facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kitesurfschool Windseekers

Kitesurfschool Windseekers

Info

De kick, de spanning en de ontspanning. Kitesurfen langs de kust van Nederland, je moet het ervaren.

Geschiedenis

TeamWindseekers

Wanneer u een van onze diensten boekt bent u altijd zeker van een kwalitatief goede cursus doordat onze instructeurs IKO geclassificeerde instructeurs zijn. Dit houd in dat de les stof die wordt aangeboden up-to-date is en voldoet aan de eisen van de IKO (International Kiteboarding Accosiation). Hierdoor kunnen de instructeurs de cursus optimaal afstemmen naar de behoefte van de leerlingen om voor een optimaal les resultaat te zorgen!

Windseekers vind het belangrijk om de leerlingen een positieve ervaring te geven gedurende de kitesurf cursussen. Bij ons staat positieve feedback dan ook hoog in het vaandel. Houd dit in dat u als leerling geen tips krijgt? Zeker niet! Onze positieve feedback bevat altijd de tips die u als kitesurf leerling nodig hebt om verder te stijgen naar een hoger niveau.

Sommige aspecten van het kitesurfen kunnen erg frustrerend zijn om te leren, vandaar dat onze leraren geduldig zijn tijdens het lesgeven en er voor willen zorgen dat jullie de les plezierig afsluiten.

Wij geven les met het nieuwste materiaal van de 2016 Liquidforce lijn en hebben warme pakken van C-skins zodat de kou geen rol meer speelt. Waarom wij lessen met het nieuwste materiaal? Puur omdat veiligheid centraal staat, uiteraard willen wij dat u het kitesurfen zo snel mogelijk beheerst, maar niet wanneer hierdoor de veiligheid in het geding komt van u en of omstanders. Wij zoeken daarom altijd in overleg met u een geschikte dag met mooie omstandigheden voor uw leercurve.



"Kitesurfschool Windseekers staat op het strand van IJmuiden dichtbij de zuidpier van Velsen. Slechts een klein stukje rijden vanaf Alkmaar, Haarlem en Amsterdam is het dè plek voor beginnende kiters, freestylers en ervaren golfrijders. De school is ondergebracht in beachclub Makai en werkt voor de hardware samen met Liquid Force. Zo hebben we een bereikbare en unieke kite-ervaring opgezet."
Adres: Kennemerstrand 172, 1976 GA IJmuiden
Telefoonnummer: 31655689119
Stad: IJmuiden
Route: Kennemerstrand 172
Postcode: 1976 GA


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:30
Zaterdag: 08:00 - 22:30
Zondag: 08:00 - 22:30


op zoek naar gerelateerd: Kitesurfen Krabbendijke, Waar mag je kitesurfen in Nederland, High Tide IJmuiden, Kitesurfen Limburg, Kitesurfen Trintelhaven, Kitesurfen Haringvliet, Kitesurfen Almere, NK kitesurfen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Camping de Duindoorn Camping de Duindoorn 385 meter Vond de beheerders niet erg gastvrij of behulpzaam. Camping die een beetje is blijven...
Kennemerstrand Kennemerstrand 863 meter Het Kennemerstrand is een natuurgebied langs de kust bij IJmuiden, Noord-Holland in h...
Floor Kok Personal Coaching Floor Kok Personal Coaching 1 km Personal Coaching (1 op 1 trajecten) - CrossFit - Bootcamp - Teens - Kids
Hightide Surfschool Hightide Surfschool 1 km Super relaxte surfsfeer. Zo relaxed dat ook het personeel zich om niks druk maakt. Al...
Stepbystep Leefstijl Coaching Stepbystep Leefstijl Coaching 1 km StepByStep Leefstijl Coaching. Stapsgewijs naar een gezonder leven.
Business Boxing Haarlem Business Boxing Haarlem 2 km Business Boxing , Personal Business Boxing, Business Boxing Clinics
Recensies
Ik heb een aantal keren les gehad bij Windseekers. Al die lessen leerde ik steeds meer, niet alleen over kitesurfen, maar ook over de wind richtingen, regen, het water en over de veiligheid. De instructeurs van Windseekers leggen alles stap voor stap uit. Ook houden ze rekening met je eigen tempo qua dingen leren en onthouden. Windseekers geeft les met het beste kitegear Liquidforce. Ik heb bij Windseekers dan ook mijn eigen kitesetje gekocht! Ben ik heel blij mee.
Na een langere tijd gewindsurft te hebben toe aan iets nieuws. Begonnen aan het kitesurf-avontuurtje bij deze professionele kitesurfschool met lessen van Joris. De lessen waren duidelijk en niet gehaast, ze nemen de tijd om je zo veilig en zo leuk mogelijk zelf het water op te laten gaan. Lessen waren leerzaam én gezellig. Zeker een aanrader!
Super ervaring gehad bij kitesurfschool windseekers!! Joris van wie ik les kreeg gaf mij een heel veilig gevoel op het water, is geduldig en vaardig. Wil je leren Kitesurfles is dit de plek!!
Professionele kitesurf ervaring met dank aan Joris van Essen. Heerlijk kunnen genieten tijdens mijn sessies die mede mogelijk waren door Windseekers. Goede locatie ivm golven en pier; goed met veel verschillende windrichtingen. Ben benieuwd naar de uitbreiding van Windseekers!
Het liefst ga ik in het buitenland kitesurfen, maar als ik in Nederland ga dan is er maar een adres waar ik les neem en dat is bij Windseekers! Heel professioneel en goeie begeleiding. Een aanrader voor beginners en advanced.
Joris van Windseekers geeft goed, geduldig en prettig les. Hij is enthousiast om zijn kennis over te dragen. Hij legt ook alles uit over de veiligheid en het kite gear.
Laatst mijn eerste kitesurf lesje gehad met een heel profesionele instructeur en ook nog eens top weer!!
Joris geeft op een rustige, leuke en professionele manier les. Aanrader om hier les te nemen!
Lekker windje, heerlijk genoten op het strand! Zin in de volgende keer!
Vertaald door Google Geweldige vliegerschool! Alles werd duidelijk en begrijpelijk uitgelegd! Volgende keer hopen we op wat meer wind Origineel Super Kiteschule! Es wurde alles deutlich und verständlich erklärt! Beim nächsten Mal hoffen wir auf etwas mehr Wind
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kitesurfschool Windseekers met het openbaar vervoer


IJmuiden, Badweg 40 meter
382
IJmuiden, Badweg 40 meter
382
IJmuiden, Camping De Duindoorn 370 meter
382
IJmuiden, Camping De Duindoorn 370 meter
382

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid