facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kippie Eindhoven

Kippie Eindhoven

Info

Kippie vind je in winkelcentrum de Woensel. Het is een winkel met heerlijke kant en klaar producten. Van vers gegrilde kip tot complete maaltijden en heerlijke broodjes.



"Kippie Eindhoven is specialist in grill- en maaltijdproducten, gevestigd in winkelcentrum Woensel. Probeer onze vers gegrilde kip, smakelijke broodjes en heerlijke maaltijden."
Adres: Woensel 57, 5625 AC Eindhoven
Telefoonnummer: 0174-242436
Stad: Eindhoven
Route: Woensel 57
Postcode: 5625 AC



op zoek naar gerelateerd: Kippie Rotterdam, Kippie broodjes, Kippie hapjes, Kippie opwarmen, Kippie maaltijden, Kippiepan Nieuwegein, Kippie kippenpoten, Kippie Dordrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kip 040 Kip 040 1 km Heerlijk gegeten! Zeer royale porties en mooie/verse producten. Alles wordt overduide...
KFC KFC 2 km
Recensies
Stokbroodjes waren ontzettend hard.. Geen aanrader voor mensen met gevoelig tandvlees. De hoeveelheid kip was ook minimaal. Helaas ook geen samurai,cocktail of andaluse saus… De kip zelf vond ik flauw van smaak net als de mihoen en kipsate. Ik vind het ook bijzonder dat de helft van het aanbod halal is en een gedeelte niet en dat er ook varkensvlees wordt verkocht? Prima, maar geef dit dan op zijn minst aan per product op het bordje.
Voor oudejaarsavond een kippie pan besteld via internet. Lekker makkelijk denk je dan omdat je het alleen maar hoeft op te halen. Eenmaal bij de winkel staat er een grote rij. Het bestond uit mensen die ter plekke hun bestelling kwamen doen maar ook mensen die kwamen afhalen. 2 rijen was beter geweest in mijn ogen. Een voor bestellingen afhalen en een voor de bestellingen ter plaatsen. Maar helaas was dit niet het geval en heeft het ook geen effect om van te voren te bestellen. Maar eenmaal thuis op oudejaarsavond lekker een kippie pan gegeten. Het zou ook wel fijn zijn als de kippie pan zelf samen te stellen is via internet zodat je echt heb wat je wil.
Erg lekker!! Vooral de stokjes en de kip balletjes waren erg in trek bij ons gezelschap. De kluifjes waren iets wat taai/droog. En dat was ook het enige waar we van over hadden. Eigenlijk zou het leuk zijn dat je een xl pan zelf zou kunnen samenstellen met dingen die je er graag in zou willen hebben. Zodat je ook zeker weet dat het gegeten word :- Het bereiden was super makkelijk. Kopje water onder de aluminium schaal doen en de pan rustig aan zetten. Tussendoor roeren en na half uurtje kun je pan op zacht zetten en lekker smullen
Eten was perfect, niets op aan te merken. Maar bij het terugbrengen van de pannen kregen we minder borg terug dan afgesproken. Op hun website staat letterlijk : Waar moet ik de Kippiepannen die ik thuis bezorgd heb gekregen, terug brengen? De pannen worden niet opgehaald. Je kunt de pannen terugbrengen bij de dichtstbijzijnde winkel. In de winkel krijg je het geld van de borg retour. Je kunt er ook voor kiezen om de pan thuis te houden. Je kunt een volgende keer eventueel enkel de inhoud van de pannen bestellen. Dus er staat nergens dat ze schijnen terug moesten. Jammer kippie erg jammer dit. De medewerker had dit ook kunnen vermelde bij het ophalen van de pannen.
De gemarineerde sparerib en kippenvleugeltjes hadden een neutrale smaak, de marinade is na de bereiding waarschijnlijk erop gedaan en heeft dus niet kunnen intrekken in het vlees zodat het meer die smaak had gehad. Het bestellen en ophalen was geen probleem en ging soepel. We vonden de gehaktballetjes het lekkerste!!!!!!
Genoten van de smakelijke Snackpan XL van Kippiepan. Makkelijk opgewarmd met bijgeleverde pan. Het vlees was helaas door elkaar gehusseld omdat we het zelf hebben opgehaald en de grote pan wat lastig te dragen is. Volgende keer laten we het bezorgen want dit is zeker voor herhaling vatbaar bij een volgend feestje!
Zoals elke Kippie winkel, heerlijk overzichtelijk, fijne mensen achter de balie. Altijd druk, nooit lang hoeven wachten, en omdat alles altijd zo lekker ruikt en eruit ziet, neem je altijd meer mee dan gepland -; Wij hebben een Kippie Kerstpan genomen voor de kerstavond, en dat was gewoon heerlijk!
Heel gemakkelijk te bestellen en af te rekenen. Daarna alleen maar op te halen. Werkt perfect. En daarbij is het ook nog erg lekker.ik had een pan met 65 stuks verschillende kip producten. Hebben er met 4 personen heerlijk van gegeten bij de borrel. Meer dan voldoende.
Met oud en nieuw hebben wij de snackpan xl besteld en deze is compleet op gegaan deze avond. Alle gasten waren zeer te spreken over de hapjes. Dus komen we zeker terug om de rest van het assortiment van Kippie te proberen.
Was voldoende, was lekker, voor herhaling vatbaar. Weet alleen niet of de pan zelf steeds even groot is, als je voor 10 personen besteld of voor 4 tot 6 personen. Want als je de pan houdt, kan je dus niet van alles bestellen als er verschillende maten zijn. Daar is bij de uitleg kippie m.i. niet helder over.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kippie Eindhoven met het openbaar vervoer


Eindhoven, Van Logterenpad 60 meter
2
Eindhoven, Van Logterenpad 70 meter
2
Eindhoven, Kloosterdreef 160 meter
2
Eindhoven, Kloosterdreef 220 meter
2
Eindhoven, Joris Minnestraat 390 meter
2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid