facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor KINGS Pizzeria Boskoop

KINGS Pizzeria Boskoop

Info

Enige echte pizzeria van Boskoop



"King’s boskoop"
Adres: Reijerskoop 8, 2771BC Boskoop
Telefoonnummer: 0172462434
Stad: Boskoop
Route: Reijerskoop 8
Postcode: 2771BC


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Recensies
Wij hadden eten besteld na 2 uur hadden we nog niks dus dachten bellen maar even.. 3x moeten bellen voordat ze opnamen. Was de pizza bakker naar huis omdat die ziek was… dat kan maar ze hadden niet even gebeld en moesten zelf maar bellen om daar achter komen..! Slechte service 2 uur lang gewacht voor niks!!Service: 1/5
Wij kunnen niet oordelen over het thuisbezorgen, maar we hebben ter plekke wat besteld en gegeten. Dat smaakte prima en smakelijk. Het is geen restaurant om uit eten te gaan maar wel een prima plek om even een lekkere hapje te eten. Inrichting is simpel en kan een update gebruiken. Bediening was vriendelijk en een gezellig gesprek gehad.
Ik had besteld maar opeens was de bestelling geannuleerd en neemt niemand die daar werkt de telefoon op ,en 3 keer raden dat geld krijg ik natuurlijk niet netjes terug ik word gewoon genegeerd. Kindvriendelijkheid: Niet vriendelijk ingesteld .
Heerlijk gegeten! Bestelling werd snel en warm bezorgd. Ik zou zeker nog een keer hier bestellen.
Hele slechte service. Saus was vergeten. Daar moesten we het mee doen, er wordt niks nageleverd. Er werd zelfs opgehangen. Het zou niet op de site staan dat bij die pizza knoflooksaus hoort. Als het druk is kunnen ze niet naleveren. Nooit meer daar pizza bestellen. Eigenaar zat te schelden op de achtergrond. Wat een slecht bedrijf. Zo hou je geen klanten over. Nu koude pizza eten omdat we zelf de saus moeten halen. Eindelijk koude pizza eten, blijkt er ook nog een verkeerde pizza geleverd te zijn.
EEN DAGJE DEN BURCHT OP TEXEL.
Ondanks NL Argentinië binnen het uur twee super lekkere pizza’s gekregen!! Top gedaan.
Een groot drama als je hier je eten besteld. Wij hebben om 17:00 besteld en om 19:15 kwamen ze het brengen de schotels waren enorm afgepast en de sauzen te veel peper en zout er in en waterig. Taai vlees en droog gebakken de friet drie keer gefrituurd. De salade was ook al niet veel soeps. Dit was onze eerste keer en gelijk ook de aller laatste keer dat we bij de Pis toko hebben besteld. Eens maar nooit meer we waren te laat met de Reviews te lezen dan hadden we deze ellende hier boven kunnen ver komen!!!
Anderhalf uur gewacht en krijg de verkeerde bestelling,daarna een half uur aan de telefoon gezeten met hele onbeschofte mensen zeggen ze dat ze de goeie bestelling kwamen brengen en weer een halfuur zitten wachten komt een man aan de deur met de bestelling en vraagt voor het oude eten terug natuurlijk heb ik al een hap genomen om te eten en toen kwam ik erachter dat het de verkeerde bestelling was. En omdat er een hap uitgenomen was zei de bezorger dan moet je maar lekker dat oude eten gaan eten want je krijgt deze bestelling niet ,omdat ze dat oude eten wouden herbruiken wat al abnormaal is. En hij reed er van door echt niet normaal dit. Heb 2 uur gewacht voor eten en ik heb uiteindelijk niets op en me geld verspild... Nooit meer bestellen hier. Nooit zoiets meegemaakt.
Ik bestel er altijd de kapsalon kipfilet. Deze is wel lekker, maar de salade is niet vers dat proef je meteen en de kipfilet mag wel wat meer. Bezorging duurt altijd erg lang om 5 uur besteld en het zou ong binnen 40 min aankomen maar de bezorger deed er een uur over dat is wel jammer. Na gebeld te hebben, was de bezorger nog met een andere bezorging bezig, maar na lang gewacht te hebben eindelijk mijn kapsalon
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid