facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KingsTalent

KingsTalent

Info

KingsTalent: sporten en studeren in de VS.

Geschiedenis

Sport en studie in Amerika



"KingsTalent begeleidt talentvolle student-sporters naar College/University in Amerika op basis van een scholarship."
Adres:
Telefoonnummer: 06-39614538
Stad: Gemert



op zoek naar gerelateerd: Sport studiebeurs Amerika, Voetballen en studeren in het buitenland, Tussenjaar voetbal, Voetballen Amerika, Sportbeurs Amerika atletiek, Scholarship Hockey, Global Sport and Study, Profvoetballer worden in Amerika
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KreatieKracht KreatieKracht 3 km KreatieKracht biedt coaching & procesbegeleiding voor veranderkrachtige professionals...
Recensies
Kingstalent heeft eigenlijk gezorgd dat ik mijn aller grootste droom die ik nu heb laat uitkomen. Daarbij helpen ze je 25/7 echt waar elke moment je met de voorbereidingen op het vertrek naar Amerika toe. Teun die mij heeft begeleid vanaf het begin heeft mij goed en fijn geholpen door ook zijn ervaringen met mij te delen, omdat hij dit avontuur als voetballer ook heeft meegemaakt, praat dat hee fijn en gaf mij dat veel vertrouwen. Niet alleen Teun stond voor mij en mijn ouders klaar, ook dank voor alle andere van Kingstalent die mij tot nu toe hebben geholpen! Op naar een avontuur in New York! Long Island University! ;
Een tijd terug heb ik via de Kingstalent website contact opgezocht met Kingstalent voor een kennismaking. Shant heeft toen contact met mij opgenomen en we hebben een aantal fijne gesprekken gehad. Uiteindelijk toch besloten om de stap te wagen! Nu is het inmiddels bijna zover om naar Amerika te gaan en ik ben heel blij met alle hulp tijdens het gehele traject. Het is een hoop papierwerk maar de Kingstalent app helpt je om goed overzicht te houden. Filmpjes van wedstrijden moeten goed in elkaar worden gezet, maar dat wordt ook allemaal geregeld. Kortom, geen moment twijfelen en gewoon de samenwerking aangaan! Ik kijk ontzettend uit naar mijn avontuur. Bedankt iedereen van het Kingstalent team!!
Ik heb een geweldig traject met KingsTalent ondervonden. Pim heeft mij binnen de organisatie super ontvangen. Vooraf vertelde ik al dat ik niet op het hoogste niveau speelde derde klasse, maar toch werd, met zijn vertrouwen, het traject aangegaan. Hij nam veel moeite voor me en nam telkens contact op wanneer een coach interesse toonde. Zelfs nadat de handtekening was gezet voor de toekomstige school in Amerika, nam KingsTalent nog veel initiatief. Denk bijvoorbeeld aan open dagen, sport dagen etc. Ook de app van KingsTalent is heel overzichtelijk. Je ziet precies wat nog gedaan moet worden om met een goed geval naar de VS te gaan. Zeker een top organisatie!
Door KingsTalent ga ik een master met wedstrijdzwemmen combineren in Amerika. Voor ik met KT in aanraking kwam werd mij vaak verteld dat dit als masterstudent geen optie is, maar kingstalent toonde mij dat er juist veel opties zijn. Als er tijdens het papierwerk een onverwacht probleem was dan communiceerde ze meteen met de betreffende persoon en bij vragen zijn ze altijd bereikbaar ook in het weekend. Regelmatig krijg je een check-in om te kijken of alles lukt en je eigen taken zijn zichtbaar in een overzichtelijk programma. Ik heb geen enkele negatieve ervaring met Kingstalent en ben ook zeer blij met Shant als sportconsulent. Veel persoonlijk contact en mogelijkheden bij Kingstalent!
Ik heb het traject van kingstalent gevolgd en zal het zeker aanraden. Goeie begeleiding en ondersteuning gekregen van ervaren mensen die ook erg vriendelijk waren. Pim was mijn Consultant en heeft mij op persoonlijk niveau erg geholpen met het contact leggen met coaches en het maken van een uiteindelijke beslissing, ik zou iedereen die naar Amerika wil aanraden om bij Kingstalent een traject aan te gaan.
Kingstalent is een goed bedrijf waar je veel contact mee hebt tijdens, maar ook zeker na het hele proces! Ze helpen je met alle vragen die je hebt en zijn 24/7 beschikbaar. Ik heb veel contact met raoul mijn sport consultant en dit bevalt mij zeer goed! Raoul is heel betrokken en kan altijd bij hem terecht! Ook voor positieve dingen : Wij noemen Kingstalent de Albert Heijn van alle sportbemiddelaars! Je krijgt waar voor je geld! :
Hele goede ervaring met kingstalent. Ik zou eerst naar een universiteit gaan maar die sloot zijn deuren door faillissement toen heeft kingstalent zo snel gehandeld en binnen 3 dagen had ik weer 5 nieuwe universiteiten om uit te kiezen. Dit is te danken aan mijn begeleider Pim die heel hard heeft gewerkt. Communicatie heel duidelijk en nu hopelijk een top jaar in amerika
Het was erg veel werk. Kingstalent maakte de stappen overzichtelijk dus dat hielp enorm, maar desondanks bleef het een hele kluif. KT is altijd bereikbaar, reageert snel en adequaat. We zijn superblij met de uni-match die Kingstalent voor ons heeft gevonden en zoon Joris kijkt er enorm naar uit om aan dit avontuur te beginnen.
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de uitstekende service die ik heb ontvangen van Pim Janssens als sport consultant. Hij heeft me op zoveel manieren geholpen en mijn avontuur op weg naar de Verenigde Staten naar een hoger niveau getild. Allereerst viel me op hoe goed Pim was in het onderhouden van informeel contact. Dit zorgde ervoor dat ik me comfortabel voelde om mijn doelen en uitdagingen met hem te bespreken. Hij luisterde altijd aandachtig en toonde oprecht interesse in mijn ambities. Wat me nog meer opviel, was zijn ongelooflijke responsiviteit op WhatsApp. Het maakte niet uit welk tijdstip van de dag het was, Pim was altijd bereikbaar en reageerde meteen op mijn vragen en zorgen. Dit niveau van beschikbaarheid heeft me echt geholpen om gemotiveerd te blijven en door te zetten, zelfs als ik voor moeilijke beslissingen stond. Wat ik het meest waardeerde, was zijn empathie en begrip voor mijn persoonlijke situatie. Pim ging verder dan alleen sportgerelateerde zaken en nam de tijd om mijn behoeften als individu te begrijpen. Hierdoor voelde ik me gesteund en gemotiveerd om door te gaan, zelfs in uitdagende tijden. Al met al kan ik zonder enige twijfel zeggen dat Pim Janssens een uitzonderlijke sport consultant is. Zijn toewijding, communicatieve vaardigheden en expertise hebben een positieve en blijvende impact gehad op mijn sportieve reis richting de Verenigde Staten. Ik beveel Pim ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en advies om hun sportdoelen te bereiken. Bedankt, Pim, voor je onvermoeibare steun en begeleiding!
Wat een fijn bedrijf! Ik ben het afgelopen half jaar enorm goed geholpen. Iedereen luistert goed naar wat je wilt, zijn altijd bereikbaar en zijn super aardig. Na een grote tegenslag hebben we met zn allen snel kunnen schakelen en hebben we het alsnog snel voor elkaar gekregen om dit jaar te gaan! Kingstalent is zeker aan te raden!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid