facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KingsDish Brandspuithuisje

KingsDish Brandspuithuisje

Info

Minahasa specialiteiten restauarant in het historische Brandspuithuisje in IJsselstein. Het kleinste restaurant van Nederland dus handig om te reserveren.

Geschiedenis

Op vrijdag en zondag serveren we onze traditionele Minahasa rijsttafel voor €24,50. We hebben lekkere soepen vooraf en toetjes na.
Op zaterdag serveren we een 4 gangen menu voor €39,50. Bij je reservering aangeven of je kiest voor vlees, vis, vegetarisch of shared dining.
Reserveren gewenst via website of telefonisch 06-44640991 Kom je langs en is er nog plaats dan kun je aanschuiven.



"Dit Indisch restaurant in IJsselstein is geopend van vrijdag t/m zondag. Het is het kleinste restaurant van Nederland , restaurant, keuken en toiletten is samen 20 vierkante meter! Alleen daarom al is het een unieke belevenis om hier te komen eten. In dit mooie pandje serveren wij heerlijke specialiteiten uit de Minahasa. Dit is de parel aan de kroon van de Indische keuken!Ons historische 1622 pandje, het brandspuithuisje, ligt aan de stadsgracht. Het adres is IJsselstraat 2 te IJsselstein. Op meerdere plaatsen om het huisje zijn heerlijke terrasjes."
Adres: IJsselstraat 2, IJsselstein
Telefoonnummer: 0644640991
Stad: IJsselstein
Route: IJsselstraat 2



op zoek naar gerelateerd: Indische rijsttafel IJsselstein, Restaurant IJsselstein, Kerstbrunch IJsselstein, IJsselstein restaurant aan het water, Horeca IJsselstein, Restaurant IJsselstein maandag open, Brasserie IJsselstein, Vegan restaurant IJsselstein
Recensies
Heerlijk gegeten! Superleuke ambiance en zeer goed verzorgd allemaal! Echt alles huisgemaakt en erg goed van smaak. Dit alles in een top locatietje.Eten: 5/5
In het kleinste restaurant van Nederland zijn wij verwend als nooit tevoren. Een bijzondere ervaring! 14 couverts, een heerlijke ambiance, een geweldige gastvrouw en gastheer/chef en Indisch eten om letterlijk en figuurlijk je vingers bij af te likken. Geen gekunstel met extra zout, suiker of smaakversterkers maar authentieke smaken, uitzonderlijk verfijnd en elegant. Wat een feest! Daarbij heerlijke bijpassende wijnen, met zorg gekozen. Hier komen wij zeker terug als we iets te vieren hebben of gewoon, als we niets te vieren hebben maar uitzonderlijk lekker willen eten in het pittoreske IJsselstein.
Hoe vaak maak je het mee dat je bij binnenkomst met je naam wordt verwelkomd? Het is inderdaad klein, maar dat maakte het juist extra gezellig en sfeervol. Het eten was ook geweldig. Een échte aanrader.Eten: 5/5
Gisterenavond gegeten met mijn collega's. Super vriendelijk mevrouw en meneer die ontzettend veel liefde en aandacht in hun gerechten hebben gestoken. Uitleg over de gerechten was duidelijk. De verschillende sambals smaakte lekker erbij. Voor herhaling waard.
Klein, maar daarom heel intiem en gezellig. Eten authentiek Indonesisch bij voorkeur hou je van pittig eten, de echte sensatie komt namelijk van de eigen sambals. Gastvrouw heel vriendelijk en attent. Kok dito. Je zit niet in een restaurant, maar je bent op visite bij een koppel wat van hun roots/hobby/overtuiging/kennis hun werk hebben gemaakt. Bijzondere ervaring, mooie herinnering. Van harte aanbevolen.
Geweldige ervaring! Hele attente hosts, met duidelijk passie voor hun eten en gasten. Authentiek verhaal en HEERLIJK eten.
Heerlijk gegeten,en wat een beleving om hier te zijn. Je voelt je echt thuis,en er is echt aandacht aan het eten besteedt,en als gast voel je je echt welkom. Top! Bedankt voor de avond!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten en geen moment verveeld, van 18-23u! Goede muzikale chef en uitstekende gastvrouw. Voortreffelijk eten.Eten: 5/5
Hier krijg je niet een gewoon diner maar een eetbeleving. Gisteravond met z'n vieren een fantastische en zeer smaakvolle ervaring gehad met de minhasa keuken. Mede door de zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Je krijgt het gevoel bij deze mensen thuis uigenodigd te zijn om te komen eten. Alle gangen werden vol enthousiasme uitgelegd en toegelicht over herkomst, kruidengebruik, enz. En dan ook nog 3 heerlijke sambals op tafel, voor een ieder zijn eigen scherpte. Mijn favoriet de sambal met petehbonen, echt zalig. Wij weten 1 ding heel zeker, wij komen terug!
Zondag avond met 8 personen een heerlijke rijsttafel gegeten met vooraf 3 soorten kroepoek, soep en als toetje een heerlijke pandancake met ijs en fruit. Wat een geweldige locatie met een nog beter gezelschap van gastvrouw Hanneke en kok Meerten. Bedankt voor een onvergetelijke verjaardag met vuurwerk en een extraatje voor mijn zoon om mee te nemen, die op school er nog van kon genieten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid