facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang Puk

Kinderopvang Puk

Info

Wij zijn een kleinschalig kinderdagverblijf, wij verzorgen en begeleiden uw kind met veel liefde en persoonlijke aandacht. Graag zijn wij een tweede thuis voor uw waardevolste bezit.

Geschiedenis

Kinderdagverblijf Puk beschouwen wij als een zelfstandig opvoedingsmilieu naast het gezin. Kinderdagverblijf Puk heeft kinderen veel te bieden: de aanwezigheid van leeftijdsgenootjes, de groepen, professionele leiding en een op de kinderen afgestemde omgeving. Kinderdagverblijf Puk biedt niet alleen hygiënische, veilige en verantwoorde opvang, maar ook ontwikkeling en opvoeding.



"Kinderdagverblijf Puk biedt een rustige en veilige omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Elk kind is anders en heeft een eigen tempo en manier van ontwikkelen. Voor jonge baby’s en dreumesen heeft Puk een speciale babygroep. Daardoor krijgen de pedagogisch medewerkers alle tijd voor verzorging en knuffelmomenten voor de allerkleinsten. Baby's hebben een eigen dagritme.Wij houden zoveel mogelijk rekening met de individuele eet- en slaaptijden van je kind. Kinderdagverblijf Puk heeft de beschikking over twee groepen en een extra grote buitenspeelruimte. Daarnaast bieden we voor de grote peuters op maandag, dinsdag en donderdag extra uitdaging aan op de Pukkie+ groep."
Adres: Helmondseweg 15, 5751 GA Deurne (gemeente)
Telefoonnummer: 0493-843582
Stad: Deurne
Route: Helmondseweg 15
Postcode: 5751 GA


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 18:30
Dinsdag: 07:30 - 18:30
Woensdag: 07:30 - 18:30
Donderdag: 07:30 - 18:30
Vrijdag: 07:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Kiekeboe Deurne, Ruildagen Kinderopvang, Inhaaldagen kinderopvang
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spring Kinderopvang Kiekeboe Spring Kinderopvang Kiekeboe 542 meter Bij kindcentrum Kiekeboe staan kwaliteit, liefdevolle zorg en persoonlijke aandacht v...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid