facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor King Expert center Noord

King Expert center Noord

Info

ERP voor het MKB. Deskundig & persoonlijk.

Voorkom inzet van extra personeel door te automatiseren.
Automatisering met King:
- Levert tijdwinst op
- Elimineert fouten
- Bespaart kosten



"Als jij op zoek bent naar de beste ondersteuning voor jouw magazijn, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team bestaat uit ware KING Software experts met de juiste IT-kennis én ervaring om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.Dankzij onze jarenlange ervaring met alle oplossingen die KING biedt, kunnen wij jou voorzien van scherpe adviezen en de juiste oplossingen voor jouw situatie. Wij geloven in samenwerken met andere ondernemers uit het Noorden en Oosten van Nederland en hanteren daarbij de nuchtere noordelijke handelswijze die onze klanten zo waarderen.Wij hebben maar één doel voor ogen: resultaat verbeteren. Daarom bieden wij service die aansluit bij de behoeften van de organisatie en de medewerkers. Kies voor onze"
Adres: industrieweg 16a, 7921JP Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: +31528372391
Stad: Zuidwolde
Route: industrieweg 16a
Postcode: 7921JP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Plus Automatisering Plus Automatisering 0 meter verkopen je voor ruim 3000 euro apparatuur, vervolgens is de cartridge leeg, bij inst...
Recensies
Al vele jaren tevreden klant bij KING Expert Center Noord! Mede door hun korte lijnen worden eventuele vraagstukken of problemen altijd snel opgelost. Blijven altijd in netjes in contact om ervoor te zorgen dat eventuele nieuwe functionaliteiten in King aansluiten bij ons bedrijf.
King Expert Center Noord, onze vaste partij als het gaat om King. We zijn al geruime tijd klant bij deze organisatie en zijn zeer tevreden over hun service en dienstverlening. Een van de zaken die ons aanspreekt bij King Expert Center Noord is hun snelle en adequate reactievermogen. Wanneer we een vraag of probleem hebben, krijgen we altijd snel en efficiënt antwoord. Daarnaast denken ze actief met ons mee en begrijpen ze de praktische problemen die we als bedrijf tegenkomen. Het is duidelijk dat King Expert Center Noord over diepgaande kennis beschikt op het gebied van King en gerelateerde zaken. Hun expertise is van onschatbare waarde voor ons bedrijf en heeft ons geholpen om onze processen te verbeteren en efficiënter te maken.
We zijn sinds een paar maanden overgegaan naar King Software. Door deze stap zijn we qua efficiënte enorm vooruitgegaan en hebben we alles in 1 pakket. Zodat we nu snel onze gegevens in kunnen zien en daardoor sneller kunnen werken. King bedankt voor de ondersteuning!
Al jaren klant van King Expert Center Noord, goed bereikbaar, deskundig en meedenkend.
Met recht een Expert Center. Weten héél veel van King en komen supersnel met oplossingen!
Fijn bedrijf, goede kennis van zaken, korte lijntjes en altijd behulpzaam!
Altijd bereikbaar voor elk probleem. Snelle en deskundige hulp.
Kennis van zaken, oplossingsgericht en een goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid