facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kippie Barendrecht Grill en Maaltijdenwinkel

Kippie Barendrecht Grill en Maaltijdenwinkel

Info

Kippie Barendrecht is dé Grill en Maaltijdenwinkel van Barendrecht.
Luxe broodjes | Kippiepan | Gegrilde Kip | Complete Maaltijden

Geschiedenis

Bestel bij Kippie Barendrecht jouw eigen Kippiepan. De pan is stekkerklaar en ideaal voor feestjes. Je hoeft zelf bijna niets te doen!



"Kippie Barendrecht vind je in Winkelcentrum Carnisse Veste. Bij ons vind je de lekkerste kipproducten, van broodjes en grillworst tot heerlijk gegrilde kip. Probeer ook eens onze Kippiepannen, elektrische pannen gevuld met hapjes. Gemak en eetplezier voor groepen van 4 tot 100+ personen!"
Adres: Van Beuningenhaven 8 C, 2993 EH Barendrecht
Telefoonnummer: 0180-769 035
Stad: Barendrecht
Route: Van Beuningenhaven 8 C
Postcode: 2993 EH


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Vissie Barendrecht, Kippie Partyschotel, Kortingscode Kippie, Kippiepan, Kippie Oss, Kippie worst, Kippie logo, Chippies Kippie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KFC KFC 4 km Oplichters! Je koopt een twister wrap met 2 tenders en je krijgt er nieks van behalve...
Recensies
De kip was fantastisch!! En ook de service was goed, de jongeman liep met de grote xxl kippiepan mee naar de auto. Het enige puntje van kritiek was de deksel die niet lekker aansloot op de pan. Dit maakte de pan ook aantrekkelijk voor vliegen.
Kippie pan XL besteld en die was weer helemaal lekker. Netjes verpakt ik had geen pan erbij besteld in een grote stevige en vrolijke doos en de inhoud was ruim voldoende en zeer smakelijk. !!
Vanaf de bestelling plaatsen tot bestelling afhalen perfect geholpen. Alle producten waren fantastisch om je vingers bij op te eten. In een woord voortreffelijk. Top, op naar de volgende bestelling of gewoon rechtstreeks afhalen in de winkel
Personeel super vriendelijk de bestelde 2 pannen stonden netjes klaar. Wij vonden het deze keer niet zo lekker. Alles heeft dezelfde smaak.
Paar keer geweest en op zich niet slecht maar vind het teveel dezelfde smaak die overheerst bij alle hapjes. Kip loempia was lekker en goed gevuld
Een pan besteld van m'n punten, het was weer prima! Allereerst lekkere producten en, ook belangrijk, leuk gezellig personeel.
Kwalitatief heel goed. Qua bestel en afhaal organistatie meer dan uitstekend geregeld. Kortom Kippie is Toppie.
Bestellen van de kerstkalkoen ging supermakkelijk en snel. Afhalen en betalen in de winkel prima geregeld!
Zoals altijd lekker genieten van de kip even opwarmen en smullen maar
Was allemaal heel erg lekker, iedereen heeft ervan genoten, ook goede service bij Kippie Carnisseveste, Barendrecht, vriendelijke manager en medewerkers, kortom zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid