facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klaas Vaak Bedden

Klaas Vaak Bedden

Info

Bij Klaas Vaak Bedden Delft vindt u alles op het gebied van slapen. We adviseren u graag over de verschillende merken, zoals Sleep & Dream.

Geschiedenis

vertrouwd adres sinds 1980



"Specialist in slapen, matrassen, bedden,boxspring, dons dekbed, en hoofdkussen"
Adres: Vrouwenregt 12-15, 2611 KK Delft
Telefoonnummer: 0152120162
Stad: Delft
Route: Vrouwenregt 12-15
Postcode: 2611 KK



op zoek naar gerelateerd: Klaas vaak pyjama, Klaas Vaak Winterswijk openingstijden, Klaas Vaak hoofdkussen, Klaas Vaak kortingscode, Beddengoed Barendrecht, Beddengoed Naaldwijk, Bedtextiel winkel, Beddengoed Alexandrium
Recensies
Wij hebben ons nieuwe bed nu een jaar en zijn dik tevreden! We hebben er goed voor betaald, maar je krijgt wel waar voor je geld. En aangezien we allebei een zwakke rug hebben en je een groot deel van je leven slaapt ik wel in ieder geval haha is comfortabel en gezond slapen en dus fit en uitgerust wakker worden heel belangrijk voor ons. We zijn goed geadviseerd alles is netjes boven gebracht en geïnstalleerd. Bedankt dus nog Martin en team!
Na jarenlang goedkope kussens te hebben gekocht dacht ik een proper kussen te kopen bij deze zaak. Bleek toch binnen een maand in te zakken, ondanks dat hij 150 euro kostte. Bijvullen was mogelijk, maar naderhand bleek dit ook nog geld te kosten wat mij niet eerder was verteld. Dit bijvullen moest ik wel zelf thuis gaan doen. Kortom, duur en middelmatig product met slechte follow-up, doe ik hier niet nog eens.
Mijn bedden heb ik al weer een tijdje geleden gekocht. Ik weet verder niets van bedden, maar de hele familie heeft tijdens de vakanties heimwee naar de bedden, die liggen zo lekker. Laatst dekbedden van dons gekocht zo licht en ook zo lekker en toen vroeg ik terloops of ze een idee hadden waarom het bed de laatste tijd zo kraakte. Ze stuurden gelijk 2 mensen langs en het kraken is verholpen. Goede kwaliteit, goede service, dus helemaal tevreden.
Heel prettig geholpen daar. Ze zijn er echt niet op uit om je het duurste te verkopen, maar gewoon wat reëel is. Top en goede voorlichting!
Als ik bij Klaas Vaak naar binnenloop heb ik meteen zin om op een van de bedden te gaan liggen. Er hangt hier een hele warme en uitnodigende sfeer. Daarnaast vind ik het heel interessant om naar de kennisverhalen van Martin te luisteren. De passie straalt er namelijk vanaf en zo wist hij mij perfect te adviseren over welk matras, bed en dekbed het beste bij mij past :.
Een nieuwe donzen dekbed gekocht. Wist niet dat hij zo licht en confortaal aanvoelt. Voor mij nooit meer die zware dekbedden. Super blij met Klaas Vaak bedden.
Klaas vaak is een goede winkel met kwaliteit en vakmanschap. Je word goed te woord gestaan en nemen voor iedereen de tijd. Ben erg goed geholpen
Geweldige winkel. Pas geleden terug geweest voor de nieuwe voorjaarscollectie, weer frisse kleuren in de slaapkamer. ga de komende 35 jaar zo door!!
Nieuw matras uitgezocht. Goede voorlichti g
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid