facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kingdom Builders Nederland

Kingdom Builders Nederland

Info

Kingdom Builders is een jongerenbeweging met een passie voor Jezus en een verlangen om Gods Koninkrijk in Nederland zichtbaar te maken.

Geschiedenis

Kingdom Builders Nederland is een platform voor jonge christenen dat voortkomt uit het hart van Jack Schreudering. De oorsprong ligt in een groep enthousiaste jongeren die een passie voor Jezus hebben. Zij verlangen ernaar dat Gods Koninkrijk in hen en door hen heen wordt gebouwd. Deze jongeren leven in relatie met de Heilige Geest en zij gaan daarin niet alleen voor woorden maar ook voor daden en kracht.

Kingdom Builders evenementen zien we niet als avond opvulling maar een plek waar we met verlangen toewijding en verwachting naar toe gaan, een plek van herstel, genezing groei, trainingsplaats om in Jezus voetsporen te wandelen, te leren vanuit het bovennatuurlijke te leven volledig geleid en afgestemd op de Heilige Geest. We verlangen ernaar om samen vurig, vol passie en overgave in een hart van toewijding aan God en elkaar Gods koninkrijk te bouwen. Een plek waar ons karakter gevormd wordt, waar we elkaar meenemen in de ervaringen die God ons geeft. Een plek waar ruimte is om te zijn wie je bent maar ook de ruimte is om te groeien, van vallen en opstaan. Kingdom Builders is geen plaatsvervangende kerk, maar een verlengstuk van de gevestigde kerken. Met als doel mensen in hun bestemming te helpen en Jezus zichtbaar te maken in deze maatschappij. We bouwen het huis met elkaar. Iedereen is deel van het verhaal.

Als Kingdom Builder hebben wij het verlangen dat Gods Koninkrijk in ons en door ons heen wordt gebouwd. Wij zijn een groep die er naar verlangt om vol van God te zijn. Een groep die zich er naar uitstrekt om bewust in Zijn aanwezigheid te leven en wandelen. Maar ook tegelijkertijd een groep die de oproep van Jezus serieus neemt om Zijn Koninkrijk te verspreiden en de passie heeft om uit te reiken naar mensen in (geestelijke) nood. Een groep die enerzijds verlangt naar nog veel meer van God in hen, maar die tegelijkertijd wil uitdelen wat ze al ontvangen hebben, omdat ze weten hoe goed het is.
Kortom, een groep die in relatie met de Heilige Geest wil leven en daarin niet alleen voor woorden maar ook voor daden en kracht gaat. Zo is ons verlangen om Jezus te zien en te laten zien aan de wereld om ons heen.

Als Kingdom Builders hebben wij het verlangen om mensen die geloven toe te rusten tot het uitreiken naar-/het dienen van andere mensen, of anders gezegd het bouwen van Gods koninkrijk in anderen. Dit doen we als volgt:
Door het onderwijs op de Kingdom Builders avonden.
Door dischipelschaps-/vriendschapsrelaties.
Door mogelijkheden te faciliteren om uit te reiken/ te dienen.
Verder willen we de Heilige Geest volledig de ruimte geven om hierin groei te geven door mensen dicht bij God te brengen en te houden. Hier dragen wij in bij door een stukje aanbiddings- en ministrytijd te faciliteren en God daar in uit te nodigen.

Hiernaast is ons verlangen om mensen te begeleiden in het wandelen naar/in hun bestemming en daar doelbewust aan gaan bouwen.
We bouwen aan de doelen die mensen voor zichzelf stellen/gesteld hebben door:
Te inventariseren wat die persoonlijke doelen zijn (3 à 4 keer per jaar).
Te vragen hoe zij dit realiteit zien worden en hoe wij hierin kunnen helpen; wat onze rol hierin is.
Als wij hier een rol in spelen faciliteren wat nodig is om die doelen te bereiken (indien haalbaar)
Verder is ons verlangen om doelbewust dat te bouwen wat de Heilige Geest ons laat zien; en zo de bouwstenen neerleggen die nodig zijn.

Adres: Sleedoornlaan 15, 2982 BX Ridderkerk
Telefoonnummer: 0648317585
Stad: Ridderkerk
Route: Sleedoornlaan 15
Postcode: 2982 BX


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scouting Sint Joris Scouting Sint Joris 2 km Ik doe hier yoga, jammer is dat de vloer erg koud is... De verwarming gaat waarschijn...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid