facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kippig

Kippig

Info

Kippig: Kip van het spit met bewuste en huisgemaakte bijgerechten. Take away & delivery.

Geschiedenis

Kip van het spit - Thuisbezorgd

Adres: Loeff Berchmakerstraat 15 , Utrecht 3512 TC, NL
Telefoonnummer: 030 231 6259
Stad: Utrecht
Route: Loeff Berchmakerstraat 15
Postcode: 3512 TC


Openingstijden

Dinsdag: 16:00-21:00
Woensdag: 16:00-21:00
Donderdag: 16:00-21:00
Vrijdag: 16:00-21:00
Zaterdag: 14:00-21:00
Zondag: 14:00-21:00


op zoek naar gerelateerd: kippig betekenis, kippig oorsprong, kippig de meern, kippig actiecode, uitdrukking kippig, kippig synoniem, kippig bestellen, waar komt kippig vandaan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KFC KFC 286 meter
Kloek Kloek 400 meter Kloek steekt er bovenuit op basis van prijs/ kwaliteit op de gerechten die zij aanbie...
Alan & Pim's Alan & Pim's 4 km Ondanks dat wij al 10 jaar in leidsche rijn wonen, vandaag voor het eerst hier gegete...
Recensies
Ik vond het niet bijzonder. De friet bij de ‘loaded fries’ waren slap en niet doorbakken. De kip stukjes waren vrij smaakloos. Kip was wel mals en sappig. Daarnaast best duur voor de porties die je krijgt.
Bestelling geplaatst, zou rond 21u bezorgd worden. Toen Vertraging, zou het om 22u geleverd worden. 22:15, even online checken, was zonder pardon onze bestelling geannuleerd. Geen telefoontje of niks, en inmiddels gesloten. Waar slaat dat nou op?
Super lekkere kip! Ik raadt de kippen vleugels aan, de burgers zijn naar mijn mening niet je van het maar de vleugels maken dat meer dan goed. Zelf haat ik zoete aardappelen maar mijn vriendin vindt deze super lekker, dus dat zal dan wel zo wezen.
Xi xi is geweldig. Haar kennis van acupressuur en acupunctuur is heel goed. Zij heeft me echt geholpen met meerdere blessures!
Ik ben absoluut verzot op kip uit de oven. De hele kip die bij Kippig had besteld was echter veel te zout zoals dat zo vaak gebeurd in Nederland. Verder mals en goed bereid. Niet meer dan 3 sterren daarom...
Altijd lekkere kipgerechten hier. Kwaliteit, goede smaak. Makkelijk bezorgd in Centrum Utrecht
Man man man. Dit is de beste maaltijd die ik ooit online bestelde. De salade is echt goddelijk, salades vind ik eigenlijk altijd goor als ik ze zelf niet maak. De kip burger was ook lekker. Friet perfect. Mayo erbij. Jullie zijn vanaf nu mijn go-to bestel restaurant. Chapeau.
Super vriendelijke mensen, super lekkere kippies! Als je binnen loopt begin je al bijna te kwijlen van de geur haha, heerlijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid