facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderspeeldorp Pee Wee

Kinderspeeldorp Pee Wee

Info

Indoor, Outdoor en Kinderboerderij
Al 14 jaar de nummer 1 speeltuin van Limburg!
Apenkooi,rodelbaan, trampolines.
Voetbalkooi, grote legohoek, peuterhoek, spacecenter, dierenboerderij.
Buitenspeeltuin met de grootste airtrampoline van Europa.

Geschiedenis

Wat is er allemaal te beleven bij Pee Wee?
Indoor speeltuin van 2400 m2 met apekooi,rodelbaan, trampolines.
Voetbalkooi, grote legohoek, peuterhoek, spacecenter.
De grootste airtrampoline van Europa, 415 m2 groot.
Gratis Wifi
Een dierenboerderij.

Een buitenspeeltuin 20.000 m2 met veel speeltoestellen
Een uitgebreide keuken, ook voor een gezonde hap.
Een groot buitenterras met uitkijk over de speeltuin.

Openingstijden:

Maandag + Dinsdag gesloten
Woensdag + donderdag open van 12.00 - 18.30
Vrijdag + Zaterdag + Zondag open van 10.00 - 18.30

Met speelse groetjes Pee Wee

Onze taak

Helpt kinderen hun speelplezier terug te vinden. :-)

Producten

speelplezier



"buiten de vakantiedagen van regio zuid en de duitse vakantie id Pee Wee op maandag en dinsdag gesloten."
Adres: Heinsbergerweg 65, 6061AH Posterholt
Telefoonnummer: 0475404433
ln.tenteh@tlohretsopeeweep
Stad: Posterholt
Route: Heinsbergerweg 65
Postcode: 6061AH



op zoek naar gerelateerd: korting peewee posterholt, kinderfeestje peewee, foto's peewee posterholt, indoor speeltuin roermond, speeldorp pee wee b.v. posterholt, binnenspeeltuin limburg, peewee posterholt fotos, ballorig
Recensies
Hele leuke Indoor en outdoor speeltuin voor de kinderen. Van 2 tot 9 is dit zeker te doen. Ouder kan ook wel nog maar misschien de oudere kinderen sneller zijn uitgekeken.
Voor een leuke middag even er tussenuit. Lekker droog vertoeven voor een schappelijke prijs, helemaal prima. Personeel vriendelijk. Eten en drinken aanwezig in een leuke straat achtige setting met kraampjes. Enige mindere ervaring was dat jongens in de bak waar men met grote lego blokken kan spelen, extreem hard en willekeurig in alle richtingen met deze blokken aan het gooien waren, en ook deze blokken doelbewust in alle richtingen sloegen, gevaarlijk hard. Had behoorlijk slecht kunnen aflopen! We hebben onze dochter snel uit de bak gehaald. Ouders van de jongens deden niks en personeel ook niet. Dit was niet kort, maar gedurende tenminste een uur dat dit plaatsvond, dus "niet gezien" lijkt mij sterk.
Vergane glorie, entree prijzen zijn onbeschoft voor de staat van de speeltoestellen en het meubilair. Vraag me af of er ooit schoon gemaakt wordt, de speeltoestellen niet wekelijks, daar was het te goor voor. Buiten: Speeltoestellen hebben beste tijd gehad. Dierenhokken verwaarloosd goor en kippenhok vol met veren, veel te veel cavia’s bij elkaar.. in 1 woord: Sneu. Om met gierende banden weer weg te gaan en nooit meer terug te komen.
Geen bijster goede plek als je het mij vraagt. Ik zou overigens nog eerder binnen gaan spelen dan buiten, want de dierenhokken zijn goor en treurig en de funfactor van de speeltoestellen zijn m.i. ondermaats. Binnen kunnen de kids wel wat leuker spelen. Wat ik dan niet zo oké vond is dat je eten wordt omgeroepen op naam. Alsof je dat hoort met 50 spelende kinderen. Ik kom er niet graag terug.
Wij waren in augustus j.l. in PeeWee. Leuk speeldorp, aardige meneer. Na afloop was ik mijn klepje voor de zonnebril kwijt. De meneer zou het opsturen als het werd gevonden. En ja hoor: na 1 maand stuurde hij het op. Het was gevonden in de ballenbak! Geweldige service!
Leuk indoor speelparadijs met een kinderboerderij en ontzettend mooi buitengedeelte. Familievriendelijke entreeprijzen als ook schappelijke prijzen voor de horeca.
Echt een leuke plek waar je binnen en buiten heerlijk kunt spelen. Er is zo veel te doen! Maar het grootste pluspunt is toch wel de meneer die daar de boel runt. Een wandelende encyclopedie die echt geniet van z'n gasten.
Wat een mooi speeldorp! Er is van alles te beleven, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin en kei mooie kinderboerderij. Hartstikke goedkoop de entree! Fijne kleine keuken voor elk wat wils!!
We zijn hier voor het eerst maar dit gaat zeker een terugkomer worden. Onze kleine blaagbijna 2 geniet met volle teugen en zijn grote broer 11 heeft het ook naar zijn zinveel ouder zou ik niet aanraden Voor luttige 3 euro de hele dag koffie : Zeer mooie accommodatie. Vriendelijke medewerkers. Ben een vrij kritische consument maar heb nog geen minpunt kunnen vinden. Schone toiletten mooie rookruimte. En was vandaag niet erg druk. Kan peewee aanraden zeker als je jonge kids hebt.
Leuke speeltuin met binnen en buiten gedeelte. Het buiten gedeelte ziet er iets gedateerd uit maar is voldoende leuk voor een dagje genieten met de kids. De toevoeging van een kinderboerderij is leuk voor de afwisseling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid