facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor King Servers B.V., LLC "Server Technologies"

King Servers B.V., LLC

Info

Надежный VPS/VDS-хостинг, выделенные серверы в США, Нидерландах, России

Onze taak

Наша миссия - предоставление качественных, понятных и удобных услуг пользователям по всему миру.

Producten

VPS-хостинг
Выделенные серверы (в наличии)
CDN
1С-серверы
SAMP
antiDDoS
Хранение данных



"Rent Managed & Unmanaged DedicatedServers in US, NL & other Europe Countries. Our range of products include VPN, CDN, high-performance Virtual & Dedicated Servers and anti-DDOS.Expert support, 24/7 365 access to tier 3, 100% managed SuperMicro и Dell, Monitoring of all servers 24/7, Several main providers, 99.9% Uptime"
Adres: Ketelskamp 10, 7942KG Meppel
Telefoonnummer: +74951080676
moc.srevres-gnik@ofni
Stad: Meppel
Route: Ketelskamp 10
Postcode: 7942KG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Reviced Cloud Services Reviced Cloud Services 0 meter Heel erg tevreden over dit hostingbedrijf.! De helpdesk reageert echt snel en denkt m...
Recensies
Ik gebruik al meer dan drie jaar hosting van King Servers en heb nog nooit de noodzaak gehad om naar de technische ondersteuning te schrijven. De site blijft niet hangen, hij werkt naar behoren, hij trekt 1500-2000 bezoekers per dag, er zijn geen klachten, hij vliegt. Ik vond King Servers via advertenties, hoewel ik moet bekennen dat er niet zelden vermeldingen waren in dialogen met collega's, dit besliste het eigenlijk. Ze vertrouwden en verloren niet. Ik weet waarom ik huil. Dit is belangrijk in het bedrijfsleven. Waarom doe ik dit, maar om het feit dat ik je wil bedanken voor de medewerking van King Servers.
Ik heb verschillende hosting geprobeerd. Er waren ook gevallen waarin mijn servers het begaven. Tijdens deze periodes had ik hier servers, maar na een tijdje besefte ik dat er gewoon geen betere hosting is. Ik hield echt van de 24-uurs service. Ik heb dit nog nooit eerder gezien. Ze zullen niet alleen ergens over praten, ze zullen ook adviseren. Over het algemeen hoeft u uw site en tijd niet te riskeren. Ik nam het en heb er geen spijt van.
Ik werk al 2 maanden met deze hosting, over het algemeen zijn er geen klachten, ik ben blij dat ze in geval van problemen snel zullen reageren en helpen oplossen. En nu over de prijzen - de kosten van diensten zijn redelijk toereikend, vooral in vergelijking met andere diensten. Er zijn geen klachten over de snelheid, een handige interface, dus ik kan de diensten van deze host aanbevelen.
Aan alle beginners die nog niet bedreven zijn in hosting, en die net beginnen met kiezen, wil ik u vertellen dat u niet verliest door voor King Servers te kiezen. In feite is dit voor deze prijs een tophosting. De snelheid, hoe ik het ook controleer, is altijd hoog! Tijdkaart 99-100%. Verschillende tarieven voor elke smaak, afhankelijk van de capaciteit van het gehuurde strijkijzer. Er is een dienst voor het beheer van uw server! Absoluut mijn favoriet!
Al meer dan twee jaar huur ik een server op king-servers, ontwikkel websites op freelance basis en het is erg handig om voorbereidend werk aan klanten te laten zien. Alle problemen werden altijd snel opgelost door technische ondersteuning. Uptime is slechts een toren.
De kwaliteit van de diensten is uitstekend, de ondersteuning staat altijd klaar om te helpen en de prijzen zijn redelijk betaalbaar. Ik ben erg blij met mijn keuze en raad deze hosting aan aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en kwaliteitsvolle aanbieder.
Goede aanbieder met goede prijzen. Pings zijn klein, de snelheid is op elk moment van de dag stabiel, er zijn geen verkeersbeperkingen, zelfs niet voor goedkope tarieven. Werkt prima persoonlijke vpn met bestandsopslag.
De hosting was een aangename verrassing, de ondersteuning reageert op tijd, voor een half jaar gebruik heb ik geen overlast gevoeld. In het begin hielpen ze met het opzetten, na een tijdje voerde ik verschillende kardinale herontwerpen van de site uit, maar ik gebruik altijd hosting.
Ik huur al heel lang een server op king, ontwikkel websites op freelancebasis en het is erg handig om voorbereidend werk aan klanten te laten zien. Uptime is slechts een toren.
Hallo. Op aanraden van vrienden heb ik deze hosting gevonden. Ik hou van technische ondersteuning, ze zullen het uitleggen en helpen. Betaalbare prijzen en de enige hosting waarop de aangegeven snelheid klopt. Dus ik raad aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid