facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klamer Fietsen

Klamer Fietsen

Info

Klamer Fietsen, dé Specialized dealer van Flevoland (en omstreken)

Geschiedenis

Klamer Fietsen te Biddinghuizen.
Gazelle Select Center en race en atb-spaeciaalzaak.
Merken: Specialized, Gazelle, Cortina, Ultimate, Ecomo, Alpina

Adres: Baan 30, 8256AX Biddinghuizen
Telefoonnummer: 0321-330331
Stad: Biddinghuizen
Route: Baan 30
Postcode: 8256AX



op zoek naar gerelateerd: Kramer fietsen, Apeldoorn fietsenwinkel, Gravelbike huren Apeldoorn, Fiets huren Doornspijk, Mountainbike kopen Apeldoorn, Stappenbelt, Tweedehands fietsen Nieuw-Vennep, Specialized Concept Store
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gazelle Gazelle 19 meter Een fietshelm gekocht met € 25,- korting. Het betreft een kortingsactie die duurt t/m...
Recensies
Een fietshelm gekocht met € 25,- korting. Het betreft een kortingsactie die duurt t/m morgen 17 mei. Er zijn nog helmen te koop.
Goede service, goed advies, met behulp van Marie-Jose weer een mooie fiets uitgezocht voor mijn kleinzoon !
Mooie winkel, alleen jammer dat het personeel je blijkbaar niet ziet staan. Op een vriendelijk bedoeld goedemorgen wordt niet gereageerd, ze waren te druk met blijkbaar belangrijker zaken. Na een accessoire te hebben uitgezocht, zonder dat iemand aanstalten maakte om te helpen, wilde ik afrekenen. Helaas kassa onbezet. Ik naar service balie, waar gezegd werd dat ik toch echt weer naar voren moest gaan plek kassa. Toen ik zei dat daar niemand zat klonk er een zucht.....Hoezo welkom? Vervolgens werd er aan collega gevraagd of ze even met deze 'kerel' kon afrekenen. Overigens reageerde deze dame wel vriendelijk op mijn vragen . Het is dat ik het onderdeel nodig had, maar volgende keer toch maar deurtje verder, waar de klant die niet gelijk een fiets koopt zich ook welkom voelt
Fantastisch! Ik ben bij Wilfred geweest voor een bikefit met mijn TT fiets en daarvoor al eens met mijn racefiets. Hij heeft er heel veel verstand van en helpt je op een hele prettige en professionele manier. Top!
Zeer vriendelijk personeel! Goed geholpen met de attributen welke ik nodig had. Advies was zeer welkom. Echt een aanrader! Nog steeds dezelfde gastvrijheid! Ga zo door!
Wij zijn super vriendelijk en goed geholpen bij het kiezen en uiteindelijk kopen van 2 elektrische fietsen. Goede uitleg over voor en nadelen van de diverse uitvoeringen en vooral het proefrijden is echt super! Er kan je van alles worden verteld, maar je moet het zelf beleven en dat is ook de insteek van Klamer. Wij mochten de fietsen zelfs naar huis nemen en gewoon 2 a 3 dage proberen. Dat heeft ons echt geholpen ene keuze te maken. De fiets die wij in eerste instantie wilde hebben, bleek toch echt een stuk minder prettig in gebruik dan een andere, die we uiteindelijk ook hebben gekocht. SUPER Service!!!
Fantastische mensen... fijne service, hulpvaardig en super vriendelijk !. Henk en ik scheuren er lekker op los, superblij met onze elektrice fietsen. Groetjes voor jullie van, Henk en Elly.
Super kwaliteit en aandachtige goede service. Wij zijn heel blij met onze e-bikes van Gazelle. Wat ook fijn is dat ze goed meedenken met je, wat in onze situatie erg prettig is.
Enthousiast personeel en mooie winkel.
Mijn nieuwe fiets hier gekocht. Dankzij de goede info en kennis die ze hebben mijn keuze gemaakt en kan zeggen het was de juiste . Ook de vragen die ik later stelden werd ik prima mee geholpen .een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid