facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinoko

Adres: Spoorstraat 60, 7101 GV Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0543-519899
Stad: Winterswijk
Route: Spoorstraat 60
Postcode: 7101 GV



op zoek naar gerelateerd: Sushi Winterswijk, Kinoko Winterswijk recensies, Sushi Winterswijk afhalen, Kinoko Menu, Japans restaurant Winterswijk, Oku Winterswijk, Chinees Winterswijk, Sushi Lichtenvoorde
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinoko Kinoko 3 meter De kok van deze tent kan geen sushi maken: slap gerolde sushi, bruine avocado, gewokt...
Sushi Oku Sushi Oku 582 meter Ontzettend lekker eten en sushi! Je hebt hier veel keuze uit allerlei soorten sushi v...
De Chinese Muur Winterswijk De Chinese Muur Winterswijk 2 km Een groot chinees restaurant, velen aten hier het Al you can eat menu. Wij hebben ee...
Recensies
Kinoko - Een Culinaire Reis Naar Japanse Perfectie Bij het betreden van Kinoko werd ik meteen betoverd door de verfijnde atmosfeer die deze Japanse culinaire parel in Winterswijk uitstraalt. Het was alsof ik een andere wereld binnenstapte, waar smaken, texturen en presentatie harmonieus samenkomen om een onvergetelijke eetervaring te creëren. Het menu van Kinoko is een ware symfonie van authentieke Japanse gerechten die met passie en vakmanschap worden bereid. Elk gerecht is als een kunstwerk op het bord, zorgvuldig opgebouwd met oog voor detail. De smaakcombinaties zijn verfijnd en uitgebalanceerd, en elk hapje is een verrassende ontdekkingsreis voor de smaakpapillen. Het personeel bij Kinoko is attent en uiterst gastvrij. Vanaf het moment dat ik binnenkwam, voelde ik me welkom en verzorgd. De ober had een uitgebreide kennis van de menukaart en was bereid om elke vraag te beantwoorden. Hij gaf deskundig advies over welke gerechten het beste bij elkaar pasten en hielp me bij het kiezen van de perfecte Japanse saké om mijn maaltijd te begeleiden. Elke gang die ik bij Kinoko proefde, was een waar feest voor mijn smaakpapillen. De sashimi was ongelooflijk vers en smolt gewoonweg op mijn tong. De tempura was licht en krokant, met de perfecte balans tussen subtiele smaken en textuur. De sushirolletjes waren meesterlijk gerold en explodeerden in smaak bij elke hap. Wat Kinoko echt onderscheidt, is de aandacht voor seizoensgebonden ingrediënten van de hoogste kwaliteit. De chef-koks maken gebruik van verse producten die met zorg zijn geselecteerd, en dat proef je in elk gerecht. De combinatie van traditie en creativiteit in de keuken resulteert in verrassende gerechten die je meenemen op een culinaire reis door Japan. De ambiance van Kinoko is een perfecte weerspiegeling van de verfijnde Japanse esthetiek. Het minimalistische interieur, gecombineerd met warme houttinten en subtiele verlichting, creëert een rustgevende sfeer die je uitnodigt om te ontspannen en te genieten van de maaltijd. De zorgvuldig gekozen achtergrondmuziek voegt een vleugje elegantie toe aan de ervaring. Als kers op de taart is ook de prijs-kwaliteitverhouding bij Kinoko uitstekend. Hoewel het een verfijnde eetgelegenheid is, biedt het restaurant redelijk geprijsde menu-opties die een ongeëvenaarde waarde bieden voor de geboden culinaire ervaring. Kortom, Kinoko is een ware schat in Winterswijk, waar de kunst van de Japanse keuken tot leven komt. Van de verfijnde gerechten tot de attente service en de elegante ambiance, elk aspect van deze culinaire reis was absoluut verbluffend. Voor liefhebbers van de Japanse keuken is een bezoek aan Kinoko een onvergetelijke ervaring die je smaakpapillen zal betoveren.
We eten iedere maand sushi maar nog niet eerder zulke heerlijke écht verse sushi gegeten. De rauwe zalm was zó vers dat het "smolt" in je mond. Ook alle andere visproducten waren vers! Gebakken banaan staat niet op het menu en werd op ons verzoek meteen gemaakt. De inrichting is misschien eenvoudig maar de kwaliteit van het eten is heel hoog. Hier komen we zeker nog terug!
De kok van deze tent kan geen sushi maken: slap gerolde sushi, bruine avocado, gewokte groenten blijkt een bak dikke bami met klein beetje groente, zeewiersalade bestaat voor 80% uit ijsbergsla met slasaus. Dit heeft niks met Japans eten te maken.
Prima afhaal restaurant met echt verse sushi. Heerlijke crispy maki en fried gamba’s. De rijst heeft de juiste temperatuur als je het haalt. Dit getuigt ook van de versheid. Zeker een aanrader! Wij komen hier al jaren!
Prima Sushi om af te halen.Eten: 5/5
Heerlijke sushi en dito noodels voor een redelijke prijs.
Dit was een van de betere sushi die we hebben gegeten. En we eten het redelijk vaak. De rijst was net iets warmer dan kamertemperatuur, verser kan volgens mij niet. Ook de krokante kip ín de sushi was nog warm. Okay, de sushi ziet er niet perfect uit, je ziet dat het handwerk is. Wij vinden dit alleen maar schitterend. Gek genoeg zaten we als enige in de zaak, al werd er wel veel afgehaald. De chef was, duidelijk te zien, onze sushi vers aan het rollen. We zijn hier op vakantie, dus zullen niet snel nog terug komen, maar áls we in de buurt zijn!!
Het is even wennen om hier sushi te eten als je de kwaliteit van Amsterdam e.o. gewend bent. De sushi ziet er totaal anders uit dan op het menukaart. Dus enorm veel rijst en erg weinig vis. Soms is de vis bijna niet te zien zie foto. Maar wat verwacht je van 20 euro p.p. onbeperkt eten. De rijst is niet super goed maar smaakt OK. De porties zijn echt veels te groot dus let op wat je besteld. Sashimi van 6 stukjes is eigenlijk 3 stukjes die ze door midden snijden. Personeel is vriendelijk. Ik geef het 3 sterren omdat ze je overduidelijk willen vullen met rijst. Maar zou er nog wel een keer kunnen eten.
Gister daar wezen eten. sushi rijst was enorm klonterig, teppanyaki was niet goed bereid. Keuken en restaurant is enorm slecht geventileerd, ik zag de andere kant van de ruimte bijna niet door al het rook. mijn kleren en jas stinken nog steeds ja zelfs in deze storm ciara naar het vet wat rond hing in de ruimte.. service was wel oke.
Sorry net terug van eten bij Kinoko. Wat een aanfluiting, nog nooit zo slecht gegeten! Sushi porties veel te groot ! Veel te veel rijst waardoor de smaak totaal weg is! Rest van de gerechten zo op een bordje gekwakt,weinig smaak. Duurt erg lang voor je kan bestellen,te weinig personeel . Personeel straalt totaal niets uit eerder chagrijnig. Sfeer is er ook niet veel te veel licht. Volgende keer weer Sumo dan maar iets duurder uit,maar wel honderd porties lekkerder!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid