facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor King Of The Ribs

King Of The Ribs

Info

Eigentijds fastfoodrestaurant, waar kebab & spareribs klaargemaakt worden met de beste ingrediënten in een schone en aantrekkelijke omgeving.

Geschiedenis

King of the Ribs® is een eigentijds Fastfood restaurant, waar kebab & spareribs bereid wordt met de beste ingrediënten in een schone en aantrekkelijke omgeving. King of the Ribs® staat voor betaalbaar, snel en ongecompliceerd.

Je vindt het hier, op de officiële bedrijfspagina van King of the ribs® Amersfoort. Jij, medewerkers en wij; hier delen en liken we het King of the Ribs® gevoel. Wat dat is? Dat gaan we je niet uitleggen. Het is veel leuker om dat te ervaren.

Vind deze pagina leuk en mis niets.



"voor de beste en lekkerste steaks, burgers en spareribs ga je naar Ribsfactory Amersfoort."
Adres: Eemplein 20 , Amersfoort 3812 EA, NL
Telefoonnummer: 033 888 7088
Stad: Amersfoort
Route: Eemplein 20
Postcode: 3812 EA


Openingstijden

Maandag: 10:00-22:00
Dinsdag: 10:00-22:00
Woensdag: 10:00-22:00
Donderdag: 10:00-22:00
Vrijdag: 10:00-22:00
Zaterdag: 10:00-22:00
Zondag: 10:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: king of the ribs almere, king of the ribs almere halal, king of the ribs halal, king of the ribs almere dicht, king of the ribs openingstijden, king of the ribs almere openingstijden, king of the ribs coupons, king of the ribs vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Patates Patates 98 meter Goede zak verse patat. Lekkerste patat die er is, alleen een beetje ver rijden vanuit...
Ribsfactory Ribsfactory 560 meter Smaak was heerlijk, de ribs waren mals maar niet zo mals dat het van het bot glijdt o...
McDonald's McDonald's 650 meter Welkom! Hier vind je de leukste en laatste McDonald’s nieuwtjes en acties van jouw re...
KFC KFC 694 meter Sorry we keken uit naar KFC. Er is een zaal boven, maar is afgesloten. Dan maar een v...
Vlaams Friethuis van Gogh Vlaams Friethuis van Gogh 769 meter Heerlijke patat, goed gebakken met schil en al. De aardappelen worden ter plekke in f...
Smullers Smullers 876 meter Lekker en vriendelijk personeel! Enige nadeel ze gingen net wat later open dan 12.00 ...
Burger King Burger King 906 meter Om onduidelijke redenen bleek het andere filiaal in Amersfoort gesloten maar dit rest...
Snackbar Sjors Snackbar Sjors 1 km Lekker eten en altijd snel klaar. Fijn dat de snackbar ook langer open is dan de gemi...
McDonald's McDonald's 4 km De leukste en laatste McDonald’s Amersfoort Noord nieuwtjes en -acties vind je hier! ...
Verhage Verhage 5 km Samen met mijn zoon een frietje gegeten met wat snacks erbij. De frites is goed gefri...
Recensies
Prima diner! Had een Italian Masterpiece. Patat is top, door de toegevoegde kruiden écht lekker. Burger ook goed. Kostte €14,50. Bediening vriendelijk. Kleurrijk ingericht plekje; zo'n hippe burger place mét goede burgers.Eten: 5/5
Heel lekker gegeten! Voorgerecht was brood met tapas en aioli. Genoten van de large ribs original en een heerlijke dark & stormy. Cocktails zijn niet goedkoop, maar ze zijn ook niet zuinig met de alcohol. Neem vooral de large ribs, want medium is te weinig. En het is gewoonweg te lekker.
Had via Ubereats een XXL spareribs menu besteld €6,- bijbetaald totaalbedrag €26,- kreeg ik 6 kleine stukjes ribs dus als ik medium of Large had besteld krijg ik dan 2 en 4 ribs? Dat lijkt mij niet. Of er moet een verschil zijn bij ter plekke opeten en bezorgen maar dat staat niet aangegeven. Op de foto’s die door de klanten zijn gemaakt zien de porties er veel groter uit naar mijn mening. + punt eten en sauzen waren heerlijk en goed ingepakt. Reactie — nou voor de duidelijkheid dan heb 2x 1/3 gekregen dus de helft minder. Maar heb wel de volle prijs betaald. Voor iets dat ik niet heb gekregen.
Eten is gewoon oké niet bijzonder maar voor het bedrag niks niks. Bediening is dramatisch, 2 jongens elke 45 minuten gaan ze roken en niet de handen wassen, roken ze voor de ingang. De dame in de bediening doet het geweldig en is aanwinst.
Voor de derde keer geweest. Altijd heerlijk eten en vriendelijk personeel. Eigenaar denk ik komt af en toe vanuit de keuken even checken of de gasten het naar hun zin hebben.
Op een zaterdagavond besteld en helaas werd onze bestelling in de war gehaald met een andere. Gebeld en heel aardig geholpen, gelijk aangeboden om de bestelling opnieuw te maken en bezorgen en de verkeerde bestelling mochten we houden want anders “werd het toch maar weggegooid. Heel aardig, maar nog beter is dat we een extra grote portie van onze originele bestelling kregen met excuses van de bezorger. Dat had helemaal niet gehoeven maar wordt heel erg gewaardeerd natuurlijk! Ik bestelde altijd al graag hier, maar nu kunnen ze helemaal niet meer stuk. Echt een top zaak!
Heerlijke spareribs, super mals. Ook de hamburgers zijn aan te raden. Daarnaast hadden we loaded fries erbij welke heerlijk waren. De porties zijn super, lekker veel, wij kregen het niet op. Ik als groot toetjes fanaat ben gek op unieke toetjes, ook daarvoor ben je hier op het juiste adres. De bediening is zeer vriendelijk. Zeker een aanrader!
Geweldig gegeten, prima hoeveelheid. Prima bediening, vriendelijk en snel. Het lijkt dat er weinig gebruik wordt gemaakt van de restaurant mogelijkheid. Er zaten weinig mensen te eten. Er is veel afhalen van bezorgers van bijvoorbeeld thuisbezorgd. Die lopen door de zaak heen met hun grote tassen en vond ik wat storend. Ondanks dat zou ik er zo weer gaan eten, maar dan aan een andere tafel. Het eten is er immers verrukkelijk voor een prima prijs.
Heerlijk gegeten. Zowel de original Ribs als de fully loaded Ribs waren erg lekker. De fully loaded Ribs waren een smaakvolle variant op de normale Ribs, echt een aanrader! Daarnaast waren we het hele diner in goed gezelschap van de huishond en mocht je dit niet willen: Er is drie keer gevraagd of we wel zeker wisten dat hij mocht blijven.
Super veel waar voor je geld, met 2 personen de mixed ribs geprobeerd waarvan we de helft ongeveer opkregen. Alle 5 de verschillende smaken waren goed bereid en het vlees liet zo makkelijk los dat bij het snijden de laatste botjes zo al loslieten. Voor 37,00 euro heb ik nog nooit zo goed gegeten met 2 personen. Ook het personeel was vriendelijk en alles was vrij snel op tafel. Ik zou hier zeker nog eens willen eten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid