facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang Plezier

Kinderopvang Plezier

Info

Kleinschalige opvang voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Geschiedenis

Het werken met kinderen is niet vrijblijvend. Het vraagt visie, kwaliteit en professionaliteit.

Plezier heeft vanuit haar visie het doel gesteld: het bieden van een tweede thuis aan de kinderen waar plezier maken centraal staat.

Plezier in het leven maakt het gemakkelijker open te staan voor anderen en oog te hebben voor de unieke persoonlijkheid van de ander.

Een tweede thuis betekent: een prettig onderdak, eten en drinken, veiligheid, gezelligheid en ontspanning, een opgewekte sfeer, ruimte voor positieve onderlinge contacten en persoonlijke aandacht voor de belevenissen van ieder kind; ieder kind voelt zich er welkom en gerespecteerd; in én door deze omgeving wordt het kind in zijn of haar ontwikkeling gestimuleerd en ondersteund.



"Kinderopvang Plezier is een kleinschalige buitenschoolse opvang BSO. Het werken met kinderen is niet vrijblijvend. Het vraagt visie, kwaliteit en professionaliteit. Deze aspecten ziet u terug in onze organisatie."
Adres: Kruisboog 22, 3994 AE Houten
Telefoonnummer: 0653881141
Stad: Houten
Route: Kruisboog 22
Postcode: 3994 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Partou Kruisboog 6 - kdv Partou Kruisboog 6 - kdv 261 meter Partou kinderopvang: elke dag iets bijzonders.
Partou Houten - bso Partou Houten - bso 261 meter Partou kinderopvang: elke dag iets bijzonders.
Het Zonnetje Het Zonnetje 1 km Zeer goede kinderopvang. Netjes, veilig en met goede verzorging.
De Jonge Ontdekker De Jonge Ontdekker 2 km Hier speelt mijn dochter altijd met veel plezier..
Kids Lodge Kids Lodge 2 km Wat een ontzettende leuke BSO, zwemlessen en super mario kinderfeestje! Staan altijd ...
Kidscare Houten-Zuid Kidscare Houten-Zuid 2 km Gastouderopvang kleinschalig gezellig voor kindjes tussen 0 en 4 jaar .
De Poldermuisjes De Poldermuisjes 2 km Gastouderopvang de Poldermuisjes, Gezellig en kleinschalige kinderopvang in Houten Zu...
KMN Kind & Co KMN Kind & Co 2 km KMN Kind & Co biedt alle soorten van kinderopvang in Midden-Nederland: kinderdagverbl...
Werken bij Kind & Co Werken bij Kind & Co 2 km Alles over werken bij Kind & Co. Vacatures, ontwikkelingen en evenementen. Blijf op d...
Recensies
Kinderopvang Plezier is een geweldige organisatie. Wij zijn heel trots op onze kleinschaligheid, persoonlijke betrokkenheid en onze warme sfeer. Kinderen voelen zich veilig, gekend en vertrouwd. Daarom is Plezier zo leuk om heen te gaan!
Onze kinderen gaan sinds een aantal maanden naar Plezier. Het is voor hen een hoogtepunt in de week. Er heerst een goede sfeer bij de kinderen onderling iedereen mag mee doen, elkaar helpen, etc.. Ook zijn we vol lof over de begeleiders. Ze zijn erg waarderend over/tegen de kinderen, geven hen enerzijds alle ruimte om te spelen, te dollen, etc. maar geven tegelijkertijd duidelijke grenzen. Ook dat draagt bij aan de veilige sfeer.
Al jaren superblij met Kinderopvang Plezier! Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de opvang, de persoonlijke aandacht voor je kind en de wisselende activiteiten die goed aansluiten bij de leeftijd van je kind. Daarnaast is het een leuke, vriendelijke en dynamische organisatie die open staat voor inbreng van ouders en zich altijd blijft ontwikkelen.
Een veilige, warme, gezellige en stabiele basis, dat is wat Plezier met zijn enthousiasme en professionaliteit dubbel en dwars biedt, iedere dag weer!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Kinderopvang Plezier met het openbaar vervoer


Houten, Odijkseweg 230 meter
43
Houten, Odijkseweg 290 meter
43
Houten, Molenzoom 460 meter
682
Houten, Molenzoom 470 meter
43
44
47
48
Houten, Molenzoom 470 meter
682

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid