facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klaassen Elektrotechniek

Klaassen Elektrotechniek
Adres: Zuiderzeestraatweg West 118, 8085 AJ Doornspijk
Telefoonnummer: 0657705664
Stad: Doornspijk
Route: Zuiderzeestraatweg West 118
Postcode: 8085 AJ


Recensies
Deze mannen leveren top werk! Wij hebben in totaal 9 monteurs in huis gehad, voor hetzelfde probleem. Een doorgeboorde tv kabel en de elecktriciteit op onze slaapkamer. Niemand die het op heeft kunnen lossen of de moeite heeft gedaan om er zo “ver” naar te kijken. Deze mannen hebben net zo lang doorgewerkt tot het allemaal gemaakt was. En ze hebben zelfs de rest van het huis ook nog gecheckt of de elecktriciteit functioneerde, waarbij zij ook nog een aantal fouten hebben geconstateerd en deze ook gemaakt hebben. Nogmaals heel erg bedankt mannen! Na 8 maanden eindelijk fatsoenlijk elecktriciteit op de slaapkamer en de TV!
Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring met deze firma. Normaliter zijn wij niet van de reviews schrijven, echter willen wij mensen waarschuwen om niet dezelfde fout te maken als ons met deze firma. We hebben hem als elektricien gekozen en een offerte prijs afgesproken. 4 maanden nadat hij is geweest, kregen we nog een grote verrassing van hem, een extra factuur van 30% bovenop de afgesproken offerte. Hij heeft nooit over meerwerk gesproken of ons laten weten dat het zoveel meer zou gaan kosten. Zorg dat je bij deze meneer mocht je hiermee alsnog in zee gaan alles duidelijk zwart op wit laat zetten.
Garuwelijk. toppers. Machtig fijn bedrijf
Het is dat er een ster gegeven moet worden! Zeer slechte communicatie en slordig in zijn werk. Details wil ik u besparen maar, zorg dat wanneer u toch kiest om met dit bedrijf in zee te gaan. 1.Alles zwart op wit staat. 2. Duidelijke afspraken zijn over het meerwerk. Het staat netjes op de offerte dat dit gecommuniceerd wordt wanneer er meer kosten worden gemaakt. Dit is zeker niet het geval!! Dan zijn het ineens wensen! Wachten trouwens ook nog steeds op afgetekende facturen! Die zullen waarschijnlijk ook nooit meer komen! U bent gewaarschuwd!
Gisteren heel fijn meegedacht over de veiligheid van onze stroompunt na het doorbranden van een koortsteentje in het plafond. Alle punten gelijk even langs gegaan op mijn vragen. Erg fijn! :-
Vriendelijk, reageert snel, denkt mee, betrouwbaar. Ik ben erg blij dat ik op zijn hulp kon rekenen! Op korte termijn werd er tijd voor mij gemaakt.
meneer Jansen ik denk dat dit aan u ligt. bij mij is keurig werk afgeleverd en alles per ruimte gespecificeerd, en stond duidelijk zwart op wit.
Super service! Na gebeld te hebben binnen 1 uur aanwezig! Klus prima geklaard. Goede communicatie! Vriendelijk. Zeker een aanrader!
Heb vanmorgen herman klaassen op bezoek gehad voor een elektrische storing, de storing is op vakbekwame manier opgelost en kan hem iedereen aanbevelen...... nogmaals bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid