facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Klaas Mendel

Klaas Mendel

Info

Klaas Mendel Wolvega
verkoop van hout ,bouwmaterialen ,restanten en partij handel.

Adres: industrieweg 16 A, 8471AD Wolvega
Telefoonnummer: 0561-688275
Stad: Wolvega
Route: industrieweg 16 A
Postcode: 8471AD



op zoek naar gerelateerd: Gebruikte bouwmaterialen Steenwijk, Industrieweg 16A Wolvega, Tuinhout Heerenveen, Houthandel Kuipers Wolvega, Houthandel Heerenveen, Golfplaten wolvega, Houthandel Friesland, Goedkoop tuinhout Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schildersbedrijf Joke Koning Schildersbedrijf Joke Koning 472 meter Schildersbedrijf Joke Koning heeft ons huis van binnen en buiten geverfd. Ziet er keu...
SaunaTechnics SaunaTechnics 498 meter Zeer vriendelijk en duidelijk en behulpzaam.bedrijf Top service
FrieslandCampina Cheese - FRICO FrieslandCampina Cheese - FRICO 500 meter Sins Randstart er is gekomen een hele onpersoonlijke werkplek cq werk nr er bent gewo...
JouwClub JouwClub 793 meter Gratis ledenadministratie voor clubs, verenigingen en andere groepen. Verkoop en behe...
Tjongerkozijn Tjongerkozijn 974 meter Tjongerkozijnen
VLEES.nu VLEES.nu 980 meter Eens ff wat anders dan anders!! Heerlijke zelfgemaakte Tomatensoep met donders vers s...
Schildersbedrijf Essers Schildersbedrijf Essers 1 km Zeer goed werk geleverd, netjes en bekwaam, ziet er weer fantastisch uit!Services:&am...
Kinderopvang Liba Biba Kinderopvang Liba Biba 1 km Geweldige kinderopvang zeker aan te raden
Recensies
Even snel wat panlatten gekocht bij Mendel erg vriendelijk en behulpzaam personeel ze rekende even mee over de hoeveelheid panlatten en legde ze netjes op de dakdragers. Top service bij Mendel zeker een aanrader.
Vriendelijke medewerker. Hielpen mee met het laden. Dat scheelde veel tijd. Zeker aan te raden. Ook voor restpartijen erg goed en voordelig.
Vandaag op een perfecte manier geslaagd bij dit bedrijf. Was al tijden op zoek naar wat gevelmateriaal wat niet meer geproduceerd word, en dacht bij hen iets tge hebben gezien. Telefonisch overleg gehad, en twijfel bij de medewerker of het wel het juiste materiaal was. Toch gegaan, en hij had gelijk. MAAR, ze hadden het door mij gezochte materiaal wel liggen, alleen niet op hun site staan. Prima geholpen, mooie prijs berekend en op een nette manier geholpen om lengtes van 5,6 meter op een aanhanger van 3,5 mtr te vervoeren en vast te zetten.
Bestelling lag al klaar, materiaal voldoet aan de verwachting.
Beste service, meedewerkers zijn altijd klaar te helpen. Altijd volle magazijn. Ontzettend beste prijs/kwaliteit. Zeker een aanraader!
Vele soorten hout voor een goede prijs
Echt een aanrader! Zeer breed assortiment van goede kwaliteit en een prima prijs. Ook de medewerker was erg behulpzaam en vriendelijk !!
Het verkooppraatje komt professioneel over. Dhr. Pijlman lijkt verstand van zaken te hebben. Maar de kennis zit hem vooral in het leveren van ondeugdelijk materiaal. Van de rustieke grenen vloerdelen die ik daar gekocht heb bleek geen plank hetzelfde te zijn. Ze waren krom, niet even dik, niet even breed, gebarsten, regelmatig mistte de veer en groef. En veel planken gewoon gebarsten. Maar bij reclameren geeft de beste man niet thuis. De bal wordt keurig teruggespeeld naar de klant, hen treft geen blaam. Ondeugdelijk materiaal wordt niet teruggenomen, en van enige coulance is geen sprake. Voor 600 euro brandhout gekocht. Best veel geld voor troep. Niet wat je noemt klantenbinding. Vindt het daarom de moeite waard om deze review te schrijven. Strekking van het verhaal: koopt u daar niets tenzij u onaangenaam verrast wilt worden, 1e klas rotzooi.
Ik lees bij andere reviews dat de mensen bij dit bedrijf zo vlot en aardig zijn. Misschien heeft de ongelikte beer die ons vanochtend hielp dan toevallig een slechte nacht achter de rug. Ik heb daar enigzins begrip voor maar kan het toch niet verkroppen dat hij mijn vader van 80+ erg naar behandelde. Toen we 's ochtends belden voor een afspraak zei ik na opgelegd te hebben al: "nou, wat een enthousiasme". Van de stapel deuren die er lagen keurde mijn vader terecht de bovenste af. De man, die bij voorbaat al verveeld en onvriendelijk overkwam, werd norser en was niet van plan een andere deur van de stapel te tillen. Pak 'm zelf maar! Toe dan, je kunt 'm zelf wel optillen om te kijken! Ik ga 'm ook niet wegtillen ofzo, dat doe je zelf maar! Toch gekocht ondanks flink gebrekkig vakmanschap. De deuren waren door gedetineerden gemaakt en het was te zien dat dat geen vaklui zijn. Maar de prijs was goed. 't Is ook een mooie nette loods met veel keus. Bij afrekenen geen bedankt en tot ziens maar een "ja, klaar". Ik denk niet dat we nog langer welkom waren.
Ik heb panlatten gehaald voor de garage. Prima prijs. 50 % goedkoper dan de bouwmarkt. En ik mocht voor noppes de bedrijfsaanhangwagen lenen. Een mdf plaatje werd keurig op maat gezaagd. Binnen kort ga ik schuttingen plaatsen en kom zeker de houten balken hier halen. Later dit jaar ga ik een volière neerzetten, en ook voor dat hout ga ik naar Mendel. De communicatie was zakelijk en haastig iets waar ik niet van hou maar goed, ik kwam voor goed materiaal en dito prijs. En ben niet teleurgesteld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid