facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepolis Nieuwegein

Adres: Nieuwegein
Telefoonnummer: 0306045678
Stad: Nieuwegein



op zoek naar gerelateerd: Bioscoop Wolff, Kinepolis Utrecht, Bioscoop Utrecht, Kinepolis openingstijden, Kinepolis Utrecht contact, Kinepolis abonnement Utrecht, ScreenX Kinepolis Utrecht, Kinepolis Jaarbeurs eten
Recensies
Deze bios weigert mijn dochter de toegang bij de The Maze Runner omdat die kennelijk vanaf 16 jaar is. Mijn dochter wordt over 2 maanden 16. Geen toegang en Geen geld terug. En dat terwijl ze onder begeleiding is met haar moeder. Bravo hoor! Jullie houden jullie keurig aan de wettelijke regels.
Bioscoop is gedateerd. Zaal ruikt muf. Alles ziet er smoezelig uit. Geen aanrader.
Kleine bioscoop. Wel ok. Minpunt zijn de prijzen van het eten en drinken. Die zijn heel hoog....ik zou iedereen adviseren om zelf wat te drinken/snacken mee te nemen.
Leuke bioscoop zonde dat hij gaat sluiten
Beetje muffige zalen, maar wel goede service
vandaag 16-05-2017 aantal keren gebelt i.v.m online reservering!! ben van al vanaf 14:00 tot nu 16:45 aan het proberen. ER WORD GEWOON NIET OPGENOMEN. Dan maar naar utrecht voor een filmpje met kinderen!
Aparte zaal, goede kwaliteit film en geluid, slechte stoelen. Alles wel gedateerd!
In het verleden hier vaak een bezoek aan gebracht. Op zondagavond was er altijd een mysterie movie, geen idee of dat nu nog steeds zo is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid