facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderyoga de Hartjesboom

Kinderyoga de Hartjesboom

Info

Kinder- tieneryoga in Oirschot, leeftijd 6-15 jaar.
Yoga, mindfulness; balans vinden in alle hectiek en prikkels van overdag.
Ontdek je eigen kracht....met yoga!

Geschiedenis

Ontdek je eigen kracht! Kinder- en tieneryoga voor kinderen van 8-15 jaar.
Ruime, rustige, sfeervol ingerichte yogastudio in Oirschot; ook makkelijk te bereiken voor kinderen uit Best, Middelbeers, Oostel- en Westelbeers en Spoordonk.
Lessen in kleine groepjes voor maximale persoonlijke aandacht.
meld je aan voor een gratis proefles.



"Kleuteryoga, kinderyoga, tieneryoga, jongerenyoga in Oirschot, 4-18 jaar. Yogahoudingen, mindfulness, ademhaling, muziek, ontspanning. Meer concentratie, beter slapen, meer balans, rust, lekkerder in je vel. Ook voor Eindexamenyoga, stressbeheersing, omgeving Best, Spoordonk en De Beerzen."
Adres: Industrieweg 32, Oirschot
Telefoonnummer: 06-15513970
Stad: Oirschot
Route: Industrieweg 32


Recensies
Mijn dochter van 6 vindt het erg leuk om de ouder en kind yoga lessen te volgen. Ze vindt het leuk om met papa en/of mama bezig te zijn. Samen kunstjes doen, zoals ze zelf aangeeft. Diverse yoga houdingen, met een leuk thema erbij die de yoga lerares Marinka altijd perfect in elkaar zet. De rust, de afwisseling, het ervaren wat bijvoorbeeld samenwerken is. Prachtig!! Voor de ouders is het ook erg fijn om heel bewust met je kind bezig te zijn. Een aanrader!
Mijn dochter 6 heeft in de herfstvakantie meegedaan aan de creatieve yoga en was zo enthousiast dat ze meteen een gratis proefles wilde doen bij de kinderyoga. Toen ze daarvan thuis kwam wist ze het zeker, ze wil op yoga in plaats van dansles. Onder de kerstboom liggen de warme antislip sokken op haar te wachten!
Super fijne yoga lessen voor je kind of voor jou als ouder met je kind. Ook de workshops zijn aan te raden in de 'kindervakantieweken'! Mijn dochters vinden het heerlijk, leuk en gezellig tijdens de yoga lessen en of workshops.
Lara heeft hier een superleuke tijd gehad met kleuter/kinderyoga. Kleine groepjes, goed opgebouwd en in leuke thema’s. Heerlijk om het verschil te zien als de kids druk binnen komen en hoe ‘zen’ ze weer mee naar huis gaan
Heel fijne persoonlijke aandacht. Veel rust en ruimte voor ieder kind. Fijne begeleiding. Lessen afgestemd op thema of gebeurtenissen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid