facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiteboardschool.nl

Kiteboardschool.nl

Info

De wind door jouw haar, snelheid op het water en hoge sprongen in de lucht. Het ultieme gevoel van vrijheid! www.kiteboardschool.nl

Geschiedenis

De wind door jouw haar, snelheid op het water en hoge sprongen in de lucht. Het ultieme gevoel van vrijheid! www.kiteboardschool.nl



"Met 20 jaar ervaring in het geven van kitesurf lessen, de beste vlak- en ondiep water locaties van Nederland, Kijkduin, Scheveningen, Den Haag, Oesterdam, Zeeland. Het nieuwste materiaal en de beste en ervaren leraren ben je bij ‘IKO kite center Kiteboardschool.nl’ aan het juiste adres."
Adres: Strand Zuid 17, 2554ZZ Kijkduin, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 31640808800
Stad: Kijkduin
Route: Strand Zuid 17
Postcode: 2554ZZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Happy Kitesurf School Happy Kitesurf School 744 meter Eric is een goede instructeur met veel ervaring en heb met plezier mijn kite IKO cert...
Beachclub BIRDS Beachclub BIRDS 1 km Genoten van een fantastisch paasontbijt. Alles was echt superlekker, wat een mooie bu...
Recensies
Vandaag 2e lesdag gehad. Eerst een groepsles met Jasper wat supergoed beviel. Vandaag een privéles geboekt met Andy en was ook helemaal top. Als je wat sneller door de oefeningen en stof wil, dan raad ik een privéles echt aan. In weinig tijd veel kunnen kiten en leren. Beide dagen hele professionele en enthousiaste begeleiding gehad. Duidelijke uitleg, concrete tips en goede aandacht voor veiligheid. Echt een aanrader! :
Topschooltje, fijne uitleg gehad van Maki. Vrolijke fijne leraar die je door de kou heen sleept met een heerlijk zelf gebrouwen thee-tje 12 graden november. Verder maakt hij videos met zijn telefoon om daar vervolgens feedback op te geven, heel nuttig. Super guy!
Erg goede surfschool, duidelijke instructies en prettige sfeer. Zeker een aanrader!
Zeer positieve ervaring, na de driedaagse cursus al stukken gevaren!
Een aantal keer met vrienden een surfboard gehuurd: Enorm vriendelijk personeel, goed advies en een prettige sfeer. Materiaal is goed en betrouwbaar. Omdat we de volgende dag terug zouden komen, mocht ik mijn eigen board een nachtje in de storage van de kiteschool achterlaten.
Wij hebben met een groep van 10 meiden de 3,5 uur durende workshop kitesurfen gedaan bij Roel en zijn team. De mannen van de kiteboard school hebben zowel voorafgaand als tijdens de dag zelf een goede en professionele indruk gemaakt. Klantvriendelijk en flexibel bij het boeken van de activiteiten en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Alles was geregeld en goed voor elkaar op het moment dat we op de locatie aankwamen. Onze instructeurs waren behulpzaam, professioneel en daarnaast ook erg gezellig. Mijn vriendinnen en ik hebben een fantastische dag gehad en komen graag een keer terug voor een vervolg les!
BETAAL NIETS VOORUIT! Ik raad deze school sterk af voor mensen met een baan of slechts beschikbaarheid in het weekend om te lessen. Het is namelijk werkelijk een crime om lessen te plannen als je doordeweeks niet beschikbaar bent en je weekeinde niet geheel vrij houdt. Je mag namelijk maar 1 datum reserveren. Bij cancelling wegens slecht weer is het gewoon weer onderaan op de wachtlijst aansluiten. Pas als de datum is verstreken kun je een nieuwe reservering inplannen. Dit komt er op neer dat we in ons geval niet eens alle drie de lessen in één seizoen kunnen boeken. De gevolgen hiervan krijg je als klant op je bord gegooid: 1. Of geen derde les, of bijbetalen voor je derde les die je al betaald hebt 2. De prullenbak in met de 'bij derde les staan garantie'. Je mag gewoon nog een keer les nummer 2 doen. Positief punt zijn de prettige instructeurs. Servicegerichtheid is ronduit slecht.
Onwijs toffe school!! Ben mee op kite Safari geweest en dat echt een geweldige ervaring! Ook heb ik bij locatie Oesterdam top lessen gehad waarbij ik heel veel heb geleerd. Ik ben ook al eens bij locatie kijkduin geweest en daar hing een super goede sfeer met alle gezellige en gemotiveerde instructeurs.
Netjes een last-minute booking voor surfen kunnen opzetten. Les van 2 uur lang genoeg begonnen met een korte introductie en later in het water al echt wat kunnen surfen. Thanks Thijs!
Fantastische lessen, goed materiaal, enthousiaste instructeurs en super gezellige sfeer! Het kunnen oefenen op het zandmotor stuk zonder golven is ook een groot pluspunt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid