facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepolis

Kinepolis
"Kinepolis Almere is een bioscoopcomplex met een uitgebreid zaal- en filmaanbod. Daarnaast is deze bioscoop tevens een evenementenlocatie en zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren."
Adres: Forum 16 , Almere 1315 TH, NL
Telefoonnummer: 036 530 0063
Stad: Almere
Route: Forum 16
Postcode: 1315 TH



op zoek naar gerelateerd: Kinepolis Almere films, Kinepolis Almere agenda, Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Emmen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam
Recensies
Mooie nette grote bioscoop 8 zalen, in het centrum van Almere. Voldoende parkeergelegenheid betaald in de omgeving. De stijle, centrale, trap omhoog naar de bioscoop zalen is wel bizar loopt niet lekker. De zalen zelf zijn comfortabel en netjes.
Mooie ruime, moderne bioscoop die voldoet aan ieder z'n wens. Wij hebben genoten van de film.... tot de volgende keer.
Grote bioscoop met 8 ruime zalen. Vooraf aan de voorstelling kan er eten en drinken gekocht worden met een goed assortiment aan verschillende versnaperingen. De stoelen zijn uitermate comfortabel en voor de stellen zijn er speciale cozy seats tegen een kleine meerprijs. De centrale trap is een ervaring die je niet echt snel zal vergeten, welke zieke geest die ontworpen heeft... Voorderest zijn het beeld en geluid kwaliteit tijdens de film erg goed en is er een variatie in 2d/3d/laser ultra voorstellingen.
Heel erg fijn! Snel geholpen, vriendelijke mensen. Genoeg keuze aan lekkere Snacks. Ik vind hun popcorn veeeeeel lekkerder dan bij de concurrent
zeer moderne bioscoop met heel vet geluid en mooie 3d techniek! we zijn naar de film Avatar 2 gegaan. wij waarderen dat ze een rookpauze middenin de film hebben ingelast.
We hebben genoten van de film. Mooie bioscoop schoon en fris.
Belachelijk. De automaten doen het niet. Je hebt betaald en mag vrolijk in een rij staan die 10 meter lang is
Ik kom niet veel in deze bioscoop. Ga meestal naar Pathé in Zwolle. Gister sinds lange tijd met mijn neefje naar deze bios geweest. The Super Mario Bros. Movie gezien. De film was leuker dan verwacht en de locatie heeft mij positief verrast. Heel groot assortiment snoep, snacks en dranken. Flink aan de prijs maar wel lekker. De stoelen zitten heerlijk. Ik ben vooral fan van de cosy seats. Tafeltje en kapstok erbij. Helemaal goed. Het enige minpuntje vind ik die kale, saaie trappen richting de uitgang. Sfeerloos en ongezellig na een leuke bioscoop ervaring. Hier ga ik vaker heen.
Mooie grote bioscoop, met kleine en grote zalen. Je kan ook genoeg eten en drinken kopen. Als je een romantische date hebt, kun je tegen een meerprijs voor de cozyseat kiezen. Het enige minpunt, zijn al de trappen. Je hebt wel je lichaamsbeweging gehad
Die grote trap omhoog blijft vervelend... net te kort voor 2 stappen, te lang voor 1 stap. Lange rij bij de kassa voor aanvang van de film. Ik had al e tickets en moest alsnog in diezelfde rij gaan staan. Ik snap daar het nut niet van. Had voor het eerst de loveseat, best grappig. Ruime zaal, goede stoelen, goed geluid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid