facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kip Installatietechniek

Kip Installatietechniek

Info

Kip Installatietechniek is een installateur op gebied van:

- Gas
- Water
- Electra
- Verwarming
- Luchtbehandeling
- Domotica
- Sanitair
Etc..

Geschiedenis


Ons bedrijf



Samen werken aan een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat is ons uitgangspunt. Het team van Kip installatietechniek onderzoekt eerst samen met de opdrachtgever de behoeften, wensen en eisen.
Vervolgens geven wij samen met onze geselecteerde partners en toeleveranciers invulling aan de meest optimale oplossing.

Een leven lang leren
Als lerende organisatie zijn we ambitieus en gedreven. We doen altijd iets meer dan van ons wordt verwacht. Dit is belangrijk omdat de klantvraag en de techniek voortdurend verandert en de kennis van gisteren niet voldoende is om blijvend goede producten en diensten te leveren.



Kernwaarden en Missie



Onze kernwaarden

Ons doel om een gezonde topclub te zijn in de installatietechniek is een stevige ambitie. De wereld van de installatietechniek is enorm in ontwikkeling en continue aan verandering onderhevig. De wereld is kleiner geworden door het internet en de klanten zijn mondiger en kritischer. Ons doel kunnen we uitsluitend bereiken in samenwerking met ambitieuze, kundige, betrokken en enthousiaste medewerkers.
•Ambitieus, omdat onze doelen ambitieus zijn
•Kundig, omdat we vanuit ons vakmanschap kwaliteit en innovatie nastreven
•Betrokken, omdat we geloven in individueel maatwerk en persoonlijke aandacht
•Enthousiast, omdat we plezier hebben in en trots zijn op ons werk


Daarom onze missie:

Kip is dé samenwerkende installatiespecialist die haar klanten blijvend ontzorgt met totaaloplossingen voor een comfortabel woon-, leef- en werkklimaat zodat zij een leven lang plezierig kunnen wonen.

Adres: Deventerstraat 1, 7575 EM Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541-513301
Stad: Oldenzaal
Route: Deventerstraat 1
Postcode: 7575 EM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Kip onderhoudscontract, Gegrilde kip Oldenzaal, Installatiebedrijf Losser, Sanitair Oldenzaal, Elektrotechniek Oldenzaal, Keizers Oldenzaal, Loodgieter Oldenzaal, Kip restaurant Oldenzaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WIJCO Technics WIJCO Technics 870 meter Super bedrijf met goede service!!
K&C Elektrotechniek K&C Elektrotechniek 1 km K&C Elektrotechniek is een elektrotechnisch installatie bedrijf die van A tot Z al u...
ALH Elektrotechniek ALH Elektrotechniek 2 km Freelance Elektromonteur: *) Paneelbouw / Laagspanningssystemen / Besturingskasten *)...
Recensies
De telefoniste staat je vriendelijk te woord echter degene waar ik een afspraak mee had gemaakt kan niet opdagen. 45 minuten later zelf maar gebeld. Nonchalante reactie, nu hoeft het niet van mij niet meer.
Zeer tevreden met het advies en geleverde Nefit ketel en nieuwe radiator. Netjes volgens prijsafspraak gewerkt en zelfs nog meer werk geleverd zonder extra facturen te sturen. Kunnen veel bedrijven nog iets van leren!!
Snelle service en kordaat mijn verwarmingsketel gefixt!
Service via WBO;al jaren zeer tevreden onderhoud. Vakmannetjes aanrader!
Altijd correct en deskundig
Onlangs onderhoud laten doen, alles keurig in orde. Factuur conform gewerkte tijd en verbruikte onderdelen. Compliment voor de monteur
Oplichters zijn het. Proberen over een slaatje uit te slaan. Rekeningen belachelijk hoog. NOOIT zaken doen met dit belachelijke bedrijf.!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid