facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klassieke Homeopathie Gemert

Klassieke Homeopathie Gemert

Geschiedenis

Klassieke homeopathie is een prachtige geneeswijze waarmee u op een natuurlijke manier aan uw gezondheid kunt werken.

Neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak en ervaar zelf wat klassieke homeopathie voor u kan doen.

http://www.klassiekehomeopathie-gemert.nl



"Homeopathische behandeling van lichamelijke, mentale en emotionele klachten. Voor kinderen en volwassenen."
Adres: Lieverman 5, 5422 DE Gemert
Telefoonnummer: 0492-830794
Stad: Gemert
Route: Lieverman 5
Postcode: 5422 DE



op zoek naar gerelateerd: Allium Cepa homeopathie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypnochange Hypnochange 865 meter Vorig jaar 2019, hypnose sessies gehad om de angst voor het zelf auto rijden en bijri...
Jasmijn natuurlijke reflexzonetherapie Gemert Jasmijn natuurlijke reflexzonetherapie Gemer... 893 meter Dit is een plaats waar tot innerlijke rust komt dank.
TLC Aurora TLC Aurora 2 km Coaching hooggevoelige kinderen en praktijk voor magnetiseren.
Recensies
ben al geruime tijd onder behandeling in verband met veel klachten van top tot teen. na veel moedeloze onderzoeken door specialisten en steeds meer allopathische medicijnen met weer bijwerkingen, op aanraden van een vriendin naar de praktijk van José gegaan. het heeft tijd nodig maar sindsdien voel ik me stukken beter en raad haar al meermalen aan bij anderen.
Met tal van klachten een konsult gedaan , 100% hestel, van bv hooikoorts, gewrichten 2 korreltjes genomen en geen last meer. Geweldig. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid