facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinepolis Emmen

Kinepolis Emmen

Info

Bioscoop Kinepolis Emmen

Geschiedenis

Kinepolis Group ontstond in 1997 uit een fusie van twee familiale bioscoopgroepen, en werd beursgenoteerd in 1998. Kinepolis staat voor een innovatief bioscoopconcept dat als baanbrekend geldt binnen de sector. De Groep telt 47 bioscoopcomplexen in België, Frankrijk, Spanje, Nederland, Luxemburg, Zwitserland en Polen; goed voor 491 zalen en meer dan 117.000 zitplaatsen. 2.300 medewerkers zetten zich elke dag in om miljoenen bioscoopbezoekers een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Alle pijlers staan in het teken van het creëren van ‘the ultimate movie experience’, een bioscoopconcept waarbij de totaalbeleving van de bezoeker centraal staat. Kinepolis zag haar inspanningen hiertoe beloond met een erkenning in 2014 als beste bioscoopuitbater ter wereld.

Label

Kinepolis Emmen is een ware blikvanger als u Emmen via de Frieslandroute (N381) filevrij binnenrijdt. Vanaf de weg valt met name de schuin aflopende onderzijde van het gebouw op die bijna over de weg zweeft. Met meer dan voldoende parkeerplaatsen en op loopafstand van Emmen-centrum een uitstekende locatie. De moderne bioscoop met 7 zalen heeft plaats voor 1249 bezoekers in comfortabele bioscoopstoelen.



"Kinepolis Emmen is een bioscoopcomplex met een uitgebreid zaal- en filmaanbod. Daarnaast is deze bioscoop tevens een evenementenlocatie en zijn er diverse mogelijkheden om te adverteren."
Adres: Westeind 70, Emmen, 7811ME Emmen (gemeente)
Telefoonnummer: +31591668250
moc.silopenik@nemme
Stad: Emmen
Route: Westeind 70, Emmen
Postcode: 7811ME



op zoek naar gerelateerd: kinepolis emmen programma, kinepolis emmen zalen, kinepolis emmen prijzen, abonnement kinepolis emmen, kinepolis emmen reserveren, bioscoopagenda emmen, kinepolis emmen emmen, kinepolis emmen films
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Filmhuis Emmen Filmhuis Emmen 0 meter Filmhuis Emmen wil zoveel mogelijk mensen in Zuidoost-Drenthe laten genieten van goed...
Utopolis Emmen Utopolis Emmen 0 meter Met de kinderen geweest naar de film Engel. Bioscoop netjes en fijne stoelen. Wel wa...
Rosso Theaters Rosso Theaters 3 km There where the official Sneak is presented
Locacinema Locacinema 4 km Leuk, cultureel verantwoord en makkelijk te organiseren: Locacinema komt naar u toe!
Recensies
Kinopolis Emmen, een bioscoop met genoeg zalen, fijne zitplaatsen en goed geluid. Je kunt er terecht voor snacks en drinken. De deur van de zaal sluit automatisch en er is een pauze in het midden van de film. Wc’s zijn aanwezig en je kunt langs de Kinopolis betaald parkeren.
Prima bioscoop, cosy seats beschikbaar! Prima beeld, geluid en ruim voldoende beenruimte bij de wat "luxere" seats. Uitgebreid assortiment in de shop wel wat aan de prijzige kant. *** omdat alles is ingericht op efficiëntie. Zo min mogelijk menselijk contact, lijkt het streven. Dat lukt prima, maar het voelt niet meer als een gezellig avondje uit. En waarom moeten we via een pikdonkere hal/gang naar buiten? Het is allemaal zeer onpersoonlijk en een "warm" welkom hoef je niet te verwachten, maar als je gewoon eenn film wilt kijken, prima plek.
Met leuke actie naar Black Adam, geluid bij reclame nog iets te hard, maar gelukkig niet bij film. Drinken/snacks wel duur maar is tenslotte een uitje, af en toe kan dat. Vriendelijk personeel. Voor dames te weinig wc's. Over het algemeen een fijne bioscoop met als echt pluspunt de ruime stoelen en beenruimte.
Een mooie bioscoop en zalen. Ruim van opzet. 3 kleine minpuntjes voor mij zijn de damestoiletten, daar zijn er te weinig van, zodat je te lang moet wachten en daardoor te laat de zaal weer in komt. Geen verkoop aan een bar, dus geen milkshakes en warme choc met slagroom, vond dat wat onpersoonlijk! En als laatste vond ik 10 minuten pauze echt te weinig.
Prima bioscoop Het enige waarom 3 sterren is het geluid, het staat te hard!! Je wordt ongeveer 2 uur blootgesteld aan mogelijk gehoorbeschadiging. Heb van zakdoek een paar proppen gemaakt en in mijn oren gedaan, volgende keer neem ik oordoppen mee. Hoop dat jullie er serieus er naar willen kijken!!
Fijne bioscoop, super vriendelijk personeel, heerlijke stoelen, veel beenruimte kortom een hele fijne bioscoop. Ik kom niet uit de buurt en ben met familie naar de film Avatar geweest in deze fijne bioscoop. Enorm genoten van zowel de prachtige film als de bioscoop.
Mooie ruime bioscoop met voldoende parkeergelegenheid. Gisteravond geweest maar er kwam constant geluid van een andere film uit de speakers. Heel irritant. Niemand aanwezig tijdens de film waar je dat aan kon melden. Na afloop aan de caissière gemeld.
Goed bereikbaar, volop parkeerplaatsen, ruime keuze in films, prima filmzalen, stoelen zitten ook goed met voldoende beenruimte, makkelijk online te reserveren, maar die belachelijke hoge prijzen van de versnaperingen zorgen ervoor dat het bij mij geen 5 sterren wordt, jammer.
Film leuk, zaal mooi, stoelen fijn, geluid prima maar popcorn was niets. 1/3e deel was gruis. En in het donker is dat heel irritant. Zonde van mijn 5.85 euro.
Vriendelijk personeel en een prachtig uitzicht vanuit de wachtruimte. Films staan niet zo oorverdovend zwart zoals bij veel bioscopen en de film had 1 goed geplaatste pauze film duurde 3 uur
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid