facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor King Laminaat Uden

King Laminaat Uden
Adres: Industrielaan 10, 5405 AB Uden, Nederland
Telefoonnummer: 06 48393758
Staat: Noord-Brabant
District: Maashorst
Stad: Uden
Route: Industrielaan
Huisnummer: 10
Postcode: 5405 AB


Openingstijden

maandag: 12:00–17:30
dinsdag: 11:00–17:30
woensdag: 11:00–17:30
donderdag: 11:00–17:30
vrijdag: 11:00–17:30
zaterdag: 11:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Bouwmarkt uden Praxis Bouwmarkt uden 126 meter Erg jammer je hebt iets nodig , volgens de website is het aanwezig. Besteld betaald.n...
Recensies
Ik zou afraden hier een vloer te bestellen, tenzij je wil dat het gelegd wordt zoals op deze foto's?nnZe hadden ook te weinig laminaat mee, zelf maar een pak opgehaald in de winkel en de rest zelf maar afgemaakt.nnAlle plinten kunnen er weer vanaf en moet ik zelf opnieuw maken, dit keer met fatsoenlijke hoge plinten, maar die optie kregen we niet bij KingLaminaat Uden. Jammer...nnZe hebben wel aangeboden dit op te lossen, echter als dit is hoe je dingen oplevert heb ik hier geen vertrouwen in.
Na het leggen van ons super mooie vloer van King laminaat heeft Metin ons zelfs persoonlijk nog geholpen met het plaatsen van tegels in ons wc! Echt top service, wij zullen King laminaat altijd aanraden.
Je komt binnen in een winkel waarbij de verkoper bezig is met een of andere vage fontein, terwijl hij een peuk rookt. Dan kies je een laminaat uit en heb je eerst een discussie over of er nou een 1 of een 7 in de prijs staat. Persoon in kwestie besluit uiteindelijk met een ander dat het een 7 moet zijn.nnIn 5 minuten wordt er een offerte opgesteld en de enige vraag die je krijgt is “hoeveel m2 heb je nodig?” Over plinten of ondervloer word nergens gesproken. Je mag er toch van uit gaan dat er op z’n minst naar gevraagd word door de verkoper, gezien vaker met vloeren bezig zijn dan de gemiddelde koper?nnJe kiest voor de ‘gratis leggen’ optie. Puur zodat je zelf gewoon kan thuiswerken die dag, maar mag uiteindelijk toch nog naar de winkel omdat het bedrijf een pak laminaat te weinig meeneemt.nnLaminaat is slordig gelegd, is op sommige plekken minstens 3cm van de kant af afgezaagd en over de abstracte manier van plinten leggen houd ik me maar stil.nnKoop hier nooit je laminaat. Wat een ballentent.
Vandaag de vloer gelegd door King Laminaat, zeer en zeer tevreden. Heel snel en strak gelegd. Vriendelijke mensen, werken kei hard door. Zeker een aanrader om je laminaat te laten leggen. Troep is ook opgeruimd en nette aangeveegde ruimtes achtergelaten. Geen troep meer in huis. Super tevreden! Bedankt!!
Prettig zaken gedaan, en mooie vloer gekocht.nPerfect gelegd en de nazorg was prima geregeld.nWe zijn zeer tevreden !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid