facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kitty Zingt

Kitty Zingt
Adres: Heerlijkheidlaan 31 , Weert 6004 VZ, NL
Telefoonnummer: 06 49911323
Stad: Weert
Route: Heerlijkheidlaan 31
Postcode: 6004 VZ



op zoek naar gerelateerd: Zingen op bruiloften, Live zangeres huwelijk, Vivo per lei bruiloft, Zangles Den Haag, Zang en Co, Zangeres bruiloft
Recensies
Vanaf het eerste contact online via Teams tot op de dag van de bruiloft is het contact met Kitty erg goed geweest. Bij het eerste contact hebben we een fijn gesprek gehad over welke nummers wij tijdens de ceremonie graag wilden horen. Achteraf zijn enkele nummers gewijzigd, maar Kitty heeft daar nooit problemen mee gehad. Ze reageert heel snel op mails, stuurde enkele voorproefjes en was duidelijk over de volgorde van de liedjes. Daarnaast gaf ze ons ook advies over wel/geen live muziek wat voor ons de knoop heeft doorgehakt om voor live muziek te gaan. Op de dag van de bruiloft was Kitty met haar pianiste Jently al vroeg aanwezig om alles goed te regelen en te checken. Ook het contact tussen Kitty en de trouwambtenaar verliep vlekkeloos. Na de bruiloft hebben wij alleen maar positieve feedback ontvangen voor Kitty en wij kunnen niet anders dan ons daar bij aansluiten. Wij vinden Kitty echt een aanrader en meerwaarde voor een bruiloft.
Kitty heeft gezongen op onze bruiloft. Vanaf het eerste contact is alles goed verlopen. Fijne kennismaking en ruim van te vore neemt ze zelf contact op om de muziekkeuzes te vragen en door te nemen. Er is veel bij haar mogelijk. Kitty denkt met je mee over de muziek om het goed uit te laten komen tijdens de ceremonie. Tijdens de ceremonie was het echt een toegevoegde waarde en zorgde voor een persoonlijke en emotionele toevoeging.
Kitty heeft gezongen tijdens de ceremonie op onze bruiloft en, WAUW! Door haar prachtige stem en loepzuivere zang heeft ze zoveel meer waarde gegeven aan onze ceremonie! De emotie spat er vanaf en als we opnieuw zouden moeten kiezen, zouden we haar 100.000% opnieuw boeken. Chapeau!
31 Maart 2023 was onze trouwdag. Voor ons een dag waar we zolang naar uitgekeken hadden. Voor Kitty ook haar 1e bruiloft van het jaar en wat een geweldige ervaring om haar als zangeres tijdens onze ceremonie te hebben. We vonden haar via internet en luisterde fragmenten van haar die ze gepost had. Meteen hadden we zoiets: haar willen we als zangeres hebben tijdens onze bruiloft. Na een heel leuk en gezellig online-gesprek hadden we er meteen een heel goed gevoel bij. Ze hielp volop mee in de keuze van de liedjes en oh wat was het verzoeknummer 'Endless Love' zo ontzettend bijzonder. Dit nummer heeft zoveel betekenis voor ons en we weten hoeveel tijd en energie Kitty in dit nummer heeft gestoken. Alle nummers die ze tijdens de ceremonie zong waren zo ontzettend mooi en goed gezongen. Het raakte ons echt en live-muziek is zo'n meerwaarde aan onze dag. Ook hebben we van vele gasten complimenten gehad over haar. Sommige hadden in het begin niet in de gaten dat er een zangeres was en dachten dat er een CD op stond. Zo goed vonden ze het. Wij zouden iedereen Kitty aanraden voor hun bruiloft. Zo'n fijn en meegaand persoon en het is een geweldige zangeres. Kitty, als wij ooit nog een zangeres zoeken voor een gelegenheid dan bellen we zeker jou. Groetjes Femke en Kevin
Vrijdag 19 mei heeft Kitty tijdens onze ceremonie gezongen. Ze heeft voor alleen maar kippenvel momentjes gezorgd tijdens de ceremonie. Ook heeft ze vooraf contact gehad met onze babs om de gehele ceremonie met elkaar af te stemmen. Dit was ontzettend fijn! Wij zijn zo blij dat we voor Kitty hebben gekozen voor het zingen van onze nummers tijdens de ceremonie. Het maakte de ceremonie helemaal fantastisch. Lieve Kitty, nogmaals bedankt voor het nog mooier maken van onze dag! Veel liefs, Danique & Bart
Kitty is een fantastische zangeres. Dankzij haar was onze trouwdag compleet. Goed repertoire die in overleg wordt samengesteld. Tijdens de ceremonie maar ook bij de 'Drinks & Bites' gaf het een magische sfeer. Alles was buiten en met haar eigen muziekinstallatie klonk het perfect. Ik raad iedereen haar aan.
Wij hebben Kitty ontdekt via Instagram. Na het horen van haar prachtige stem waren wij meteen verkocht. Tijdens het kennismakingsgesprek via videobellen hadden we een leuke klik en hebben we haar meteen geboekt voor onze bruiloft. Kitty heeft ons geholpen bij het uitzoeken van de liedjes. Het was een moeilijke klus, maar uiteindelijk hebben we samen met Kitty de perfecte liedjes voor ons kunnen vinden. Tijdens onze ceremonie heeft ze prachtig gezongen onder begeleiding van de pianiste. Ook onze daggasten hebben genoten! Wij raden Kitty zeer zeker aan! :
Kitty heeft tijdens onze huwelijksmis gezongen en we hebben alleen maar lovende woorden! We vonden Kitty online, vrij last minute, vlak voor onze bruiloft. Na een kennismakingsgesprek via videobellen voelde het al heel prettig, maar het bleef een beetje spannend aldaar we elkaar live nog niet gesproken hadden. Maar wat heeft ze prachtig gezongen! Ondertussen is onze bruiloft bijna 2 maanden geleden en nog steeds krijgen wij met regelmaat een compliment over Kitty haar zangkunsten tijdens de mis! Kitty, uit de grond van ons hart: ontzettend bedankt! Je hebt een prachtige stem en daarnaast is het contact met jou ook heel prettig, wat echt vertrouwen creëert. Mochten mensen nog twijfelen: vraag Kitty om te zingen op je bruiloft! Ze zal zeker net die extra touch toevoegen aan jouw dag.
Kitty was ruim van tevoren aanwezig bij de ceremonie, zodat alles op tijd klaarstond. Ze neemt de tijd om kennis te maken en is heel vriendelijk. Haar zang was prachtig en heeft onze ceremonie helemaal afgemaakt. Ook van onze gasten kregen we veel complimenten over de mooie zang. Heel erg bedankt Kitty, we kunnen je aan iedereen aanraden!
Heel erg last minute besloten wij dat we toch live muziek bij onze trouwceremonie wilden, dus als een gek op zoek en via Google kwamen we bij Kitty terecht. Ondanks haar drukke schema heeft ze een gaatje vrij willen maken om ons huwelijk te begeleiden. Vanaf het allereerste contact kunnen we alleen maar zeggen: FANTASTISCH! Zoveel passie in hetgeen ze doet en je voelt aan de zang dat ze zelf in het moment zit, kippenvel. Ze heeft onze dochter super lief begeleid toen zij voor ons ging zingen en dat toch even spannend vond, waardoor ze het toch heeft gedurfd. Onvergetelijke herinneringen Dank Kitty, voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid