facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiyoshi Sushi & Grill Restaurant

Kiyoshi Sushi & Grill Restaurant

Info

http://www.kiyoshi.nl/

Geschiedenis

Kiyoshi te Veenendaal is een gezellig Japans All-You-Can-Eat sushi & grill restaurant met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, optimale service en bediening in een warme ambiance waar sfeer en kwaliteit de hoofdrol spelen. Onze kwaliteit is uw beleving. Een ontdekking hoe lekker en gezond sushi kan zijn gecombineerd met extra dimensie die het gezellige en warme interieur u te bieden heeft. Onze koks presenteren een verrukkelijke selectie van Japanse gerechten met het oog op kwaliteit en diversiteit.



"Restaurant Kiyoshi is een Japans restaurant in Veenendaal waar u onbeperkt kunt genieten van meer dan 100 verschillende gerechten uit onze Japanse keuken. Bij ons kunt u ook het eten laten bezorgen en afhalen en doen wij ook aan catering."
Adres: Kees Stipplein 3, 3901 TP Veenendaal
Stad: Veenendaal
Route: Kees Stipplein 3
Postcode: 3901 TP


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 17:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: nakoyashi | japans restaurant veenendaal, nakayoshi, sushi veenendaal, sushi en grill restaurant, sushi ede, sushi rhenen, sushi veenendaal afhalen, sushi restaurant met speelhoek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nakoyashi Nakoyashi 122 meter Geweldig Japans eten. Zeer goede kwaliteit. Veel variatie in Sushi. Je besteld via ee...
Recensies
Een van de betere all you can eat restaurants waar il geweest ben, ruim aanbod en goede kwaliteit, een aanrader!
Heerlijke sushi en vleesgerechten. Zowel afhaal als op locatie eten is prettig dankzij de service, de goede kwaliteit producten en de liefdevolle bereidingswijze. Het restaurant zou nog een babyverschoonplek kunnen gebruiken, misschien op het gehandicapten toilet?
Heerlijk gegeten bij Kiyoshi. Echt een aanrader voor mensen met allergieën of intoleraties. Duidelijk overzicht van glutenvrije, melkvrije en/of sojavrije gerechten. Er is glutenvrije sojasaus beschikbaar. Personeel is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Top service en super lekker eten. Ook veel gerechten die je niet standaard ziet bij andere sushi-restaurants. Wij komen zeker terug! Vegetarische menuopties: Veel vegetarische gerechten Speciale dieetwensen: Mogelijkheden voor o.a. glutenvrij, melkvrij, sojavrij.
De sushi was erg klef, en de stukken te groot. Iedere ronde hebben we moeten informeren waar gerechten bleven en we hebben iedere keer ruim 30 minuten moeten wachten tot er iets kwam. Uiteindelijk waren we bij ronde 3 en kwam er een serveerster vertellen dat de keuken ging sluiten, we konden nog 1 ronde invullen maar we waren nog aan het wachten op eten uit ronde 2. 19:15 gereserveerd. Verder was het personeel erg ongeïnteresseerd. Ze waren met 3 man aan het schoonmaken en de manager was bezig met vrienden knuffelen, intussen waren wij met een lege tafel aan het wachten, en er heeft niemand gevraagd of we nog wat wilden drinken, alleen toen we net aan tafel gingen. Al met al voelden we ons niet welkom.
Erg goed! Leuke kaart met ook wat minder geijkte gerechtjes. Het eten smaakte allemaal heerlijk en de bediening was vlot en professioneel. Wat voor mij er echt uitsprong was hoe soepel er omgegaan werd met een glutenintolerantie. Daar is goed over nagedacht met een eigen bestellijst wat ik heel handig vond, maar voor de keuken ook heel duidelijk is en een placemat zodat iedereen van de bediening gelijk ziet waar de glutenvrije gerechten neergezet moeten worden. Toppers! Speciale dieetwensen: Glutenvrij héél goed geregeld
Wij zijn daar een paar maanden geleden geweest maar vergeten de review te schrijven. Op dat moment was ik zwanger en kon ik niet veel eten. Ik had 2 rondes gehad waarvan 3 gerechten per ronde en ik zat vol. Wij hebben aangegeven dat ik niet meer op kon vanwege de zwangerschap. Bij afrekenen hadden ze ons het kindertarief berekend. Dit vonden wij erg fijn en meedenkend. Heel erg bedankt daarvoor.
Eten is echt goed. Alles smaakt vers en niet te veel saus of kruiden. Sashimi top, maar ook de ossenhaas is geweldig. Daarbij echt vriendelijke en gastvrije medewerkers.Eten: 5/5
We waren met zijn zessen eten gisteravond. Eten is is erg lekker. Er zijn 5 gangen en per gang bestel je 5 gerechten op 1 kaart voor 6 personen dus. Elk gerecht heeft een nummer. Nummers schreven we op ons eigen servet. Het zijn teveel gerechten. Het is chaos en dus warboel. Men kon nauwelijks onthouden wat je hebt besteld op een gegeven moment. Serveerster moest erbij komen wat wat was. Nogmaals eten is goed. Maar zo chaotisch. We gingen het eten maar gewoon samen delen op een gegeven moment. Bediening vriendelijk.
Laten thuisbezorgen, besteld om 16.30 en om 17.00 stonden ze al voor de deur 2 dorpen verder lekker snel. Ook hele vriendelijke bezorging die tenminste blij is met een fooi. Eten ook helemaal super, leuk dat ze ook glutenvrije soja aanbieden. Sushi was lekker en de ossenhaas en kip tereyaki was heerlijk.
Erg vriendelijk personeel, eten heel erg snel klaar elke keer dat je een ronde bestelde, erg lekker eten, speciaal aangepast eten vegetarisch & zonder ui voor mij, wat ook elke keer erg netjes apart werd gehouden van het eten van mijn man. Japanse pruimenwijn is aan te raden, een soort zoete witte wijn geserveerd met ijsklontjes. Ondanks dat ze net als alle horeca om 22:00 dicht moesten, nooit gehaast gevoeld en erg genoten. Waarom geen 5 sterren? Ik had iets meer keus in vegetarisch verwacht, en krijg dat ook meestal in soortgelijke restaurants n.b. in Enschede Ik miste de groente tempura, vegetarische pokébowl, meer verschillende groente van de bakplaat al is de champignons die ze hebben een grote aanrader en een grotere selectie aan vega sushi. Ze hadden aan de andere kant best wel kids-vriendelijke opties, met sushi van banaan en komkommer, zoete aardappelfrietjes met mayo, loempiaatjes, fruitsalade en aardappelkoekjes.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kiyoshi Sushi & Grill Restaurant met het openbaar vervoer


Veenendaal, Zwaaiplein 140 meter
280
50
Veenendaal, Zwaaiplein 140 meter
505
Veenendaal, Zwaaiplein 140 meter
505
Veenendaal, Zwaaiplein 150 meter
280
50
Veenendaal, Centrum/Wolweg 230 meter
280
50
505
680

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid