facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kitchen Rani

Kitchen Rani

Info

Kitchen Rani is een Indiaas buffet en à la carte restaurant waar gekookt wordt met authentieke smaken gepresenteerd in een hedendaags jasje.

Geschiedenis


OVER ONS

Bij restaurant Kitchen Rani proeft u de authentieke, traditionele smaken van India, gepresenteerd in een modern jasje.
De Indiase keuken is enorm veelzijdig. Naast de befaamde curry’s zijn er veel andere gerechten die hun oorsprong in India vinden en die we u graag willen laten proeven.

Kitchen Rani vertaalt traditionele Indiase smaken naar hedendaagse betaalbare gerechten en een creatieve en eigentijdse presentatie.
Onze koks hebben oog voor duurzaamheid en gebruiken verse (seizoens)producten, zodat u altijd op een lekkere en gezonde maaltijd mag rekenen.

De Indiase keuken is tevens de bakermat van de Aziatische keuken. Daarom vindt u op onze à la carte-kaart ook gerechten die hun oorsprong hebben in andere Aziatische keukens.
Of het nu gaat om curry’s, tikka’s, kofta’s, rijsttafels of grillgerechten, op onze à la carte-kaart verrassen we u met het beste uit de Aziatische keuken, dat we onderscheidend presenteren.

Adres: Gevers Deynootplein 223, 2586CT Scheveningen, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0703544457
Stad: Scheveningen
Route: Gevers Deynootplein 223
Postcode: 2586CT



op zoek naar gerelateerd: kitchen rani korting, kitchen rani reserveren, kitchen rani menu, kitchen rani halal, kitchen rani prijs, kitchen rani review, kitchen rani parkeren, kitchen rani recensies
Recensies
Ik heb werkelijk fantastisch gegeten vandaag. Ik was niet alleen, mijn tafelgenoten delen voor meer dan 100% mijn mening. Het eten 5-gangen-buffet was verrukkelijk, Alles wat ik heb gegeten was van goede smaak en kwaliteit, lekker op temperatuur. Heel veel keuze qua eten. Lof voor de bediening/service wat voor mij een zeer belangrijk punt is. Natuurlijk is er helaas ook een minpuntje. Ik heb geen vis aangetroffen, zelfs geen garnalen. En een ander klein minpuntje was de overheerlijke mango lassie, dat in een voor mijn gevoel te kleine glaasje werd opgediend.
Ik heb hier mijn verjaardag tijdens het iftar buffet gevierd. Ik spreek namens de hele familie, hier komen we heel graag terug. De locatie is al fantastisch, maar de service is uitmuntend. Het eten is gevarieerd en ontzettend lekker. Ze zijn niet zuinig met kruiden en die toewijding proef je zeer zeker. Ik zou meer foto's gemaakt hebben, maar ik had het te druk met eten. Tot gauw! Vegetarische menuopties: Ontzettend veel vegetarische opties, warm, koud, zoet en hartig. Speciale dieetwensen: Het is halal en ze helpen je uitkiezen 's je specifieke voorkeuren hebt
Mooi en gezellig restaurant. Eigenaar en bediening aardig, netjes, beleefd en meedenkend. Er wordt rekening gehouden met mijn lactose intolerantie. Mijn eten werd apart bereid zonder lactose en om verwarring te voorkomen werd mijn eten meteen geserveerd. Ik raad dit restaurant zeker aan, geef wel van te voren door als je lactose intolerant bent dan kunnen ze er rekening mee houden.
Heerlijk gegeten super lieve gastvrouw. Muziek staat wel te luid. Prijs-kwaliteitverhouding is prima. De obers zijn ook vriendelijk en geven een goede service. Wij komen zeker terug!Eten: 4/5
Jammer genoeg valt er niet te communiceren met hen. Een boeking voor 26 personen kan niet telefonisch worden gemaakt en 1 week later nog via de mail aan het communiceren. Ook begrepen dat de prijzen vanaf 1 januari ruim 35% zijn verhoogd. Spijtig maar 47.50 EUR per persoon is waanzin.
Hier gegaan voor de High Chai via Social Deals. De locatie is top, goed bereikbaar, naast het Kurhaus. Was in eerste instantie vrij sceptisch in verband met de voorgangers van Kitchen Rani op die locatie, maar het viel alleszins mee. De inrichting is modern, evenals de muziek. Het buffet is netjes en goed georganiseerd. Het personeel en de eigenaar zijn aardig en behulpzaam. Het eten zelf was goed en in overvloed. We hebben genoten van de gerechten en de chai! Zeker voor herhaling vatbaar dan voor diner!
Vandaag voor het eerst geweest samen met mijn dochter. Overheerlijk gegeten! Alles lekker vers. Pani Puri was heerlijk Chaat ook heerlijk een hele vriendelijke kok! Biryani, Vindaloo, Butter Chicken allemaal voortreffelijk. De eigenaar maakte keurig een rondje en vroeg iedere gast of alles naar tevredenheid was. Top echt hele fijne service! Voor moederdag hadden ze naast de Indiaase toetjes ook nog heerlijk taart. Heel klein verbeterpuntje. De obers halen de vuile borden niet weg tenzij je het aangeeft. En de vloer plakt heel erg. Kom hier zeker nog een keer Parkeren: Kurhaus prima parkeergarage
Wij hebben gisteren bij jullie gegeten.Het was grandioos.Jullie zijn voor ons het beste Indiaas restaurant.Wij komen beslist in augustus of september terug.Alleen jammer dat jullie niet bij ons om de hoek liggen, we zijn er minimaal 3 uur mee onderweg.
Wij komen hier vaker en hebben hier gisteren weer heerlijk gegeten. We hadden samosa’s, Dahl makhani, cheese naans en gulab jamun. Het personeel is heel vriendelijk en gezien we iets te vieren hadden kregen we gratis verse warme jalebi en chai thee erbij. Echt een toprestaurant!
Eten was heerlijk. Het was erg druk. Er waren maar 2 mensen bij wie je drankjes kon bestellen en de borden van de tafels ophaalden. Moest aantal keren bestelling doorgeven van de drankjes. Viel tegen dat je elke keer moest doorgeven. De helpers vergaten het steeds vanwege de drukte. Mango lassi was erg lekker maar heel weinig. Glas was meer voor kinderen. Voor die prijs mag het in een grotere glas. Ondanks alles kom ik zeker weer eten dat was echt lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid