facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderzwerfboek Born

Kinderzwerfboek Born

Info

Leen hier gratis een kinderboek, zet je eigen boekje erin of ruil jouw boek tegen een ander boek. Je herkent ze aan de sticker op de voorkant. En je mag ze na het lezen ook in een andere minibieb, de speeltuin, trein of wachtkamer verder laten zwerven!

Geschiedenis

Hoi!
Welkom op de pagina van Kinderzwerfboek Born. Deze pagina is opgericht na het opstarten van mijn eerste Kinderzwerfboek Station in de Jumbo in Born. Inmiddels ben ik niet alleen meer "Stationschef" maar ook Ambassadeur voor Kinderzwerfboek! En er zijn sinds september 2016 ook een aantal stations bijgekomen. Enkele zijn naast Kinderzwerfboek ook Minibieb, dus daar staan ook boeken voor volwassenen.
In elk station staat in ieder geval een ruim aanbod aan kinderboeken. Kinderen mogen er gratis een boek kiezen, mee nemen, lezen en moeten het dan weer verder laten zwerven. Dat kan door het in hetzelfde station terug te zetten, in een ander station, of door het op een andere (droge!) plek waar veel kinderen komen achter te laten. Denk hierbij aan de wachtkamer bij de dokter, in de bus, de speeltuin, de supermarkt, kapper, etc.
Bovendien zijn alle boeken voorzien van een code. Als je die code en de vindplaats in vult op de website krijgt de zender van het boek een berichtje dat zijn/haar boek gevonden is. Heel erg leuk om zo te volgen waar je boek heen zwerft!
Heb je zelf nog kinderboeken die niet meer gelezen worden? Ik de meeste stations vind je ook stickers om je boek zelf aan te melden en op zwerftocht te sturen!
Zijn de stickers op of wil je graag meer informatie mag je ook een berichtje via deze pagina sturen.

Een lijst met alle stations die tot stand zijn gekomen met initiatief van Kinderzwerfboek Born kun je (met foto) vinden onder het kopje "notities". Wil je een bezoekje brengen aan een van de stations let dan even op de openingstijden. Sommige (voortuin)stations zijn altijd geopend, andere zijn alleen geopend tijdens de openingstijden van de locatie.

Adres: 6121JB Born (Nederland)
Stad: Born
Postcode: 6121JB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00
Zondag: 12:00 - 20:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid