facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klaassen Installatietechniek BV

Klaassen Installatietechniek BV

Geschiedenis

Klaassen Installatie Techniek (1995) te Wehl is een erkend installatiebedrijf en gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van al uw sanitair-, gas-, water- en c.v. installaties

Daarnaast verzorgen wij dak- en zinkwerken. Klaassen Installatie Techniek is werkzaam in de woningbouw, utiliteit, industrie, gezondheidszorg en particuliere sector.



"Klaassen Installatie Techniek 1995 te Wehl is een erkend installatiebedrijf en gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van al uw sanitair-, gas-, water- en c.v. installatiesDaarnaast verzorgen wij dak- en zinkwerken. Klaassen Installatie Techniek is werkzaam in de woningbouw, utiliteit, industrie, gezondheidszorg en particuliere sector."
Adres: Beekseweg 23, 7031 AT Wehl
Telefoonnummer: 0314 683 586
Stad: Wehl
Route: Beekseweg 23
Postcode: 7031 AT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30

Recensies
Klaassen heeft bij ons huis nieuwe dakgoten geplaatst. Mooi werk en fijne vakmensen.
Wij zijn blij met Klaassen installatie techniek. Niets is teveel voor het professioneel bedrijf met zijn professionele werknemers. Maken zoals afgesproken en als wij het toch nog iets anders wilden is daar zonder probleem gehoor aangegeven . Wij kunnen Klaassen daarom iedereen aanraden . Bedankt Jurgen voor de zeer prettige samenwerking . Groeten Alex en Maria .
Fijn bedrijf om mee te werken. Vakkundig prijstechnisch interessant.
erg tevreden top bedrijf echte vakmensen
Goede en eerlijke service. Vriendelijk personeel
Vriendelijk en vakkundig geholpen....
Prima resultaat!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid