facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor King Software

King Software

Info

King Business Software voor ZZp'ers en het MKB. Administratie| Boekhouding| Logistiek| Magazijn| Webshops| Accountants|
http://www.king.eu



"KING Software is hét business platform voor ERP, accountancy, handel, productie en zakelijke dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen. Door onze jarenlange kennis en ervaring begrijpen wij als geen ander het belang van efficiënt werken. Ieder bedrijf is anders en daarom gaan wij graag persoonlijk in gesprek met onze klanten, zodat wij samen kunnen kijken naar de juiste oplossing voor jouw bedrijf."
Adres: Eglantierbaan 95, 2908 LV Capelle aan den IJssel
Telefoonnummer: 010 - 2646320
Stad: Capelle aan den IJssel
Route: Eglantierbaan 95
Postcode: 2908 LV



op zoek naar gerelateerd: king software prijzen, king boekhoudprogramma handleiding, king software download, king online, vacature king software, king online inloggen, king anywhere, king api
Recensies
Mensen dit zijn echt oplichters. Ooit pakket king gekocht met service abonnement van +/- €1000. Dit pakket werd zonder pardon omgezet naar lease abonnement. TRAP ER NIET IN De 5 sterren die je hier ziet staan zijn allemaal van mensen die er werken. Antwoord: Normaal betaal ik voor mijn servicecontract €933,67 per jaar en nu €159,95 per maand €1919,40 per jaar. Dit noemen ze in de volksmond gewoon oplichting. En laat je personeel de 5 sterren recensies weghalen zo krijg je een eerlijk beeld van jullie bedrijf.
Ik adviseer dit bedrijf absoluut niet. Zoek een ander pakket mensen. -Ze hebben een jaar abonnement en is mij aangegeven dat je in de eerste maand kan opzeggen. Ik heb in de 3e week al opgezegd zonder er gebruik van te maken. Ze hebben mijn opzegging niet gehonoreerd en vervolgens heb ik voor een hele jaar moeten betalen. Op deze manier doen zij zaken en kijken naar het geld ipv klant tevredenheid of loyaliteit. Kon elk bedrijf er maar zo mee wegkomen. - Ze zijn totaal niet op de hoogte van elkaar, je wordt van kastje naar muur gestuurd. Totaal niet gestructureerd en weten niet welke afdeling waarover gaat - Slechte support, duurt erg lang totdat je antwoord krijgt op je vragen. Als je boven gemiddeld wilt betalen voor slechte service en nog eens met een bedrijf die zo met de klanten omgaat, dan misschien een goede keuze.
Met Quadrant King werk ik sinds 1985. Het bedrijf groeit nu boven zijn vermogen. Beginnende ondernemers moeten goed oppassen, voordat ze enig programma van quadrant afnemen. Men schuift je zomaar naar een detailhandel. Emails die er toedoen worden niet beantwoord, of vaag door een of andere sales beantwoord. Voor boekhoud programmas: Kijk goed op internet en vergelijk prijzen en reviews, want het is JOUW bedrijf en jij kan/moet beslissen. Ter ondersteuning Baan Ede groeide in 2001 ook boven zijn voegen en ging failliet. Hoe het met de software ging kun je wel begrijpen!
Gebruiken al 14 jaar King software, sinds de laatste versiein de cloud hebben wij de volgende problemen. 1. Hebben wat problemen met het soms verdwijnen van stukken van onze geboekte administratie. King geeft aan dat dit door een bank inleesfout van onze kant komt. Kan natuurlijk..we gaan er extra aandacht aangeven zodat dit hopelijk niet meer voorkomt. 2. Sinds de nieuwe versie zijn er momenten op de dag bij dat het extreem traag is en we soms 11 seconden per click/toets aanslag wachten. Waardoor iets wat normaal maar een 10 minuten hoeft te duren een 60 minuten in beslag neemt. King is punt 2 aan het uitzoeken en komt er op terug.
KingAnywhere, als ik een goede raad mag geven: Begin er niet aan, waardeloos. Zeker als je het vergelijkt met King Financieel
Top bedrijf. Vriendelijke en snelle support.
Optimaal technische software bedrijf
Vertaald door Google Vreselijke klantenservice en ondersteuning. Zou niemand aanraden om hun software te kopen. Origineel Terrible customer service and support. Would not recommend anyone to purchase their software.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid