facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kip2day Barneveld

Kip2day Barneveld

Info

Kip en grill specialiteiten

Adres: Burgemeester Kuntzelaan 31, 3771 EP Barneveld
Telefoonnummer: 0342-490077
Stad: Barneveld
Route: Burgemeester Kuntzelaan 31
Postcode: 3771 EP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Kip2Day Ede, Kip2day Zwolle, Partypan Barneveld, Poelier Barneveld, Kippiepan Barneveld, Kip2day te koop, Kip2day Voorthuizen, Kip Barneveld
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Barnies Kipcorner Barnies Kipcorner 446 meter Normaal gesproken een lekkere n goede etenstent, maar in corona tijd aardig duur en n...
Recensies
Leuke winkel... matige kip in goedkope saus... Ik zou deze winkel niet aanraden
Die kleine gele apero satetjes komen gewoon uit een diepvries doos van de sligro en die pindasaus kan je gewoon in de AH halen in dat bruine emmertje. Luie poelier
Ik vind het een ontzettend leuke winkel, goed personeel, het eten is altijd vers. Ik kom er nu al 10 jaar dus ik praat uit ervaring.
Hoewel Barneveld bijna synoniem is met "Kip" wil dat zeker niet zeggen dat dit ook voor kwaliteit staat. Hier nu paar keer geweest maar valt mij behoorlijk tegen. Over smaak valt te twisten. Ik vind het echt naar niets smaken. En prijs kwaliteit is helemaal zoek. Winkel is wel netje en personeel is vriendelijk, maar ja het gaat uiteindelijk wel om de producten..
Maandag 04-11-2019 om 08:30 uur kip proberen te kopen. Alleen verkopen ze kip vanaf 12:00 uur. Mijn advies. Ga om 11:30 uur open en niet om 08:30 uur. Ik begrijp best dat nog niet volledig gaat draaien om 08:30 maar dat dan even moet wachten. Maar als 's morgen open gaat verwacht wel dat iets kan bestellen en dan bijvoorbeeld een kwartiertje moet wachten. Mijn advies koop elders je kip.
Vriendelijk personeel. Uitstekende kwaliteit producten ook de bij-producten zoals sausjes. Schone winkel. Leuke schotels voor een partij. Veel keuze betreft gemak. Heerlijke kant en klaar gerechten. Toppers!
altijd lekker, jammer dat we te vroeg waren voor de kippeling
Is het normaal om een sticker over de houdbaarheidsdatum te plaatsen waarmee die datum opeens met een week verlengd wordt?
Heerlijke voorgegrilde kip drumsticks, bouten, karbonades maar ook hammetjes en spareribs. Blijft ook supermals na opwarmen in de oven. Wel wat aan de prijzige kant met 10 drumsticks voor 7,50.
Het personeel was hier na sluitingstijd aan het nakletsen en aan het ROKEN in de winkel. Súper smerig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid