost. Waar vind je zulke service nog. Zeer blij met klaverhaarden.
Top service! Fijn geholpen in de winkel, eventjes wachten op een drukke zaterdag maar nemen dan ook echt tijd voor je en snelle levering. Ook bij vragen na de levering denken ze mee en willen ze graag helpen! Fijne communicatie ook al hebben ze het heel druk. Alleen maar complimenten voor deze zaak!
Prima kachel en een fijne service. Ik kan Klaver bij iedereen aanbevelen.
Als je bij klaver een kachel koopt dan zit je daar goed goede service
Fijne service met goed advies en snelle levering!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid