facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kiri Bowling Leisure Center

Kiri Bowling Leisure Center

Info

Gezellig bowlen, op de modernste Brunswick bowling-banen

Adres: Schoolstraat 14, 7902BJ Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-240888
ln.gnilwobirik@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: Schoolstraat 14
Postcode: 7902BJ


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 00:00
Dinsdag: 14:00 - 00:00
Woensdag: 12:00 - 00:00
Donderdag: 14:00 - 00:00
Vrijdag: 12:00 - 02:00
Zaterdag: 12:00 - 02:00
Zondag: 12:00 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: bowlen meppel, bowlen emmen, bowlen hoogeveen motel, bowlen assen, kiri casino, bowlen hardenberg, bowlen drenthe, bowlen zwolle
Recensies
Als ik alle review lees ben ik blij dat ik het nog niet zo mee heb gemaakt. Geregeld ben ik wij in Drenthe. En dan ga ik samen met mijn zoon graag een potje poolen hier. Erg fijne Pooltafels, vriendelijk personeel en leuke muziek. Kortom, voor herhaling vatbaar. In de meivakantie komen we weer
Wij zijn hier wezen bowlen met een groepje van 8 man. De baan was vrij goed betaalbaar, 1 van de goedkopere en betere in de omgeving. De bowlingsbaan heeft 8 banen en genoeg keuze qua ballen. Alleen voor de mensen met grote handen is de keus niet al te groot. Daarnaast hebben wij helaas wel wat problemen gehad met onze baan, soms kwamen de pionnen niet naar beneden of bleven de hekjes aan de zijkanten staan, hiervoor hebben wij wel een vergoeding kunnen krijgen omdat deze problemen een aantal keer voorkwamen. Naast de baan gezien, is het personeel erg vriendelijk en aardig en hebben ze ons zo snel mogelijk geholpen, indien dit nodig was. Na het bowlen zijn wij nog gaan poolen, de tafels en ballen waren zeer goed en hebben hier dan ook geen problemen mee ondervonden. Ik zou hier zeker een keer terugkomen, het poolen hier is zeker een goede aanrader en hopelijk zijn de problemen van de bowlingbaan verholpen.
Mooie banen hoor, zeer vriendelijk personeel. Eerste kerstdag 2017 door omstandigheden precies op de afgesproken tijd 16:00 bij de balie, maar door een verschrikkelijke treuzelende oudere mevrouw bij de balie en de ontzettende drukte bij de schoenen en de jassen kom je uiteindelijk ruim 10 min later bij de door ons besproken baan terecht Dus 50 min bowlen i.p.v 60.. maar de volgende groep staat ook alweer 5 min voordat wij klaar waren in je nek te hijgen. Conclusie, ook al waren wij er 10 min eerder dan nog kom je door de drukte bij de balie niet op tijd bij de banen. De plek om de jassen op te hangen in combinatie met de bowling schoenen aan te trekken stopt op drukke dagen enorm op.
Bowlen hier gaat echt op een ongekend laag niveau. Het aantal bitterballen klopt niet. Ik bestel een portie van 10 en krijg er vervolgens 8. Na dit aangegeven te hebben werd mij verteld dat ik niet zo moest zeuren. Na de bitterballen gegeten te hebben, zijn we schoenen gaan halen. De schoenen waren allemaal warm en klef. Dat geld ook voor de gaten van de bowlingballen. Als Rob geus een test zou doen in de gaten van de bowlingballen, dan zouden er 3 nieuwe soorten met tricolore schimmel zich genesteld hebben in de gaten. De toiletten stinken en zijn enorm ver van de bowlingbaan vandaan. Heb je eindelijk dat klote eind gelopen, tref je daar zomaar een vers gedraaide bolus in je urinoir aan. Niet eens in de wc, maar je hoort het goed, in het urinoir. Vloekend en hoofdschuddend heb ik dit teleurstellende, stinkende en onhygiënische pand verlaten. Met wat Henk zegt, ben ik het tevens volledig mee eens!
Met de voetbal een team uitje jo15-3 was super gezellig, goed geregeld
Nette zaak, mooie tafels en bowling. Eén minpunt: Toen we 30 minuten voor sluitingstijd vroegen om een laatste drankje werd ons verteld dat de taps uit waren gezet vanwege 'hoge energieprijzen'. Raar dat de crew er wel voor kiest om op dit tijdstip de verlichting en verwarming voor alle ongebruikte tafels en bowlingbanen aan te laten. Wellicht volgende keer ff de laatste ronde aankondigen of een uur eerder dicht gaan.
Personeel totaal niet vriendelijk wanneer iemand een blessure heeft en daardoor alleen maar kan gooien met een bal van 6 kilo. Er was zeker al een uur met die bal gespeeld, maar opeens werden ze weg gehaald omdat ze alleen voor “kinderen” zouden zijn. Super jammer dat personeel niet even mee kon denken daarin. Daardoor konden we niet meer met z’n allen spelen.
Erg vreemd dat je geen pet op mag in een bowlingcentrum ik heb hier zelf geen moeite mee maar toch, als je vraagt wat de reden hierachter is krijg je geen reden waarom dat niet mag, maar een simpel antwoord van zo zijn de huisregels. ook was de service niet goed de medewerker kwam totaal niet gastvriendelijk over dit verpest de sfeer ook een beetje. De huisregels zijn ook erg raar voor een bowlingbaan. De snacks waren best prijzig voor de kwaliteit maar als je die prijzen hebt dan verwacht ik wel dat de medewerkers vriendelijk en gastvrij zijn. Ook moesten we meerdere keren vragen voor de rekjes van mijn zusje van 5. Ik geef 2 sterren omdat de bowlingbaan zelf wel fijn was en de bowlingballen ook erg fijn waren. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
Altijd gast vrij . Leuke tent . Kom er graag .
Mooie banen, goed pils en gezelligheid wat wil je nog meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid