facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KIT Royal Tropical Institute

KIT Royal Tropical Institute

Info

KIT Royal Tropical Institute is an independent centre of expertise, education, intercultural cooperation and hospitality dedicated to sustainable development.

Geschiedenis

The official Facebook page of KIT Royal Tropical Institute in Amsterdam.



"KIT Royal Tropical Institute is an independent centre of expertise, education, intercultural cooperation and hospitality dedicated to sustainable development."
Adres: Mauritskade 64, 1092 AD Amsterdam
Telefoonnummer: 0031-20-5688711
Stad: Amsterdam
Route: Mauritskade 64
Postcode: 1092 AD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: kit royal tropical institute vacancies, mauritskade 64 amsterdam, kit hospitality, koninklijk instituut voor de tropen marmeren hal, royal tropical institute parkeren, koninklijk instituut voor de tropen zaalverhuur, koninklijk instituut voor de tropen parkeren, soorten kit
Recensies
Een pand dat laat zien dat het koloniale verleden amsterdam geen windeieren heeft gelegd. Imposant gebouw. We gingen hier maar een tribute concert by candlelight. Niet dat KIT hier wat aan kan doen, maar de zaal was te groot en de kaarten te duur voor de intieme sfeer die je bij candlelight concerten na zou streven. Dus: KIT: imposant gebouw voor evenementen; Candlelight concerts: te duur en te ‘niet intiem’/ te massaal. Als je een concert geeft met drie strijkers moet je de setting veel intiemer maken waarbij een kleiner publiek veel dichterbij de muzikanten kan zitten.
Mooi historisch gebouw op een prachtige plek in Amsterdam. Onze nationale kenniscentrum over de wereld.
Schitterende lokatie met een rijke historie. Wordt ook gebruikt voor evenementen. Van de twee evenementen die ik hier heb gehad, liet de service bij de laatste keer wat te wensen over. Zo mochten we niet door de hoofdingang naar binnen omdat het personeel dat niet goed uitkwam bij hun voorbereidingen van het diner. De noodgedwongen voettocht door het Oosterpark die hier een gevolg van was viel minder goed in de smaak bij de vrouwelijke gasten op hoge hakken. Bij het diner waren de porties erg klein bij verder kwalitatief goed eten. Het bijschenken van de wijn gebeurde slechts mondjesmaat door het vaak afwezige personeel. Binnen 10 minuten na het serveren van de koffie werden we met luide stem verteld dat "de tijd om" was. Al met al kregen we de indruk dat de avond meer draaide om het personeel dan om het bruidspaar. De lokatie maakt veel goed, toch zou mijn advies voor een evenement hier negatief zijn.
Het is zo belangrijk dat dit bestaat. We mogen onze geschiedenis niet wegstoppen, ook al was die niet om trots op te zijn. Het gebouw is prachtig.
Geweldige lokatie!!!
rijke zalen die verraden dat het koloniale verleden van Nederland geen windeieren gelegd heeft
Mooi gebouw vooral het oude gedeelte en houtkabinet
Het AL had huisnummer 58 ,dit is inderdaad de zij- ingang van het KIT.
Mooie lokatie, ook voor trouwpartijen en congressen. Bereikbaarheid blijft problematisch
Prachtig gebouw vriendelijk en geëngageerd management
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor KIT Royal Tropical Institute. Mauritskade 64 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. KIT Royal Tropical Institute adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met KIT Royal Tropical Institute. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over KIT Royal Tropical Institute delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid