facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kivo Petfood

Kivo Petfood

Info

Voeding gebaseerd op de werkelijke behoefte van hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. Dat is Kivo Petfood! Er wordt geen gebruik gemaakt van granen, gluten of E-nummers.

Geschiedenis

Iedere hondenliefhebber ziet graag zijn hond in een uitstekende conditie. Dat hoeft niet voor elke hond hetzelfde te betekenen. Vandaar dat “conditie van de hond” een zeer ruim begrip is en dat de voedingswijze om die conditie te bereiken zeer kan verschillen.
Voegen we daar nog aan toe dat honden een zeer sterk verschil kunnen vertonen qua temperament, voedselopname en een min of meer grillige eetlust, dan blijkt dat het zeer moeilijk is om algemene normen van voeding strikt toe te passen.
KIVO heeft bij talloze fokkers bewezen een kwaliteitsproduct te zijn, dat bovendien ook een positief effect heeft op darm- en huidklachten.
In de afgelopen jaren hebben veel KIVO gevoerde honden kampioenstitels behaald. Echter ook talloze huishonden verkeren dankzij KIVO in blakende gezondheid.

Adres: De Run 4304, 5503 LN Veldhoven
Telefoonnummer: 040-2530366
Stad: Veldhoven
Route: De Run 4304
Postcode: 5503 LN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Kivo Petfood verkooppunten, Kivo online bestellen, Kivo aanbieding, Kivo Puppy brokken, Kivo België, Kivo gestoomd vlees, Kivo Petfood Noord, Kivo Petfood Almere
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dannys dierenshop Veldhoven Dannys dierenshop Veldhoven 2 km Altijd fijne service! Ze nemen de tijd voor je en kundig advies. Aanrader!
Tuincentrum Coppelmans Veldhoven Sondervick Tuincentrum Coppelmans Veldhoven Sondervick 2 km Vandaag geweest bij de kerstmarkt wat mooi 5 sterren voor de leuke medewerkers en le...
Jumper Coppelmans Veldhoven Jumper Coppelmans Veldhoven 2 km Staan altijd voor je klaar erg aardige mensen groetjes Monique
Dierenhotel Welschap Dierenhotel Welschap 5 km Beste opvang ooit voor onze kleine rakker. Connie is kundig en heeft ervaring en vers...
Recensies
Superfijne winkel, en onze hond is dol op al het eten en snackies die daar vandaan komen. Over de verpakkingen is nagedacht, past goed in de diepvries. Veel keuze, vriendelijk personeel en altijd goede uitleg. En als je aan het uitzoeken bent wat het beste voor jouw dier is of wat het lekker vindt, krijg je gratis probeerzakjes mee. Ideaal. Wij kopen niks anders meer!
Goed hondenvoer maar de webshop werkt voor geen meter…
Nette zaak en heel verzorgde producten , vriendelijke bediening en tevreden klanten keren terug , en dan heb ik zelf hun producten nog niet gegeten , tevreden en het loont meer dan de moeite om er eten voor de doggys te kopen .
Fijne zaak, er word goed de tijd genomen om een goed advies te geven! Super service en de honden vinden het lekker
Hele fijne zaak! Legio aan kauw- en snackmateriaal voor de hond. Ook voor de hond met een graan-allergie. Ook hebben ze velen soorten rauw vlees voeding en brokken, daar staan ze om bekend. Het vlees wordt allemaal vers gemaakt op locatie. Tevens verkopen ze hondenshampoo en spray. De medewerkers hebben kennis van zaken en de prijzen zijn laag! Kortom, zeer aan te bevelen!
Ben al sinds 1977 klant bij Bertje v.d. Vorst en nog nooit 1 klacht gehad. Veel kampioenen gefokt en grootgebracht met KIVO. En.......nog nooit een HD positive hond gehad!!!!!!
Hopen dat het werkt, mijn pup blijft mager maar mankeert niks. Nu 1x per dag vers vlees i.p.v. alleen maar brokken.
Wij hadden hier al vaker snoepjes gehaald voor de hond. Hij vond ze erg lekker maar na het vinden van meerdere dikke witte plastic borstelharen in de snoepjes zijn we overgestapt op een ander merk. Jammer want onze hond was er gek op.
Vele soorten vers gemalen vlees. Op korte tijd mooi aan huis geleverd. Onze 9 honden vinden het super lekker
Goede service, vriendelijk personeel, goed voer voor honden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid