facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kippie Ommoord Grill en Maaltijdwinkel

Kippie Ommoord Grill en Maaltijdwinkel

Info

Kippie Rotterdam - Ommoord verrast de consument iedere dag met de meest verse, gevarieerde en gemakkelijke Grill producten, maaltijden en broodjes!

Geschiedenis

Kippie Rotterdam - Ommoord verrast de consument iedere dag met de meest verse, gevarieerde en gemakkelijke Grill producten, maaltijden en broodjes!



"Kippie Ommoord vind je in Winkelpromenade Hesseplaats. Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!"
Adres: Hesseplaats 197, 3069 EA Rotterdam
Telefoonnummer: 010-4211367
Stad: Rotterdam
Route: Hesseplaats 197
Postcode: 3069 EA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Met kerst lekker 3 pannen besteld kip en voor de 1e keer beenham, maar onze complimenten wat was dit lekker we hadden 20 familie leden op bezoek en die hebben genoten. De beenham was echt het top punt wat een smaak en heerlijke broodjes erbij. Nogmaals super en bedankt top top top
5 kippie pannen afgehaald voor een kerstborrel. Was keurig verzorgd, verschillende soorten kip waren heerlijk. Goede instructie over de pannen. Binnen 20-30 min is alles gereed. Niet heel goedkoop, maar zeer zeker voor herhaling vatbaar!
Goede lekkere kip, en geweldig dat je het allemaal in een pan krijgt. Wel is het op een moment veel van dezelfde smaak, veel 1 soort kruiden denk ik, dat zou beter kunnen. Natuurlijk kan je veel meer kip krijgen als je voor dit bedrag van een hapjespan zelf kip koopt en kruid. Rondom gemak, en niets te bakken, geen rommel, heel fijn!
We hadden best veel besteld zo’n €115,00 ook een schaal met spareribs. Helaas ik nam een hap en dacht gadver, rook al een beetje raar. Nou die schaal is de prullenbak in gegaan €43,00. Jammer maar de rest was goed
Pan stond netjes klaar. Opwarmen ging goed, al moet je echt wel meer omschudden dan elke 5-10 minuten. Alles was een beetje aangekoekt, maar wel erg lekker. Op naar de volgende gelegenheid.
De ballen en sateetjes waren fantastisch. De sparerib-pan was één grote teleurstelling; amper vlees aan de ribbetjes. Dat was echt heel jammer. Deze kun je beter los kopen en in de oven verwarmen
Afgelopen woensdag bami met saté gehaald en snachts ziek geworden. Voedselvergiftiging met overgeven en diarree. Het eten smaakte al niet en heb maar een klein beetje gegeten. De rest weggegooid. NOOIT MEER !!
Heerlijke Kippiepan, Chinese bami en kip in ketjapsaus voor 4 personen gehaald voor Nieuwjaarsdag. Lekker kip saté erbij en voor de kleinkinderen Kippeling. Iedereen heeft weer heerlijk gegeten!
Gisteren heerlijk genoten van een kippiepan. Bestellen en afhalen ging perfect en iedereen heeft heerlijk gesmuld. Geslaagde Kerst, dank jullie wel
Na een lange draaidag tijdens ons scare-event hebben we erg genoten van de heerlijke warme hapjes! Iedereen was erg tevreden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kippie Ommoord Grill en Maaltijdwinkel met het openbaar vervoer


Rotterdam, Hesseplaats 100 meter
B
Rotterdam, Hesseplaats 210 meter
35
Rotterdam, Hesseplaats 250 meter
35
Rotterdam, Leermos 310 meter
35
Rotterdam, Barbarakruid 320 meter
35

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Kippie Ommoord Grill en Maaltijdwinkel. Hesseplaats 197 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Kippie Ommoord Grill en Maaltijdwinkel adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Kippie Ommoord Grill en Maaltijdwinkel. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Kippie Ommoord Grill en Maaltijdwinkel delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid