facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kish.nl | Horloges

Kish.nl | Horloges
Adres: Hoofdstraat 38, 7625PE Zenderen
Telefoonnummer: +31546561728
Stad: Zenderen
Route: Hoofdstraat 38
Postcode: 7625PE


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:10
Dinsdag: 09:00 - 18:10
Woensdag: 09:00 - 18:10
Donderdag: 09:00 - 18:10
Vrijdag: 09:00 - 18:10


op zoek naar gerelateerd: Kish contact, Smartwatch kish, Horloges Rotterdam, Hoofdstraat 38 7625PE Zenderen, Horlogebandjes nl, Kish nl bestelling volgen, Fashion horloges, WareHouse Watches NL
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kish.Nl - Horloges Kish.Nl - Horloges 42 meter Top service! Voor de tweede keer iets besteld en deze keer vanuit het buitenland. Sne...
Recensies
Had horloges besteld. Kreeg ze in een flinterdunne envelop zonder garantieboekje of originele verpakking. Omdat de inkoop voor hen zo goedkoper is was hun reden. Maar als je een merk koopt hoort daar ook een verpakking bij van het merk. Bandjes waren beschadigd door deze slecht verpakte verzending. Dan nóg werd ik gedwongen dit op eigen kosten te retourneren ondanks dat dit Kish hun fout was. 4,10 euro betaald voor niks en geen horloge dus. Vervolgens 14 dagen op creditering van de horloges moeten wachten en nog eens extra herinnering moeten sturen omdat ik het geld maar niet terugkreeg. Verbeterpunten zijn hier wel uit te halen dunkt me. Het was eerlijk geweest als de retourkosten vergoed waren en geld sneller retour! @Aanvulling op reactie van Kish: Defecten en beschadigingen zijn twee verschillende zaken en horen allebei niet bij een nieuw product. Schuurplekken op een metalen band dus ook niet. Zie foto. Om dan vervolgens zelfs geld bij te moeten leggen voor retour terwijl dit buiten mijn schuld om was door jullie wijze van verzenden voelt dus onterecht.
Volgens de site zijn er exact dezelfde banden in verschillende uitvoeringen, waarbij bij de ene XL achter staat en bij de andere niet. Dus een band besteld waar geen XL achter staat en wat krijg ik……..een XL. Aangezien ik de band nu heb om gehad kan ik de band ook niet retourneren. Voortaan maar weer gewoon bij mijn vaste adres bestellen, dan weet ik tenminste wat ik krijg. Goedkoop is dus vaak inderdaad duurkoop helaas…… REACTIE OP KISH Gelukkig is er bij aankoop via internet ook nog het wettelijk gegarandeerde Herroepingsrecht waarbij producten binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd mogen worden. Te groot, te klein, slechte pasvorm, allemaal redenen om producten zonder opgaaf van reden te mogen retourneren. En gelukkig biedt die andere webshop die mogelijkheid, ook bij minimaal gedragen producten, wel, zij bieden iets dat Service heet
Online Horloge besteld, levertijd was 30 dagen. 40 dagen stil vervolgens mail gestuurd om update, geen antwoord, gebeld en gevraagd om uitleg, ze kwamen hierop terug, hele dag gewacht en geen uitleg gekregen, volgende dag nog geen uitleg of mail, weer zelf gebeld en gevraagd om uitleg, uitleg was erg kort door de bocht: horloge is niet meer leverbaar en wordt niet meer gemaakt en je krijgt je geld terug, dezelfde horloge was over de afgelopen 40 dagen gewoon te koop op de site. Verder geen enkele compensatie of uitleg waarom hun geen actie eerder hebben ondernomen, bij de vraag of ik met de manager mocht spreken werd gewoon opgehangen. AANGEZIEN IK NIET KAN REAGEREN OP REACTIE VAN EIGENAAR DOE IK HET HIERONDER: Ten eerste, Laten we goed duidelijk zijn dat ik 40 dagen zonder enige vooruitzicht aan het lijntje gehouden ben, neem me niet kwalijk dat ik geen genoegen neem met een antwoord van: ja sorry de horloge is niet meer leverbaar en wordt niet meer gemaakt, u krijgt u geld terug en nog een fijne dag. Ten tweede ik heb gevraagd om een eerlijk antwoord heb ik niet gekregen waar is dit precies misgelopen Ten derde heb ik gevraagd om een eerlijke compensatie voor het wachten van 40 dagen waarna ik zelf contact heb moeten leggen voordat er actie werd ondernomen. Ten vierde heb ik geen onfatsoenlijke taalgebruik benut en is er gewoon opgehangen als ik heb gevraagd om de manager.
Ik stuurde Kish vooraf een foto van mijn horloge. Kish hierop een accu, welke volgens Kish juist zou zijn voor het model Tom Tom Spark. Na montage door een juwelier van accu van Kish, geeft de accu in het TomTom account een ‘vol’ geladen status weer, terwijl op het scherm van het horloge het balkje telkens op en neer blijft gaan, welke betekent dat hij nog steeds aan het laden is en niet vol is. Ook niet na een aantal uren laden, het balkje blijft op en neer gaan. De juwelier heeft de batterij van Kish op mijn verzoek weer gedemonteerd en heeft de originele oorspronkelijke TomTom accu weer gemonteerd, hierop geen problemen als bovengenoemde. Uitdrukkelijk wil ik vermelden, dat de juwelier geen zakelijk belang heeft of heeft gehad bij deze kwestie, hij heeft het uit service voor mij verricht en geen enkele vergoeding ontvangen en ook niet aan mij gevraagd. Kish accu was niet compatibel voor mijn horloge en niet goed functionerend, daarom heb ik ook logischer wijze verzocht om ook de retour portokosten van 1,92 euro te voldoen aan mij, zeker niet onredelijk om dat aan mij te vergoeden, mij betrof immers geen enkel verwijt. Dit is voor mij beslist een principe kwestie. Kish is in gebreke gebleven om de portokosten van retour zenden te crediteren en dus onsportief blijft om de portokosten van 1,92 euro niet alsnog te gaan vergoeden, daarom heb ik van deze kwestie noodzakelijkerwijs een review geplaatst. Ik vind tot zover het heel onredelijk van het bedrijf Kish. Ik kan Kish beslist niet aanbevelen, ik zou als ik u was geen aankoop bij Kish doen, dat voorkomt teleurstelling en frustratie, een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Ervaring van Belgische klant. Eind december bestelling geplaatst bij deze firma. Ze adverteren met twee dagen leveringstermijn. Deze was niet gehaald waardoor ik een klein project niet heb kunnen afwerken. Ze versturen kleine producten per post waardoor het niet haalbaar is deze termijn te halen tenzij je geluk hebt met je postbedeling. De retour aangevraagd. Ze eisen dat uw product met track and trace wordt opgestuurd. Twee maten twee gewichten aangezien zij dit zelf standaard niet doen. Hierdoor betaal je een hogere transportkost 1.95 als zij opsturen per post VS 7 euro vanuit België met track and trace. Speculatie: is dit om de klant te ontmoedigen een retour te doen? Alles mooi opgestuurd volgend hun procedure. Bevestiging ontvangen van een van de werknemers dat retour ontvangen werd en dat men binnen de 14 dagen zou terugbetalen. Deze termijn werd verstreken waarop ik een mailtje stuurde naar de klantendienst. Deze werd niet beantwoord. Vandaag ingebeld gewapend met de informatie verkregen van andere klanten dat er iets intern zou zijn foutgelopen. Een vinkje niet aangeduid. Blijkbaar is dit een standaard excuus. Het zou weer paar dagen in beslag nemen. De dame aan de lijn was niet transparant en viel constant in rede. De defensieve strategie is allesbehalve klantvriendelijk en ronduit onbeleefd. Respect komt van twee kanten. Ik kreeg pas na dit gesprek ook mijn bevestiging van annulatie bestelling wat in lijn ligt met de verhalen te lezen op het internet. Vermijd hier als Belg te bestellen. Goedkoop kan een duurkoop zijn wat voor dit bedrijf van toepassing zijn. Klantervaringen voor de Nederlandse klanten kan anders zijn.
Slechte afhandeling. Bestelling nooit ontvangen! Dan een verkeerde bestelling gekregen; op eigen kosten moeten retourneren... ze gingen de retourkosten ook terugbetalen...Reageren ondertussen niet meer op mails... totaal af te raden! Dus niets ontvangen en geen retourkosten gekregen... 2 x bedrogen
Ballentent. Te laat leveren. Op eigen kosten retour sturen en vervolgens ook na aandringen op je geld wachten. Top jongens, ga zo door.
Omdat mijn oude horloge helaas 3 dagen voor onze vakantie stuk viel met spoed een Casio besteld met track and trace. Immers de website beloofd: voor 17:30 besteld, de volgende dag in huis. Geen horloge ontvangen natuurlijk. Vanuit ons vakantieadres in Zuid-Frankrijk meerdere e-mails verstuurd, geen antwoord ontvangen. Gisteren na terugkomst na 25 minuten proberen geen wachttoon of antwoord apparaat uiteindelijk een gehaaste, gestreste, onvriendelijk dame aan de telefoon gekregen die beweerde dat op de website stond dat de levertijd 30 dagen was. Ja, nu staat het er inderdaad maar niet toen ik bestelde. Het bekende kwartje viel niet bij haar en mevrouw wenste niet met mij in discussie te gaan. Kleine tip: volg een cursus klantvriendelijkheid en Zend niet Alleen maar Ontvang ook wat. Eens maar nooit meer dus!
Ten eerste duurde het even voordat het bestelde bandje er was. Daarnaast kwam er een verkeerde band. Dat lag ws aan ons zelf, maar toen kwam het retourneren: dat wordt niet gemakkelijk gemaakt: eerst een retourformulier downloaden, dan deze geheel invullen met ordernummers, bestelnummers, rekeningnummer, klantnummer, etcetera. Dat moet toch makkelijker kunnen!! Daarna het terugsturen: dat moet je zelf betalen. Mét track en trace nummer. Én in een speciale verpakking waar ook voorwaarden aan verbonden zijn. Heel erg klantONvriendelijk allemaal. Nu is het afwachten of én wanneer we ons geld teruggestort krijgen. Met de andere recensies van deze firma houden we ons hart vast. Mocht dat goed gaan binnen de gestelde tijd van twee weken, dan zal ik dat weer vermelden. Zo niet, dan haal ik zelfs de laatste ster nog weg. Vervolg 17 mei: We werden keurig teruggemaild dat de terugstuur-procedure onder de loupe genomen gaat worden. Daarnaast wil A. van de klantenservice nagaan waar het fout is gegaan. Dat is ook mooi! Ze mailt op dinsdag 17/05: We wachten eerst even uw retourzending af! Maar: de track & trace bewijst dat het pakketje al op 14 mei bij hun is bezorgd!! Ik ben bang dat dit weer een ‘wordt vervolgd’ wordt. Eind mei: Kish heeft de goede band tóch gevonden en opgestuurd. Nu eindelijk een tevreden klant!
Product besteld, verkeerde geleverd door Kish, teruggestuurd op de juiste manier. De portokosten zouden door Kish worden teruggestort!! DUS NIET Op mail wordt niet gereageerd. Oplichters!! 1 ster is nog teveel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid