facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinky Dreads

Kinky Dreads

Info

Kinky Dreads is het bekende adres voor het professioneel laten zetten van dreads (nep en echt), haarverlengingen, cornrows en exclusieve bruidskapsels.

Adres: Grote Poortstraat 26, 3841AL Harderwijk
Telefoonnummer: 0681288096
Stad: Harderwijk
Route: Grote Poortstraat 26
Postcode: 3841AL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SOH Shapers Of Hair SOH Shapers Of Hair 1 km Goede behandeling. En ik zie er weer mooi uit
Jose's haarsalon drielanden-Gemeentewinnaar 2017,2018 en 2019 Jose's haarsalon drielanden-Gemeentewinnaar ... 3 km Kinderen t/m 12 knippen €12,00 Kinderen t/m 15 knippen €15,50 Mannen wassen/knippen/d...
Recensies
Al 6 jaar klant bij Kinky Dreads. Super professioneel, warm, hartelijk en snel. Weet wel dat je ver van te voren een afspraak moet maken, want de agenda van Elize is snel vol. Geen wonder ook!Services: Haar vlechten
Toen ik graag een keer dreads synthetischwilde proberen ben ik naar deze dame gegaan!! en sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan. Altijd super gezellig en ze zitten er in voor je het weet , goede kwaliteit en niet duur !! Dus een dikke aanrader
Super blij met mijn dreads, ze zijn heel netjes ingezet! Ondanks dat ik heel fijn en dun haar heb geen lege/kale plekken op mijn hoofd te zien. De dreads zijn heel mooi en hand gemaakt naar wat ik had aangegeven graag te willen hebben. Ook zijn de dreads veel lichter dan verwacht. Ik heb de pro, dit werd mij aangeraden ivm sport Het inzetten ging naar mijn mening super snel en het was een een fijne sfeer. Ik heb genoten Super bedankt!!!
Vandaag ben ik op de kop af vier jaar een dreadhead en dat betekent dus ook dat ik al vier jaar klant ben bij Elize. Iedere afspraak met haar is een feestje en ik verlaat de salon altijd naar volle tevredenheid. Inmiddels heb ik mijn derde set erin zitten en ook deze is weer om door een ringetje te halen, wat een vakvrouw!Service: Dreadlocks
Ik wilde een tijd terug wel eens Dreads proberen en kwam via internet terrecht bij Kinky Dreads, na het bekijken van de website wat er betrouwbaar uitzag en waar ik meteen foto's kon zien van voorgaande klanten had ik er al vertrouwen in en maakte een afspraak. Bij binnenkomst voelde ik mij al meteen welkom en wat een ontzettend leuk mens is Elize, gezellig, heel open en vooral heel goed in der werk! het was een hele metamorfose maar was super blij met het resultaat. Ik heb heel veel complimenten gehad over mijn haar en ik raad Elize dan ook zeker aan, een echte gezellige VAKvrouw, wil je kwaliteit kies dan zeker voor Kinky Dreads.
Elize heeft 2 maanden geleden dreads bij me gezet en ik ben er superblij mee! Iedereen zegt ook dat het onwijs leuk staat! het blijft er ook heel mooi inzitten. Elize is ook erg goed in haren vlechten op speciale manieren. Voor diverse optredens heeft ze mijn haar al supermooi gedaan! Binnenkort ga ik trouwen en laat ik Elize zeker weten weer iets moois maken van mijn haar, dat is haar wel toevertrouwd :
Bij Kinky Dreads heb ik meerdere keren mijn haar laten ' vlechten' voor een feestje. Geen simpele vlechten maar ware kunstwerken. Bijzonder goed vakwerk! Bij elk feestje kreeg ik vele complimenten over mijn haar. Elize is zeer creatief en kundig. Welk vlechtwerk je ook wil, zij maakt het, en hoe! Binnen een korte tijd had ik steeds weer de meest geweldige vlechten in mij haar. Ook is het altijd gezellig om bij Elize in de stoel te zitten; leuke gesprekken en veel lol. Kinky Dreads... een echte aanrader voor gewelidge creaties!
Enkele jaren geleden was ik op zoek naar clip-in extensions en kwam terecht bij Kinky Dreads. Elize, de eigenaresse, heeft toen voor mij clip-in extensions op maat gemaakt en nam daarvoor alle tijd. Uiteindelijk bevielen de extensions mij zo goed dat ik 'vaste extensions' heb laten zetten, dit werd wederom perfect gedaan en ik kreeg veel tips over hoe ze zo mooi mogelijk te houden. Ik heb vervolgens nog zo'n 4x extensions laten zetten, mijn eigen haar bleef door haar vlechttechniek erg mooi. Ruim 2 jaar geleden ben ik getrouwd en heeft Elize wederom extensions in mijn haar gezet en mijn bruidskapsel verzorgd. Ik was meer dan tevreden en heb die dag veel complimenten gekregen. Onlangs heeft Elize voor een feest mijn haar gevlochten, het zat prachtig en ik heb heel veel reacties gekregen die avond. Al met al dus zeker een aanrader. Kinky Dreads is kundig, gebruikt goede materialen en niet onbelangrijk; het is betaalbaar en je wordt er hartelijk ontvangen!
Al sinds een jaar of 8 laat ik minimaal 1x per jaar en sinds vorig jaar zelfs 2x per jaar dreads zetten bij Kinky Dreads. Samen met een vriendin een dagje uit naar Elize in Harderwijk. Veel gezelligheid maar vooral ook dreads die supermooi ingezet worden waar ik altijd veel complimenten voor krijg. Heb je een vraag dan kun je altijd bij Elize terecht maar ook de tips die ze geeft zijn altijd handig. Een absolute aanrader dus!
Al zo'n 5 jaar kom ik bij Kinkydreads. Na het 1 en ander aan "dreadzetsters" te hebben gehad en bijna de moed opgegeven ben ik bij Elize terecht gekomen en zal daar ook niet meer zo snel weggaan :. Kwaliteit dreads, kan je jaren mee doen. Word netjes in je haar gevlochten met een snelheid die niet te evenaren is en altijd weer een gezellige babbel :. Aanrader dus!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid