facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klap tuinen

Klap tuinen
"Na een aantal jaren werkervaring en het afronden van mijn opleidingen in de tuinbouw, heb ik mijn wens om een eigen bedrijf te starten doorgezet. Ik werk voor zowel particulieren als bedrijven en u kunt bij mij terecht voor onder andere:Aanleg tuinsierbestratingBeplantingGrondverzetVlondersAfscheidingenPergola'sVijverTuinonderhoud"
Adres:
Telefoonnummer: +31631291400
Stad: Doetinchem


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Hoveniers Doetinchem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau Jan de Boer Tuinontwerp & Adviesbureau 2 km Een goed tuinontwerp is de basis voor een mooie en praktische tuin. Ik ontwerp exclu...
Laban Tuinprojecten Laban Tuinprojecten 2 km Super vriendelijk en snel geholpen!
Recensies
Prima hovenier met verstand van zaken. Fijne klantvriendelijke instelling.
Op inschrijving heeft Mathijs Klap twee bomen bij mij gesnoeid voor een zeer concurrerende prijs. Het afgeleverde werk maar zeker ook de enthousiaste inzet van deze jonge ondernemer zijn voor mij aanleiding om Mathijs vaker in te zetten bij onderhoudswerk in mijn tuin.
Mathijs heeft een goed stuk werk geleverd. boomstronk uitgefraisd Hij is welkom voor een volgende klus. Hij is betrouwbaar, levert vakwerk en is een prettig persoon. Jose en Hans Buurman.
Met onze ideeën en de tips en ervaring van Mathijs hebben wij een mooi resultaat. Communicatie verliep vlot en soepel. Hield ons goed op de hoogte, komt afspraken na. Kort gezegd; zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid