facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiteboarding Club Holland

Kiteboarding Club Holland
"Deutsche Kitesurf- und Wingfoil Schule mit VDWS-zertifizierten Lehrerteam und Verleih.Dich erwartet ein riesiges Stehrevier, ideal für Anfänger, aber auch interessant für Fortgeschrittene. Du lernst im knietiefen Wasser nach langjährig erprobten Methoden, mit top Equipment und einer Menge Spaß. Die Nähe zur Nordsee garantiert dir eine gute Windausbeute.Schüler, Auszubildende und Studenten bekommen 10% Rabatt bei Vorlage des Ausweises.Du wohnst auf dem familiären Campingplatz Welgelegen direkt an der Kiteschule. Abends lädt die gemütliche Bar zur Begegnung mit anderen Kitern ein.Reserviere schnell deine Wunschunterkunft, denn sie sind sehr begehrt.Bürozeit von 9:30 - 11:30 und 16:00 - 18:00Telefonzeiten von 9:30 - 19:00"
Adres: Lange Leane 11, 8711 HK Workum
Telefoonnummer: +49 234 6060746
Stad: Workum
Route: Lange Leane 11
Postcode: 8711 HK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 09:00 - 17:00

Recensies
Super gezellig en warm onthaal gehad!!ontbijt en kamer waren top voor elkaar!het is niet alleen bedoeld voor mensen met een water sport achtergrond maar ook motorrijders,fietsers wandelaars of mensen met een caravan kunnen hier terecht!!en s'avonds het campvuur is ook erg gezellig en lekkere marshmallows voor de kinderen,kortom top!!!!!
Prima plek met vriendelijke en behulpzame hosts.
Vriendelijke gastvrouw,& zoon
Dankzij de goede beoordelingen hebben we voor deze school gekozen - mijn vriend voor vliegeren en ik voor de wingfoil-cursus. De communicatie was perfect, alle docenten en medewerkers zijn super aardig en behulpzaam. In de ochtend voor de cursus is er koffie en thee Ik had geluk met mijn pech - niemand behalve ik schreef zich in voor de vleugelvleugelcursus.. Daar heb ik privéles voor gehad, waarin ik veel heb geleerd en veel heb ontwikkeld. Een nieuwe afspraak op de KBC-school staat vast gepland!
Super leuk en bekwaam team. Geweldige plekken in de omgeving. Dankzij de integratie op camping Welgelegen heb je alles ter plaatse. Kon geen betere plek hebben gevonden om te beginnen met vliegeren.Bezocht opWerkdagWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Geweldige kans om te leren vliegeren, omdat je naar verschillende gebieden kunt gaan, die allemaal ideaal zijn om te leren. Helaas hadden we wat "windproblemen", maar ook dat werd netjes en meegaand opgelost. We komen dus zeker terug!Bezocht opWerkdag
De accommodatie op de camping was geweldig, er was gratis sanitair, een keukentje dat zeker plaats biedt aan 10 personen inclusief een gratis koelkast en een kleine bar in de avonden waar je ook pizza's kon bestellen. De vliegercursus was goed georganiseerd waardoor er bijna geen vragen onbeantwoord bleven, helaas hadden we maar op een van de 4 dagen genoeg wind om de vlieger te laten vliegen. Het personeel was erg vriendelijk. Met meer wind was het zeker een onvergetelijke ervaring geweest. Het enige wat met de cursisten kon worden afgesproken is dat als de windvoorspelling slecht is de volgende dag direct kan worden afgezegd, zodat de dag anders kan worden gepland en niet uur na uur hopen op betere wind en zo de dag vullen met alleen korte excursies.
Geweldige kitesurfschool voor beginners. We hebben in het weekend een 2-daagse cursus van 10 uur gedaan, wat perfect is voor als je geen vrije dag kunt nemen van je werk in een typische ma-vr, 9-5 baan. We hadden wat pech met het weer op de tweede dag weinig wind in de ochtend, donder in de middag, dus gaf KBC ons een bon voor de ontbrekende 3,5u voor de volgende keer. Bedankt en tot de volgende keer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid