facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kinderopvang KiWi

Kinderopvang KiWi

Info

Kinderopvang KiWi verzorgt opvang voor kinderen vanaf 10 weken t/m 12 jaar. www.kinderopvangkiwi.nl

Geschiedenis

Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling sinds 1988
Vanaf de oprichting in 1988 is Stichting Kinderopvang KiWi een begrip in het Oldambt. KiWi verzorgt opvang voor kinderen vanaf tien weken tot en met twaalf jaar. De kinderdagopvang is ingericht voor kinderen tot vier jaar en de buitenschoolse opvang voor kinderen in de basisschoolleeftijd.
Plezier, veiligheid, vertrouwen en ontwikkeling zijn de basis voor kinderen om zich te kunnen ontwikkelen. Kinderopvang KiWi vindt het belangrijk om actief te kijken en te luisteren naar kinderen en hen te stimuleren om hun eigen mogelijkheden te ontdekken. KiWi wil elk kind het gevoel geven: 'Ik ben ik en dat is oké’.

Adres: Zaanstraat 47 A, 9673CA Winschoten
Telefoonnummer: 0597 431 844
Stad: Winschoten
Route: Zaanstraat 47 A
Postcode: 9673CA


Openingstijden

Maandag: 06:30 - 18:30
Dinsdag: 06:30 - 18:30
Woensdag: 06:30 - 18:30
Donderdag: 06:30 - 18:30
Vrijdag: 06:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Peuterspeelzaal Winschoten, Kinderopvang Groningen, Kinderopvang Bellingwolde, Opvang Winschoten, Https kinderopvangkiwi Ouderportaal nl, Kinderopvang De Kaboutertjes, Peuterspeelzaal de speeldoos ter Apel, Dagopvang Winschoten
Recensies
Sinds de ophoping tot de kiwi berg... dramatisch. Flexibel als een eikenhouten deur. Met alle gemak de opvang dichtgooien. Echt waardeloze club geworden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid