facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KiPa Coaching

KiPa Coaching

Info

KiPa biedt een vertrouwde en leerzame plek voor kinderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Hier kunnen ze zichzelf zijn en plezier hebben.

Geschiedenis

KiPa staat voor Kind en Paard. Bij KiPa worden kinderen gecoacht door een kinderpsycholoog met hulp van paarden. De coaching is bedoeld voor kinderen vanaf 4 tot ongeveer 15 jaar met een zorgvraag zoals bijvoorbeeld pestgedrag, depressiviteit, angsten, leer- en motivatieproblemen, autisme, ADHD, faalangst. Ieder kind die wel een steuntje in de rug kan gebruiken is welkom.

KiPa biedt een vertrouwde en leerzame plek voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met behulp van de paarden gaan we op zoek naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden van kinderen. Met als doel persoonlijke ontwikkeling ondersteunen, sociale vaardigheden aanleren en de zelfredzaamheid stimuleren. Om zo (weer) mee kunnen doen in de maatschappij. Bent u op zoek naar begeleiding in een prettige sfeer, kom dan naar KiPa.

Adres:
Telefoonnummer: 06 12316225
Stad: Ter Aar


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 20:00
Dinsdag: 14:00 - 20:00
Woensdag: 14:00 - 20:00
Donderdag: 14:00 - 20:00
Vrijdag: 14:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00
Zondag: 10:00 - 18:00

Recensies
Mijn dochter wil graag op paardrijles, maar daar is ze nog te jong voor. In de buurt werkt Susanna met haar paarden en dat is een fijne manier om mijn dochter kennis te laten maken met de verzorging en het rijden. Haar paard is opgeleid om met mensen te werken en dat was te zien. Mijn dochter toonde geen angst en vond het heerlijk om ermee bezig te zijn. Eerst het paard uit de wei halen en poetsen, daarna mocht het hoofdstel erin en het zadel erop. Samen naar de rijbaan en opstappen maar. Aan de lange lijn de eerste beginselen geleerd en ze genoot. De les werd op fijne en heel rustige manier gegeven. Er was ruimte om zelf aan te geven wat mijn dochter wilde. Susanne hield rekening met de mogelijkheden van mijn dochter en speelde daar goed op in. Naast stap en een paar keer draf ook gymnastiekoefeningen. En dat waren toch wel de leukste dingen om te doen. Kortom voor herhaling vatbaar nu en dan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid