facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiteschool Loopy

Kiteschool Loopy

Info

- Kom leren kitesurfen met ons op het prachtige IJsselmeer -

- Come and learn kitesurfing with us on the beautiful lake IJsselmeer -



"Kitesurflessen in Friesland bij Kiteschool Loopy op prachtige plekken aan het IJsselmeer. De locaties beschikken over ondiep en vlak water. Uniek voor het leren kitesurfen.Wij hebben méér dan 10 jaar ervaring en hebben mensen van verschillende nationaliteiten en alle leeftijden leren kitesurfen. Met de juiste instructeur naast je kan iedereen deze mooie sport leren.Bij Kiteschool Loopy staat er altijd een positieve instructeur naast je die veiligheid en plezier voorop stelt. Kom kitesurfen met ons :"
Adres: Mientwei 9, 8572WB Rijs
Telefoonnummer: +31 653528854
Stad: Rijs
Route: Mientwei 9
Postcode: 8572WB


Recensies
Eenmaal aangekomen bij onze les viel de wind onverwachts tegen, en daar was de instructeur eerlijk over. In samenspraak hebben we besloten de les niet door te laten gaan, omdat hij de voorkeur gaf aan een goede les geven in plaats van “aanrommelen” en eigen commercieel belang. Dat vind ik echt top meedenken! Wij komen zeker terug de volgende keer!
Topsfeer, persoonlijke begeleiding, veel verstand van zaken! Daarnaast zijn Gerwin en Lianne gewoon topmensen en hebben ze het meest relaxte hondje dat ik ken. Super bedankt voor de lessen!
Super goede ervaring bij Loopy gehad na viavia verwezen te zijn. Gerwin is een topgozer, legt alles duidelijk maar ook juist heel leuk uit. Liane ook super aardig en als kers op de taart een hele lieve hond : Verder goede materialen, leuke spots en gewoon hoge kwaliteit voor een goede prijs. Zeker een aanrader!
Hele fijne kitesurf les gehad! De begeleiding is van hoge kwaliteit. Op geen enkel moment heb ik druk ervaren gedurende de les, het was super positief en ook erg plezierig. Gerwin en Lianne zijn fijne mensen die je op een hele positieve manier begeleiden waardoor je vertrouwen snel groeit. Super bedankt voor de lessen!
Ik was op zoek naar een Kite School, die het rustig aan doet en waar onze zoon 11 gemakkelijk kan leren kitesurfen. Ik wou graag kleine groepen hebben een het zoude natuurlijk ook gezellig voor hem zijn. De instructeur van Loopy was heel netjes met hem en hij kon na 3 uur al 100 Meter op het board varen. Geweldig, dank jullie wel. We kunnen Loopy gerust aanbevelen en hebben al verdere lessen voor deze jaar geboekt. Top Kiteschool, elke tijd nog een keer.
Dankjewel Lianne voor de tips! leuke ervaring super jullie Lianne & Gerwin jullie zijn toppers :
Vertaald door Google Van geen van beiden heb ik les gehad, maar wat ik als buitenstaander kan zeggen is dat de training wordt gegeven met materiaal van topkwaliteit. Bovendien zijn ze allebei erg vriendelijk, altijd in een goed humeur en zeer attent in het water. Origineel Ich habe zwar keinen Unterricht bei den beiden gehabt, aber was ich als Außenstehender sagen kann, ist, dass mit top Material geschult wird. Außerdem sind beide sehr freundlich, immer gut gelaunt und im Wasser sehr rücksichtsvoll.
Vertaald door Google Beste kiteschool in de omgeving! Origineel Beste kiteschule in der Gegend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid