facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kippie Emmen Grill en Maaltijdenwinkel

Kippie Emmen Grill en Maaltijdenwinkel

Info

Kippie Emmen verrast de consument iedere dag met de meest verse, gevarieerde en gemakkelijke grillproducten, maaltijden en broodjes!

Geschiedenis

Kippie Emmen verrast de klant iedere dag met heerlijke gegrilde producten. Denk aan kippenpoten, drumsticks, kipsaté en spareribs, maar ook aan complete maaltijden, loempia's en aan de bekende Kippiepannen!



"Kippie Emmen vind je in Winkelcentrum de Weiert. Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!"

"Kippie Emmen vind je in Winkelcentrum de Weiert. Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!"
Adres: Dalipassage 58, 7811 DB Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: 0591 - 646400
ln.eippik@nemme
Stad: Emmen
Route: Dalipassage 58
Postcode: 7811 DB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: kippie menukaart, kippie broodjes, kippie openingstijden, kippie ede, kippie haarlem, kippie aanbieding, kippie spareribs prijs, kippie snackpan
Recensies
Vreselijk. We hebben vandaag voor het eerst bij jullie een maaltijd genomen. De bami heeft niets met bami te maken. Smaakte naar spaghetti met ketchupsaus. Daarbij hebben we kip in ketjapsaus gekozen deze bleek dus ook met ketchupsaus klaar gemaakt te zijn. De sajoer boontjes daar laat ik mij maar helemaal niet over uit vreselijk. Als je chinees wilt verkopen gebruik dan ook de juiste kruiden en producten.
Goede kwaliteit tegen betaalbare prijs De “ kippige pan” is onderhoudsvriendelijk en in een ommedraai schoon te maken Ben zeer tevreden en kom vast nog een keer weer De borg is te verklaren, de keus is aan jezelf of je hem houd wat ook handig is bij een “ eigen” feestje
De Kippiepan XL viel in de smaak. De bestelling en het afhalen verliep vlot. Voor herhaling vatbaar!
We hadden een nasi/bami pan besteld voor 6-8 personen en het was een succes. We hebben er allemaal heerlijk van gegeten. Ik had online besteld, en kon het de volgende dag ophalen. Super makkelijk, alles stond al klaar. Het is zeker voor herhaling vatbaar
Wij hebben bij Kippie voor een feestje een aantal verschillende schotels besteld en alle soorten waren erg lekker, ook onze gasten waren zeer tevreden over de smaak van de geleverde producten.
Afgelopen weekend mijn verjaardag gevierd met de kippie pannen. Wat een heerlijke produkten en vooral super makkelijk. Keurig verpakt in mooie dozen en mooie schone pannen erbij. Wat ons betreft een dikke 10!!
Eten is lekker maar het is wel heel erg duur
Super lekkere spareribs en kipstokjes! Daarnaast ook nog eens goede service.
Mooie zaak Vriendelijke bediening Zeer ruime keuze Nette prijzen Ga hier zeker weer heen als ik in de buurt ben
Als het mogelijk was dan had ik 10 sterren gegeven! Voor de Kerstdagen Kippiepannen besteld. Ideaal online geregeld, afhalen ging ook perfect! Alles was keurig geregeld en stond klaar. Het eten was weer heerlijk, iedereen was lovend. Zeker voor herhaling vatbaar. Groetjes van een tevreden klant! Tot gauw..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid